#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

yeteneğini tartışmam ama benim hiç beklemediğim kadar defansa yardım ediyor dün yektaya tek destek olan adamdı orta sahada

Futbol zekası gerçekten üst düzey.

Lütfen bu çocuk seneye oynatılsın.

O fizik ile hiç bir ligde oynayamaz.

Vücudunu geliştirmesi lazım.Emre Belözoğlu ile aşağı yukarı aynı boyda ama fiziki olarak çok farkları var.

O fizikle hiç bi yerde oynamaz muhabbetlerini geçmek gerek.Dün man city maçı vardı.silva'yı izlediyseniz ne demek istediğimi anlarsınız.Aynı şekilde nuri de öyle.

Tabi bu demek değil ki böyle kalsın,oynadıkça gelişicek biraz da fiziği.Ekstra çalışmaları da yapıcak ama bir kademe üstüne çıksa şuanki fiziğinin çok rahatlıkla oynar.

Sarpinho yerine bu cocuk oynasaydi coktan 10 numara sorunumuz cözülmüstü. :o

Adam akıllı oyuncular eşliğinde ardarda sürekli şans verilmesi lazım. Şahsen sıkıldım burada oynamadığı zamanlar "fiziksiz, bir b.ka yaramaz", oynadığı zamanlar ise "çok iyi, geleceği parlak" laflarından. Şu kadro yapısı içerisinde kim iyi oynuyor ki bu adam şu haliyle oynayacak ?

Seneye inşallah iyi oyuncular alınırsa onlarla beraber bence iyi bir çıkış yakalayacaktır. Eğer yakalayamazsa zaten daha şans falan bulamaz.

Dün maçın tamamını izleyemedim ama ayrıca 3. golün de asistini yaptı bu arkadaş.

Basit oynadı akıllı oynadı ne kadar da iyi oynadı bravo Emre..

Bencilliği bırakıp beyniyle oynadığı zaman ne kadar iyi bir oyuncu sinyalleri veriyor..

Bu kafada devam aslan..

Başarılı olmaman için sebep yok,az topla oyna akıcı oyna çok kıvrak ve teknik adamsın..

20 Mayıs Emre'nin doğum günüydü. herkesin gözünden kaçmış sanırım. Yeni yaşı uğurlu gelir umarım :)

Ufaklık bugünde iyi oynadı. :) Son haftalarda çok iyi maçlar çıkardı, maşallahı var. Özellikle futbolunda ilerleme var, daha basit ve hızlı oynuyor artık. Düzenli oynamaya devam ettikçe fiziği de gelişecektir mutlaka.

cafercan da fiziksel yetersizliği yüzünden başarılı olamamıştı (gerçi şimdi konyada çok başarılı)

emrenin cafercana göre artısı ise çok daha süratli olması

Umarım önümüzdeki sezon kadro yapılanması içinde ciddi bir yeri vardır. Bence Selçuk'dan çok daha önemli katkıları olur takımımıza.

Emre Çolak ümit milli takımlardada defalarca oynadı uluslararası tecrübesi yaşına rağmen oldukça fazla kendinide göstermeye başladı son haftalardaki performansıyla seneye fatih hoca çokça şans verecektir

o da uydurma bi haber, emre'nin 2014'e kadar sözleşmesi var, bu sene başında uzatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt