#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Yetenek yetenek diyip duruyorsunuz.Emrede yetenek falan yok.25 yaşında gidebileceği en iyi yer 3. lig olur

Bir cacık olmaz.Emre Belözoğlu daha 16 yaşındayken kendini gösterdi değişmez ismi oldu o kadronun.Ardada verilen şansı hep iyi kullandı.Emre 2 sezondur en az 20 maç oynadı ve 1 tanesinde bile vasatı aşamadı.Emreden mükemmel ortasaha olursa Baki Mercimekten Puyol olur
ne diyimki bu laflara emre yanıltır seni elbet.

Sinirleniyorum reyiz.Elalemin aynı yaştaki oyuncuları cin gibi :D

Sorunun kaynağı bu oyuncular değil,bizdeki futbol mantalitesi.Bunun değişeceği de yok.25inden sonra parlayan gerçek potansiyelini gösteren çok oyuncu var çünkü anca o zaman güveniliyor topçulara.Herkes 19 yaşında Arda,Emre gibi oynayamaz.

Hakan Balta yerine Uğur Karabulut'u izlemek isterdim. En azından genç.

Bir cacık olmaz.Emre Belözoğlu daha 16 yaşındayken kendini gösterdi değişmez ismi oldu o kadronun.Ardada verilen şansı hep iyi kullandı.Emre 2 sezondur en az 20 maç oynadı ve 1 tanesinde bile vasatı aşamadı.Emreden mükemmel ortasaha olursa Baki Mercimekten Puyol olur

Guarin bu sene patlama yaptı yaşı 24.Zidane sevdiğimiz efsane adam yine 24 yaşında patlamayı yaptı.Gökhan Gönül yine 24 yaşında Fenerbahçe'de patlamayı yaptı.Bu işler belli olmuyor.

Bu sene forma bulması zorlasıcak ya necip gibi kendini takıma ispatlıyacak yada kaybolup gidecek son zamanlarda alt yapının cıkardıgı en yetenekli topcu insallah kaybolmaz

Bizde oynatmayacaklar! Adami harcamadan IBB'ye kiralasalar bari!

Ayrica aydin'in hala bu takimda tutulmasina da bir anlam vereemiyorum!!!

Bizde oynatmayacaklar! Adami harcamadan IBB'ye kiralasalar bari!

Ayrica aydin'in hala bu takimda tutulmasina da bir anlam vereemiyorum!!!

Mantıklı bir öneri.İstanbul B.Belediyespor Süper Lig'de belli bir sistemi oyun şablonu olan sayılı takımlardan birisi orada kendini çok daha iyi geliştirecektir.Abdullah Avcı'da genç oyunculara şans veren,onları fiziksel ve mental şekilde en iyi hazırlayabilen teknik direktörlerden birisi.

Güçlenmeden hiçbir şey olmaz. Fiziği 11 yaşındaki bi kız çocuğuyla aynı.

Fizik olarak hala yerlerde.

tamam fiziiği kötü, 246 sayfa aynı şey mi söylenir. senden önce zaten 345 sayfa sölenmiş:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt