#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

ilk 1-2 mac kötü oynasa dahi sabirli olunmali ve israr edilmeli.

sarp'in 30 mac oynadigi bir takimda bu adama 2 mac üst üste firsat verilmemesi gercekten rezalet.

kamuoyunda da kimse bunu dile getirmiyor.

Emre'den Arda olmasını bekleyemezsin. Emre kendi kendini bitiriyor resmen. Bak görürsün seneye herhangi bir anadolu takımda kiralık oynatılcak.

Emre'den Arda olmasını bekleyemezsin. Emre kendi kendini bitiriyor resmen. Bak görürsün seneye herhangi bir anadolu takımda kiralık oynatılcak.

Umarım öyle olur , verirler kiralik ve bu sansi degerledirir Emre , çunku burada şanş veren yok adama , Ardaylada aynısı oldu Manisaya gitmese kaybolucaktı adam...

emre ile arda farkli oyunuclar.

ama emre en az arda kadar yetenekli.

maalesef onun elinden tutan olmadi.

ve kimse asil mevkiisinde oynatmiyor.

adam kanat oyuncusu degil. mac boyunca ileri geri depar atmasini bekleyemezsin

bildigin playmaker.

böyle adamlar varken elimizde degerini bilmiyoruz cok üzülüyor ve sinirleniyorum.

insallah iyi bir takima kiralanir ve kendini gösterir. (ben kalmasindan yanayim)

Ya playmaker,sevmediğim ifadeyle ''10 numara'' ya da hiç!...Bunun genel kabul görmüş olmasını olumlu buluyorum,açık ya da çift yönlü orta saha oynayamayacağı çok net...

Ama playmaker oynamak için bile fiziği yetersiz;17 yaşında olsa umudum daha fazla olurdu bu konuda...Cenk Tosun Emre gibi 20 yaşında,fizik olarak ezilmek bir yana ligin en güçlü santrforlarından biri halihazırda...Evet mevkileri farklı da,Cenki de kendi mevkisindekilerle kıyasladım zaten...Peki ligde playmaker görevi yapan oyuncular içinde fiziği Emreden daha zayıf bir futbolcu söylesin biri bana...

Müthiş bir tekniğe sahip olduğuna dair bir ışığı göstermemiş olmasına rağmen,alt yaş gruplarında isim yapmışlığı ile o potansiyele sahip olduğunu varsayarak söylüyorum bunları...

Ya playmaker,sevmediğim ifadeyle ''10 numara'' ya da hiç!...Bunun genel kabul görmüş olmasını olumlu buluyorum,açık ya da çift yönlü orta saha oynayamayacağı çok net...

Ama playmaker oynamak için bile fiziği yetersiz;17 yaşında olsa umudum daha fazla olurdu bu konuda...Cenk Tosun Emre gibi 20 yaşında,fizik olarak ezilmek bir yana ligin en güçlü santrforlarından biri halihazırda...Evet mevkileri farklı da,Cenki de kendi mevkisindekilerle kıyasladım zaten...Peki ligde playmaker görevi yapan oyuncular içinde fiziği Emreden daha zayıf bir futbolcu söylesin biri bana...

Müthiş bir tekniğe sahip olduğuna dair bir ışığı göstermemiş olmasına rağmen,alt yaş gruplarında isim yapmışlığı ile o potansiyele sahip olduğunu varsayarak söylüyorum bunları...

emrenin oyun zekasını ve tekniğini görmek için birkaç dakikalık futbolunu izlemek yeterlidir

fiziği çok zayıftır, lakin 20 yaşındaki bir oyuncunun fiziksel özellikleri kısa zamanda geliştirilebilir

20 yaşındaki adamı kaç cm uzatalım istersin?...Hormon eksiklği varsa dışardan verilen hormon işe yarar,belli bir yaşa kadar o da tabi...''Ver hormonu uzasın'' gibi bir durum yok yani Tıp Dünyasında,hayallerini yıktığım için üzgünüm...

bu kadar sözden emrenin boyunun uzatılmasını istediğimi anladıysanız sizin anlayışınızla benimki arasında büyük fark var demektir

20 yaşındaki bir adam, iyi bir fitness programı ile, max 1-2 senede yeterli güce ulaşır

zaten emrenin boy sıkıntısı yok, sadece güçsüz

Emre'nin oynadığı son maçları izlediyseniz eğer kolay kolay düşmediğini ve ikili mücadelelerde ayakta kaldığını görmeniz lazım.

Oynatılmamasının nedeni teknik direktörden kaynaklanıyor. Gençleri oynatmıyor. Organizatör Ayhan ve mücadeleci Mustafa'yı tercih ediyor.

Forvet yokken Kazım'ı forvette oynatıyor Cem Sultan'ı yedek bırakıyor. Cem sakatlanınca Cem'i oynatacaktım diyor :).

Bu cocuk daha yasiyomu la? :D

Bizim evin 200 metre ilerisinde brb sporium var gelsin fitness yapsın aylığı 130 lira.vercem parasını kulübe yük olmasın.

oynatmadilar gitti su cocugu.

Beğendim çok iyiydi önceki maçlarına nazaran ama geçen seneki ilk maçta fiziki durumu nasılsa şimdi de aynı. Olmaz böyle.

Arkadas fizik macla gelisir, kac mactir ne A2'de ne A takim'da oynatiyorlar.

valla kondisyon olarak baya aşama var 90 da gelip top çıkarıyor defanstan

İyi oyuncu tek eksiği güçsüz kalıyo 2li mücadele.

Emre Bey bu yazıyı okuyorsanız lütfen bu tavsiyeyi dikkate alın ve fitnes çalışın.Herkes anladı artık tek eksiğinizin ne olduğunu.

Masallah baya iyiydi. Umarim Prof. Dr. Bülent Ünder son iki macta oynatir kendisini.

Pekmez fılan ıc aslanım ballı sut fılan ıyı gelır bıraz bak kendıne ıyıydın bugun gıne helal

Guzel oynadi, ama herkes gormustur, BULENT BEY SIZDE BUNU OKUYORSANIZ su cocugu forvet arkasi OYNATIN ardayida sola kodummu, cem sultanida oynattimmi tadindan geçilmez !!!

stancuya attığı pas harikaydı.. çok beğendim umarım kendini geliştirmekte geri durmaz.. ben oldum havalarına girmez,parantez olarak cemsulta 10 dakika bile olsa heycan verdi bana gerçekten iyi bir oyuncumuz olacak gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt