#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

hagi bu cocuk da kendim mi görüyorum sol ayak cok iyi emre nin ya helal olsun.

acayip eleştirdim...hiçbir cacık da olmaz dedim...vallahi yanılmışım...seyrederken inanamıyorum.....

Top ayağına yakışıyor. Geçmişte fizik gücünden dolayı eleştirmiştim ama şu anda oldukça etkili. İkili mücadelelerde geri planda kalabiliyor ama kondisyonunu doksan dakikaya yayıp maça baştan sona katkı veriyor.

iki tane sutu az farkla auta gitti, yine yaziyordu.

ama yaptigi asist süperdi

Son 2 haftadır en iyi futbolunu oynuyor. Terim , Emre'yi mutlaka 10 numara pozisyonu için hazırlıyordur. Öyle kolay değil gencecik yaşta birden bire tüm sistemin merkezi haline gelmek. İmparator onu oynatarak cesaret kazandırıyor özgüvenini arttırıyor. Bu sezon belki olmayabilir ama Emre bu takımın kalbi olacak.

Özgüvenin ne kadar önemli olduğunu gösterdi bizlere. Kendine güvenmesi sağlandığında yeteneklerini gösterebiliyor.

Baroşa attırdığı gol müthişti.

Geçen hafta 2 süper gol, bu haftada süper bir orta ve güzel bir maç çıkardı.

Emre 1 Selçuk 2 Semih 3 Alın size 3 yerli garanti.

Bizde Emreler bitmez, biri gider, daha iyisi yerine gelir. :) Futbolunla daha çok büyürsün inşallah.

Asistten önce topu kapışı harika. Ve bunu sürekli yapıyor.Fener Maçında Alexe bile yaptı ki Alex bence ayağından top çalınacak son adamdır bizim ligde

Kayseri gibi camialara şamarı böyle vurabilirsin ancak... Emre'nin onda biri etmeyecek adamlara milyon liralar isteniyor bu ülkede. Altyapı çok önemli derken bundan bahsediyorduk. Bursa'dan Serdar Aziz diyordunuz alın size Semih. Yok Alper, yok Yiğit... İkisini toplasanız Emre etmez. Bu kadar net.

Piri'nin gelisi en cok Emre'ye yaradi.

Hakkını vermek lazım gerçekten iyi oynuyor.Ama 2 maç kötü gittiğinde sallayacaklar ya yine ona üzülüyorum.Hemen yüceltip hemen itin bir tarafına sokacağız hemen abartmaya meyilliyiz.Oynuyor işte ne Hagi'si abartmayın 2 şut çekti diye çıtayı yükseltip 2 hatada tükürükle boğuyoruz.Lafım övenlere değil 2 maç sonra burada sövecek olanlaradır.

Maçın geneline bakarsak takımın temposunun üzerindeydi. Baros'u da çok iyi gördü orta da mükemmeldi. Bazı hataları oldu ama bu yaş ve tecrübeye göre çok iyi oynuyor.

Fatih hocayla beraber yeniden doğru. Böyle oyna forma senindir. :)

imparatorun ellerinde resmen parlıyo...inş bu performansı sürekli olur,o zaman GS tarihine girebileceğine inanıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt