#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

gs ye çok şeyler verecek ligin son haftaları bunu gösterdi fatih hoca sever böyle futbolcuları

Öncelikle yazı boş geçirmemesi gerek fiziksel antremanlar yaparak dayanıklılık ve gücünü artırmalı, sezon başladığında da antremanlardan ekstra olarak fitness salonuna gitmeli

Elimizdeki tüm yetenekleri birer-birer kaybediyoruz zaten Emrenin oynaması ve kendini geliştirmesi lazım.Artık takımlar genç yetenekleri takıma kazandırmaya, geliştirip daha yüksek fiyata satmaya çalışıyor biz de buna özen göstermeliyiz bence.Emre yetenekli futbolcu umarım Fatih hoca resmi maçlarda Emre ve diğer gençlerimize şans verir.

Fatih Terim nasıl Arda'ya milli takımda güvendi ve oynattı, umarım Emre Çolak'ta da bu olur.

Emre Çolak'tan çok ümitliyim. Fizik yapısını geliştirip ideal teknik çift yönlü orta saha oyuncusu olabilecek potansiyele sahip...Fatih Terim ondaki potansiyeli açığa çıkaracaktır....

Artık yıldız adaylığından bir adım öteye gitmiş genç bir futbolcumuz olduğunu kabul etmeliyiz. Bu kadar zor mu?

Arkasında destek olursa çok güzel şeyler yapacaktır.

Gelecek sene için en çok gelişimi Emre'den bekliyorum. Mutlaka 11'i zorlayacaktır. Biraz fiziğini geliştirse, inanılmaz bir oyuncu olma potansiyeli var. Geçen seneden fazla forma şansı bulursa, 11 için iddialı isimler arasına girecektir. Çok güveniyorum bu çocuğa. Cem ve diğer gençlerimiz gibi yok olup gitmese bari...

dogru yerde oynatilirsa faydali olacaktir..

Emre benim paftan beri favorim izlediğim her maçta bana kendini futboluyla hayran bıraktıran bir oyuncu ondan yıllardır a takım düzeyinde büyük patlama bekliyorum umuyorum Arda gibi takımın değişilmezi olur o senede bu sene olacak gönülden inanıyorum.

Takımda yakında altyapıdan genç kalmayacak bu gidişle. Hepsi moralman çökecek. Emre Çolak 87. dakikada oyuna alınıyor! Bari 80. dk. olsun. Gökhan ve Servet 90 dakika oynatılmayı hak ediyorlar mı acaba? Arda ve Selçuk bile çıkarıldı. Servet ve Gökhan herhalde fazla yorulmadılar.

Takımda yakında altyapıdan genç kalmayacak bu gidişle. Hepsi moralman çökecek. Emre Çolak 87. dakikada oyuna alınıyor! Bari 80. dk. olsun. Gökhan ve Servet 90 dakika oynatılmayı hak ediyorlar mı acaba? Arda ve Selçuk bile çıkarıldı. Servet ve Gökhan herhalde fazla yorulmadılar.
merak etme gençlere bişey olmıycak ,fatih hoca şans vercek onlara ama şu an takım yeni kurulyo gibi :=)

Bir an önce yollanmalı.Yeni bir Aydın Yılmaz istemiyoruz artık.Aynı yaştaki Gökhan Töreye bakıyorum birde Emreye bakıyorum aralarında dağlar kadar fark var.Ne zaman kendini göstermeyi düşünüyor acaba?Onun yaşında takımının yıldızı olan oyuncular var.30 yaşına kadar patladı patlayacak diye oyuncu bekleyecek halimiz yok

daha 20 yaşında kalmalı müthiş bi ortasaha oyuncusu olabilir. gönderilmesi aptallıktır.

daha 19 yaşında kalmalı müthiş bi ortasaha oyuncusu olabilir. gönderilmesi aptallıktır.
Bir cacık olmaz.Emre Belözoğlu daha 16 yaşındayken kendini gösterdi değişmez ismi oldu o kadronun.Ardada verilen şansı hep iyi kullandı.Emre 2 sezondur en az 20 maç oynadı ve 1 tanesinde bile vasatı aşamadı.Emreden mükemmel ortasaha olursa Baki Mercimekten Puyol olur

Onur iyi ki bi dortmund maçı izliyorsun:Z2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt