#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Abi bu adamı kanatlara gömmek demek bütün yeteneklerini sıfıra indirmek. Bu adam kanat falan değil 2. yarı ALLAH tan değiştirdi Fatih hoca göbeğe alınca adam kendine geldi.

Helal olsun aslan gibi oynuyor.

3senedir bu adami yaziyoruz

riikard tam 2 yilimizi caldi

Eskiden maçın içine fazla giremiyordu şimdi sorumluluk almaya başladı gerçekten mükemmel.

3senedir bu adami yaziyoruz

riikard tam 2 yilimizi caldi

2 sene önce Emre oynayınca ne yorum yapmış herkes bir de onları okusan ? Bu Emre'den adam olmaz önce gitsin yemek yesin diyordu herkes. Birkaç kişi arkasında durdu sadece.

Abi bu adamı kanatlara gömmek demek bütün yeteneklerini sıfıra indirmek. Bu adam kanat falan değil 2. yarı ALLAH tan değiştirdi Fatih hoca göbeğe alınca adam kendine geldi.

Helal olsun aslan gibi oynuyor.

Aynı şeyleri yazacaktım. Gerekirse forvetin birinden feragat edecek ama Emre'yi forvet arkasında kullanmalı. 2 sağlam kanadımız olsa tek forvet de oynarız. Maç trafiği de çok yoğun,rotasyonla oynasın forvetler.

3-4 yıl öncesine kadar Gstv de babamla A2 maçlarını izlerken bu çocukta iş var diyorduk.Gerçekten alt takımda oynarken yaşıtlarından 3-4 kat daha iyi oynuyordu.Bu sene yeteneklerini herkese göstermeye başladı.Yeri kanattan ziyade asıl ofansif ortasaha ya da da forvet arkası oynasa daha çok iş yapar.Yeteneği var top ayağındayken kendini belli ediyor.Kendine biraz daha iyi bakar kondisyon olarak geliştirirse kendini uzun yıllar Gsmize hizmet eder.

Hagi emre icin söyle diyordu bu cocuk ayni ben bu cocuk icin özen gösterin saka degil.

bence bu çocuk biraz daha güçlendiği taktirde dünyada sayılı (mc) olur.top kapması çok iyi.süratli oldugundan hemen presle kapabiliyor topu.zamanla goreceksiniz,emre ortasahanın tam ortasında box to box oynayacak.ahanda yazıyorum puraya...

Bileklerine hakim gerçekten, adam geçme konusunda başarılı. Ayrıca yaptığı ortalar da güzeldi. İnşallah altyapımızdan çıkan yeni yıldızımız olur.

bence bu çocuk biraz daha güçlendiği taktirde dünyada sayılı (mc) olur.top kapması çok iyi.süratli oldugundan hemen presle kapabiliyor topu.zamanla goreceksiniz,emre ortasahanın tam ortasında box to box oynayacak.ahanda yazıyorum puraya...

zaten öyle oynamalı. selçuk ve melonun önünde oynaması gereken adam emre çolak. kanatlarada saqiridir-mertandır ayarlarız.elmander tek forvet oynayabilir.

Bugün ilk defa canlı izledim harikaydı.Çok zeki bir futbolcu ayrıca çok kuvvetlenmiş.Tebrik ediyorum .

zaten emre kac mac full oynadi ki yorum yapiliyordu.

önce birkac mac arka arkaya oynamasi lazim bir oyuncunun yorum yapilmasi icin.

kendini gösterebilmesi icin, daha 90 dakika bir mac oynatilmamisti bu sezon öncesi.

cok daha erken parlayabilirdi genclere sans verilmis olsaydi bu zamana kadar.

iyikim formsuz riera geldi ki emrede sans buldu.

az kalsin bu cocuguda harciyorlardi.

disardan fuzili yere yabanci alacagimiza genclere sans verilmeli temel a2 den gelen

oyuncularla kurulmali ve digeri 3 4 kaliteli yabancilarla tamamlanmali.

bugünün futbolu budur alt yapin iyise 1 takimda iyi olur.

örnegin barca, bayern münih adamlarin kactane alt yapisindan oyuncu oynuyor a takimda.

Umarım daha da iyi olur

Biraz kuvvetlenmesi lazım

Bugün pres falan iyiydi

Bir iki iyi orta yaptı

İnisiyatif alıp oyunu yönlendirdi

Umarım istikrar yakalar

Emrenin her vuruşu "ACABAAAA gol olurmu" düşüncesiyle bakmak ne güzel :)

zaten emre kac mac full oynadi ki yorum yapiliyordu.

önce birkac mac arka arkaya oynamasi lazim bir oyuncunun yorum yapilmasi icin.

kendini gösterebilmesi icin, daha 90 dakika bir mac oynatilmamisti bu sezon öncesi.

cok daha erken parlayabilirdi genclere sans verilmis olsaydi bu zamana kadar.

iyikim formsuz riera geldi ki emrede sans buldu.

az kalsin bu cocuguda harciyorlardi.

disardan fuzili yere yabanci alacagimiza genclere sans verilmeli temel a2 den gelen

oyuncularla kurulmali ve digeri 3 4 kaliteli yabancilarla tamamlanmali.

bugünün futbolu budur alt yapin iyise 1 takimda iyi olur.

örnegin barca, bayern münih adamlarin kactane alt yapisindan oyuncu oynuyor a takimda.

daha erken oynamaya başlasa çok farklı yerlere gelirdi . misal aydın yılmaz. terim emre için çok büyük şanstı ve iyi degerlendirdi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt