#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

daha erken oynamaya başlasa çok farklı yerlere gelirdi . misal aydın yılmaz. terim emre için çok büyük şanstı ve iyi degerlendirdi .

emreyi aydin ile kiyas edemezsin. ozaman messide 18 ile a kadroya girmisti dogru hatirliyorsam.

yetenegin varsa var, yas mas rol oynamaz o islerde !

pele 17 yasinda dünya sampiyonu oldu. yetenegi varsa arkasinda durup oynatacaksin !!!

bazi oyuncularin 30 yasina kadar da arkasinda dursan birsey olmaz, örnegin aydin cünkü

o yetenek yok onda. yani pek kiyaslanacak durum yok burda.

emreyi aydin ile kiyas edemezsin. ozaman messide 18 ile a kadroya girmisti dogru hatirliyorsam.

aynen. aydın umursamazın teki.yeteneğinin farkında olmayan bi eleman.

pele 17 yasinda dünya sampiyonu oldu. yetenegi varsa arkasinda durup oynatacaksin !!!

mentalite açısından diyorum . terim olmasaydı emre savruk bencil kendine oynayan geliştirmeyen bir adam haline gelirdi . şuan takıma oynuyor mücadele ediyor net paslar atıyor ne yapıcagnı biliyor ve çevikligide ilerliyor . en büyük pay terimdedir .. yetenekle olan şeyler degil . mentalite yetenekten önemlidir .

yani verdigin örneklerde . peh . .

emre nin bir an önce skora katkida bulunmasi sart idi, bunu iki mactir yapmaya basladi, gerisi kolay

mentalite açısından diyorum . terim olmasaydı emre savruk bencil kendine oynayan geliştirmeyen bir adam haline gelirdi . şuan takıma oynuyor mücadele ediyor net paslar atıyor ne yapıcagnı biliyor ve çevikligide ilerliyor . en büyük pay terimdedir .. yetenekle olan şeyler degil . mentalite yetenekten önemlidir .

yani verdigin örneklerde . peh . .

önceki yazimi dogru anlamamissin galiba.

orda yazmisimki emreye kacdefa 90 dakika oynama sansi vermisler diye.

bu bir nevi oyuncunun arkasinda durulmadiginin göstergesidir.

bir oyuncunun nekdar arkasinda durursan okadar güven kazanir.

farkli birsey yazmadik yani.

yani emreye destek cikilsaydi 2 sene bosa gitmezdi 18 ile de bu takima girerdi rahatlikla.

aydinlarin sans buldugu yerde o cok daha önceden sans bulmasi gerekirdi.

Aslında çelimsiz ve güçsüz gibi gözüksede şutları gayet sert ve hedefi bulan cinsten.

Umarım Arda'da yaşadığımız bu süreci bu kardeşimizde yaşamayız. Sadece futboluna odaklanır ve uzun yıllar faydası dokunur.

git gide daha iyi oynuyor yaptigi asistte müthisdi bakti barosun kafasina kondurdu topu

önceki yazimi dogru anlamamissin galiba.

orda yazmisimki emreye kacdefa 90 dakika oynama sansi vermisler diye.

bu bir nevi oyuncunun arkasinda durulmadiginin göstergesidir.

bir oyuncunun nekdar arkasinda durursan okadar güven kazanir.

farkli birsey yazmadik yani.

o yazına karşılık yazmamıştım tam olarak yazımı zaten .. o adamı terim bu hale sokardı ve soktuda . aksi durumda a2deki kafasıyla oynamaya çalışırdı .

Vallah Emre´yi gecen senede gördük,Rijkaard´dada gördük.

Her zaman yetenekliydi,paslari iyidi.

Ama cocuk gibi oyniyordu,simdik daha olgunlasmis gibi gözükiyor..Defansa yardim etmiyordu,artik Selcugun yaninda oyniyor Melo ciktiginda.

Eskiden tribünlere oyniyordu,simdik ise kazanmak icin oyniyor.

Teknigini ve oyun zekasini takim icin kullandigi sürecde Emre her zaman böyle oynar.

Gerekirse,yan pas atarsin,basit oynarsin.

Vallah Emre´yi gecen senede gördük,Rijkaard´dada gördük.

Her zaman yetenekliydi,paslari iyidi.

Ama cocuk gibi oyniyordu,simdik daha olgunlasmis gibi gözükiyor..Defansa yardim etmiyordu,artik Selcugun yaninda oyniyor Melo ciktiginda.

Eskiden tribünlere oyniyordu,simdik ise kazanmak icin oyniyor.

Teknigini ve oyun zekasini takim icin kullandigi sürecde Emre her zaman böyle oynar.

Gerekirse,yan pas atarsin,basit oynarsin.

rijkaard zamaninda kac defa 90 dakika oynadi ?

emre colak muhteşem top calıyor. yavaş yavaş bu takımın 10 numarası olacak. kestigi ortayı ergün pembenin milan macında hakan şüküre atırrdıgı ortaya benzettim. agzına attı resmen

Fır-fır solak [hem de yeteneklisi] bulunmaz hint kumaşıdır. Emre'den çok büyük yıldız çıkabilir [Arda'yı falan katlayacak bir yıldız] eğer doğru hamleler yapılırsa (yönetim ve teknik ekip tarafından).

Emre'yi kanat oynatmayın abisi, Emre'yi forvet arkası oynatın ve her maç oynasın. Bilekleri yumuşak, çevik, fiziğide guclenmeye baslamıs.

İlk yarı bir şutu var, yine harika bir gol atıyordu neredeyse.

Bu oğlana nazar değmesin harika bir yetenek.

İlk yarı bir şutu var, yine harika bir gol atıyordu neredeyse.

Bu oğlana nazar değmesin harika bir yetenek.

bir tane daha vardi, o gerci ilkisi kadar tehlikelid egildi ama yinede etkili bir sut idi.

cocuk saglam sut atiyor, umarim daha cok calisip, daha da gelistirir kendini bu konuda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt