#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Kutlarim Aslanim. Böyle devam et, mac oyna, göster yeteneklerini.

Renkdaslar. Fizik yapma potansiyali olmadigi gibi, geregi de yok zaten. Teknigi yeter. Cabuk,Cevik olsun yeter. Hizli düsünsün, hizli uygulasin yeter. Dün gördünüz o topu stop edisi ve ortasi. Mükemmel. Daha iyisi olamaz. oyun tarzi bu olmali. Daha cabuk, daha cabuk düsünerek ve uygulayarak, hizli oynayarak. Vücüd calimi atarak, seni yakalama imkani tanimicaksin bile. Sneijder tarzi.

Fizik yapmak ile güclenmek arasinda fark var. Belki burada haltercilik yada vücud gelistirme yapanlar bilir. Kasli fizikli olmak güclü anlamina gelmez. Bir misal vereyim size. Bir okul arkadasim vardi. Vücud gelistirme yapiyordu.

Kollari ve kaslari benim iki misli. Ama gel bilek güresinde bana yenilirdi ve ter icinde kalirdi.

Emre güc, kuvvet ve kondisyon depolasin. Mac yapsin, özgüven ve tecrübe kazansin. Gerisi fazlasi ile var zaten.

Daha kuvvetlenecek,aklını çalıştırsın biraz sadece futbol düşünsün Arda'dan iyi olur.

Çok yesin, fizikli olsun falan gerek yok böyle şeylere adam akıllı oynasın yeter eskisi gibi değil artık yere sağlam basıyor ve yıkılmıyor kolay kolay.

[video=youtube;fOq-IteAAcE]https://www.youtube.com/watch?v=fOq-IteAAcE&feature=share[/video]

Yani Emre Çolak'ın maçtan çıkarken formasını çıkartıp kendi ismini göstermesi ne anlama geliyor ben anlayamadım.

Ayrıca formasını çıkarttığı için sarı kart görmesi gerekmiyor muydu? (O sırada oyundan çıktığını biliyorum)

Yani Emre Çolak'ın maçtan çıkarken formasını çıkartıp kendi ismini göstermesi ne anlama geliyor ben anlayamadım.

Ayrıca formasını çıkarttığı için sarı kart görmesi gerekmiyor muydu? (O sırada oyundan çıktığını biliyorum)

belezoğluna bi mesajdı bence.

bakın kaslarıma ben ne kadar büyüdüm demek istedi bence

zaten vucud geliştirme çalışması için talimat vermişti terim sezon başında baya gelişme var sahaya daha sağlam basıyor eskisine nazaran.

Bu çocuğu sol kanattan kurtarmak lazım aslında fakat 2 forvetle oynadığımız için mecburen kendini o mevkiye alıştırmalı.

fatih hoca emreden orta sahada bi jack wilshere joao moutinho tarzinda bi oyuncu yapar (oyun seklinden bahsediyorum,kalitelerden degil)

iki pozisyona dikkat edin reisler

1- fenerle benjamin gecme videosunun ortasindaki sol disla sag aciga verdigi pas

2- sol acikta hic zaman yokken solla topu stob edip kendi etrafinda donup hic bir yere bakmadan sol icle sert kavisli mukemmel ortasi

benim icin cok yeterli

iki pozisyona dikkat edin reisler

1- fenerle benjamin gecme videosunun ortasindaki sol disla sag aciga verdigi pas

2- sol acikta hic zaman yokken solla topu stob edip kendi etrafinda donup hic bir yere bakmadan sol icle sert kavisli mukemmel ortasi

benim icin cok yeterli

futbolu bilen oyuncular zaaten kendilerini hep belli eder.

Bu Emre Çolak Geçen sezonun son maçlarından biri olan Kasımpaşa maçında her olumsuz hareketinde ıslıklanmış olan oyuncu değil mi ? İddasız olduğumuz bir maçta kaleden 10 metre uzağa giden şutunu bile alkışlayarak destek verip kazanmamız gerekirken ıslıklanıp yuhaladığımız oyuncuyu şimdi yere göğe koyamıyoruz sonu Arda GİBİ OLMAZ İNŞALLAH.

arda egoist emre'de öyleyse bu onun sonunu belirler. biz bunu değiştiremeyiz.

Not: arda o hale gelene kadar çok şeyler oldu kaptan yapılmasından sevgilisiyle fotoğraflarının nete düşmesine kadar bir çok şey yaşadı ve her fırsatta konuştu sonuç olarak kendisine yüklenen bu yükü taşıyamadı. herkes ondan bir metin oktay yaratmaya çalıştı ama o "fazla para için" adeta buralardan kaçarak gitti. hemde baba oğul ilişkimiz var dediği fatih terimin ona ihtiyacı olduğunu bildiği halde.

Bu Emre Çolak Geçen sezonun son maçlarından biri olan Kasımpaşa maçında her olumsuz hareketinde ıslıklanmış olan oyuncu değil mi ? İddasız olduğumuz bir maçta kaleden 10 metre uzağa giden şutunu bile alkışlayarak destek verip kazanmamız gerekirken ıslıklanıp yuhaladığımız oyuncuyu şimdi yere göğe koyamıyoruz sonu Arda GİBİ OLMAZ İNŞALLAH.

genç oyuncu takıma ayak uydurur. takım maç boyunca dökülürse kimse emreye sallamasın. fener maçındaki gibi fırtına gibi esersek eminim emre de coşacaktır. teknik oyuncu top ayağındaysa var yoksa pek katkısını göremeyiz buda bizlere olumsuz yansır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt