#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

emreye 11 veyahut 6 no verilmesi lazım

yıldız oyuncuların guzel ve sade numarası olur hep, kimligini belli eder : 6, 7, 9, 10, 11 vs. [emre de yıldız adayı olduguna gore?] çerçeve belli :ka21:

Arda nasıl 10 numarayı aldıktan sonra eskisi gibi olmadıysa bırakalım Emre 52 numarası ile oynasın benim için farketmez :)

yıldız oyuncuların guzel ve sade numarası olur hep, kimligini belli eder : 6, 7, 9, 10, 11 vs. [emre de yıldız adayı olduguna gore?] çerçeve belli :ka21:

Reis Emre Çolak sence oyun kurucu eksiğimize derman olabilir mi ? Ben dün kendini çok gelişmiş gördüm zira,çalım yerine pası düşünen,sürekli boşta ki adamı arayan,topla süratlenmesi iyi gibi geldi.Lincoln'den beri bu tarz bir performans görmedim ben,ne Arda'dan ne Keita'dan ,sol iç oynadı ama tam oyun kurucu gibiydi bence.

Arda nasıl 10 numarayı aldıktan sonra eskisi gibi olmadıysa bırakalım Emre 52 numarası ile oynasın benim için farketmez :)

Emre'nin karakteri Arda gibi gelmiyor bana pek... Arda'yı 66'yken severdim harbi. fakat [basta yonetimin super hatası olmakla beraber] butun ulke cocugun ustune yuklenince kaldıramadı, ve abuk haller boy gosterdi sonuc olarak. Emre Colak'a bakınca farklı bir oyuncu goruyorum, disiplinli ve soz dinleyen, takımı dusunen bir cocuk. yetenek olaraksa [bence] Arda'dan cok degisik ve ustun yonleri var gelismeyi bekleyen. Takım oyuncusu.

Arda'dan yapılan hatalar Emre'de yapılmaz ise [ki yapılsada Emre Arda gibi degil bence] super topcu cıkar Emre'den.

LiveImages%5CSpor%20Foto%5C377%5CGalatasaray%20-%20Fenerbah%C3%A7e%20%28S%C3%BCper%20Lig%2014.%20hafta%29%5CS0721351.jpg

Görmeyenler görsün :happynew:

Reis Emre Çolak sence oyun kurucu eksiğimize derman olabilir mi ? Ben dün kendini çok gelişmiş gördüm zira,çalım yerine pası düşünen,sürekli boşta ki adamı arayan,topla süratlenmesi iyi gibi geldi.Lincoln'den beri bu tarz bir performans görmedim ben,ne Arda'dan ne Keita'dan ,sol iç oynadı ama tam oyun kurucu gibiydi bence.

Aynen bende onu dusundum. Forvet arkası cıkmalı mumkun mertebe, orta saha - atak hattı arasında cok iyi daireler ciziyor ve takıma calısıyor... pres yapıyor ve cok ta iyi tek pas teknigi var. fizigi de git gide gucleniyor gibi geldi, vucudu falan oturmus biraz... su an onemli olan mumkun oldugu kadar ilk 11 baslaması, gerisi corap sokugu gibi gelir [heralde..]

emre çolak bir stephen ireland olma yolunda ilerliyor .. onun istegi , ruhu , karekteri çalışkanlıgı onu david silva yapmaya kadar ilerletir. .

Emre'nin karakteri Arda gibi gelmiyor bana pek... Arda'yı 66'yken severdim harbi. fakat [basta yonetimin super hatası olmakla beraber] butun ulke cocugun ustune yuklenince kaldıramadı, ve abuk haller boy gosterdi sonuc olarak. Emre Colak'a bakınca farklı bir oyuncu goruyorum, disiplinli ve soz dinleyen, takımı dusunen bir cocuk. yetenek olaraksa [bence] Arda'dan cok degisik ve ustun yonleri var gelismeyi bekleyen. Takım oyuncusu.

Arda'dan yapılan hatalar Emre'de yapılmaz ise [ki yapılsada Emre Arda gibi degil bence] super topcu cıkar Emre'den.

Dediklerine katılıyorum. Emre tam zamanında parladı, Engin'in arıza çıkarması bizim için fırsat oldu işte. Semih ve Emre gibi 91 doğumlu gencecik iki ismi kazandık sayabiliriz. Umarım diğer gençlere de örnek olurlar. Mertan, Berkin de parlar.

Emre Çolak'ı bizzat tanıyorum kendisi, ailesi hatta sülalece Galatasaray hastasılar inşallah çok büyük yıldız olacak

Artık vaktin geldi zaten Aslan Emre.Artık Arda olma vaktin geldi.Tek dezavantajın fiziğin umarım onuda geliştirince çok iyi bir yıldız olacaksın.Aynen böyle devam et Aslan Emre.

kişiliginden biraz bahsedebilir misin =

?

en başta gerçekten çok saygılı konuşmasından Galatasaray aşkını anlayabiliyorsun böyle yani bizi yarı yolda bırakacağını asla sanmıyorum altyapımızdan çıkan şimdiki jenerasyon gerçekten çok sağlam değerlendirebilirsek 10-15 sene kimse belimizi bükemez

2008 DEKİ RÖPORTAJDAN....

EMRE ÇOLAK :10 numaralı formayı giymeyi sevdiğini, ancak son ana kadar gözünün Emre Belözoğlu’nun 5 numarasında olduğunu da itiraf ediyor. Belözoğlu’nun F.Bahçe’ye transferini içine sindiremediğini söyleyen Emre Çolak, Emre abiyi çok beğenirdim, ama o Fenerbahçe’ye gitti. Bu hareketiyle benim gözümde de bitti. Bundan sonra 5 numaralı formayı verseler bile giymem. Emre Belözoğlu’ndan soğudum

AgLERfkCQAAaZGO.jpg

[video=youtube;bjFE3FwshwU]https://www.youtube.com/watch?v=bjFE3FwshwU[/video]

[video=youtube;1sntWVPWvDg]https://www.youtube.com/watch?v=1sntWVPWvDg[/video]

[video=youtube;k9MVZyG1r4Q]https://www.youtube.com/watch?v=k9MVZyG1r4Q[/video]

adamın hası...

fb maçında yaptıklarını birde videoya alacak bir arkadaş bulsak daha güzel görürüz ki o maçta mükemmeldi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt