#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Ardada edirneli olmasi halde, 66 giynerdi ondan sordum :)

Ben de Yozgatlılara kıl olurdum.

Arda 66 giyiyor o zaman Yozgat'lı. "Aslanım Arda, hemşerim işte ne olacak" gibi yorumlar dinledim Yozgatlılardan.

İşin acısı Edirneli diyorum Arda karşımdaki "ya yok Arda Yozgatlı bak zaten 66 giyiyor" deyince "he öyle" diyordum.

Ama bilmezdi ki, Arda Arif Erdem'in 6 numaralı forması sebebiyle 66 numaralı formayı giyiyordu.

Gecen sezon son 4 macta oynadi,o maclarda cok iyi oynamisti.

Ben Emre ye güveniyorum.

Arda 66 giyiyor o zaman Yozgat'lı. "Aslanım Arda, hemşerim işte ne olacak" gibi yorumlar dinledim Yozgatlılardan.

İşin acısı Edirneli diyorum Arda karşımdaki "ya yok Arda Yozgatlı bak zaten 66 giyiyor" deyince "he öyle" diyordum.

Ama bilmezdi ki, Arda Arif Erdem'in 6 numaralı forması sebebiyle 66 numaralı formayı giyiyordu.

bende ondan sordumya :)

Ben de Yozgatlıyım,ilk başlarda Arda'yı ben de Yozgatlı sanırdım.:asd:

[video=youtube;a1WiuUWtPSg]https://www.youtube.com/watch?v=a1WiuUWtPSg[/video]

İnşallah gelecek onun olacak.

Emre nasıl fizik yapamıyor anlamak mümkün değil :confused:

Bol bol yesin ya. Kilo almak o kadar zor mu anlamıyorum :confused:

Adam nasil ciguli gibi kalmis, bu yaz kendisini gelistirmeliydi, o gun Messi'nin bu yazki fotolarina baktim adamda yinede vucut ve kas var

Yetenek var ama fizik sifir.

Idmandan once ve sonra fizik calismasi yapmasi lazim ama kuru kuruna degil.

Once kilo yapip sonr calismasi lazim.Bol bol makarna tavuk vs....

Kulupte oyunculara anlatan yokmu

Bütün forum, fizik geliştirmede profesyonel sanırım :) O kadar floryada adam var bilmiyorlar :))

Şaka bir yana , Dos Santos'da böyle futbolcuydu.

Sayfalardır fizik 0 diyip durmuşsunuz. Sizin deyiminize göre Xavi ve Iniesta'da da fizik 0.

Sayfalardır fizik 0 diyip durmuşsunuz. Sizin deyiminize göre Xavi ve Iniesta'da da fizik 0.

onlari bos ver, götze, neymar, kagava falar var. Bunlarin fizigi ortada, su anda dünyanin en iyilerden, en yetenekli ve gelecegi cok ama cok parlak denilen 3 topcu.

bizim ligde olsa bu 3 topcu, fizik yok derlerdi

acayip gicik oluyor bu olaya

emreye gelince, anlamiyorum bu cocugu.

yemin ederim, 2 mac damga vursa, iki mac güzel oynasa, hem td, hem taraftar bütün sezon arkasinda durur, destek verir, oynatilir ama birtürlü su ardanin yaptigi gibi 1-2 macta etkili performans gösteremedi, gitti ya.

simdi arda gitmisken, bu motivasyonla, cikip, cok degil 2 mac iyi oynasa, cikis yapar.

artik birseyler yapsin, adam olsun, sans buldugunda, panik yapmadan degerlendirsin, yoksa aydin number 2 olur, gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt