#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Oynayamaz..

Engin bile 442'nin orta'sinda Selçuk ile oynarken siritti, orta'dan ciddi ciddi delmistiler.. hangi maçti unuttum. Melo cezaliydi sanirim.

Kaldi ki Engin Emre'den daha iyi defans yapabilen bir oyuncu.

Ha bunu'da geçtim, 442'ün ortasinda bir Engin, bir Ayhan, bir Yekta'dan iyi performans gösteremez (göbegin yedekler'i bunlar).

Hakan Balta'ya da çok destek oldu bugün, Hakan Ünsal diyor TRT de

takımdaki en vasat oyuncu idi bugün sol açık oynayamaz emre hızlı biri değil çok iyi niyetli oynuyor ama yeri değil on numarada oynar etkili de olur ama bugün beğenmedim ortaları çok kötü idi özellikle bu kadar boş kalmasına rağmen

Kanatta zorlanıyor gibi

Elinden geleni yaptı bugün

Kazanmamız lazım

Su anda her sey gayet güzel. Emre'nin gol atmasi falan gerekmiyor, defans yapiyor, top kapiyor ve cok soguk kanli oynuyor. Su anda oynadigimiz sistemde zaten yeterince pozisyon buluyoruz, böyle devam oynayalim yeter.

sol iç gibimi duruyor sanki ya. banamı öyle geliyor. mevkiisini çözemedim çocuğun tam olarak

Bu cocuk forvet arkasi, serbest oynarsa cosabilir. Kanat da olmaz.

Emre sol iç pozisyonunda oynuyor. Böyle oynarken hali ile yapması gerektiği gibi yakın olduğu sol kanada sürekli deplase oluyor.

Fener maçında çok iyiydi ne oldu yine dönmüş yorumlar olmaz oynayamaz falan. Bir sabredin hele 1-2 maç daha oynasın aynı oyuncularla aynı yerde.

orta saha ortası çizgisinin hizasında oynasın kanatlara vs kaymasın hiç [transferler geldikten sonra]

cok iyi oynadi

top ayaginda iken, icim cok rahat oluyor, cunku sanki hic kaybedecek, kaptiracak gibi durmuyor.

cok iyi oynadi

top ayaginda iken, icim cok rahat oluyor, cunku sanki hic kaybedecek, kaptiracak gibi durmuyor.

yok bu mac cok iyi oynamadı, kotuydu.

top kontrolu iyi ama iste, kanat oyuncusu degil Emre... forvet arkası olsa gercek yeteneklerini sergileyecek biliyorum. birazda vucut calıssa iyi olur fazla celimsiz cunku. top'u iyi saklasada total olarak etkisiz kaldı hareketli ve presli oyunda. pasları bosa gitmemeli.

Bugun Fb macinda ki gibi degildi fakat kotu de degildi. 10 uzerinden 6 diyelim. Uzerinde durulmali, oynadikca daha da iyi olacaktir acilacaktir. Zaten ozel antrenman yapacak genclerimiz (Semih-Emre-Mertan).

Defansin arkasina Lincoln vari bir pas atmisti havadan.

Cok yetenekli kafasini iyi kullaniyo 2-3 sene sonra yeni 10 numaramiz olabilir

şuan ki sistemde forvet arkasında elmander var. elmanderi mi kesecek?

ortasahaya emreyi koyup meloyu selçuğu mu kesecek. sistem belli 4-4-2... bu sistemde ancak kanatlarda yer bulabilir fatih terim sistem değiştirmez.
yok bu mac cok iyi oynamadı, kotuydu.

top kontrolu iyi ama iste, kanat oyuncusu degil Emre... forvet arkası olsa gercek yeteneklerini sergileyecek biliyorum. birazda vucut calıssa iyi olur fazla celimsiz cunku. top'u iyi saklasada total olarak etkisiz kaldı hareketli ve presli oyunda. pasları bosa gitmemeli.

emre belki burayı okuyorsundur okumuyorsan da tanıyan eden varsa söylesin okusun.

senin eksiğin falan yok yere sağlam bas şut ve orta çalış sık sık. hadi koçum göreyim seni.

Ceza sahasının çaprazında bomboş çok güzel toplar geldi.. Orda hızlı olabilse iyi çalım atabilse en az 2 golü vardı. Kendini bence bunun üzerine geliştirmeli, içeri iyi katedemiyor. Yanlız ortaları iyi yapıyor.

Su sekilde Emre daha faydali olur bence...

abBJxBWanU.jpg

şuan ki sistemde forvet arkasında elmander var. elmanderi mi kesecek?

ortasahaya emreyi koyup meloyu selçuğu mu kesecek. sistem belli 4-4-2... bu sistemde ancak kanatlarda yer bulabilir fatih terim sistem değiştirmez.

Yoo, Melo ve Selcuk'un ortasında oynasın diyorum ben.

____________Melo______________

Colin Kazım______________Inan______

____________Emre_____________

______Elmander____Baros_________

3-1-2 gibi degil ama, yine ileri geri gitmeli cizgi orta saha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt