#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Çok iyi oynuyor gerçektende. Bugun yaptığı asist orta değil pastı resmen.

Oyunun yönünü değiştiren pasları atmasıda iyi oluyor, şutlarıda yerinde,defansada yardım etmeye başlamış, çabukluğu, çevikliğide iyi.

Gerçekten yüksek potansiyeli var Emrenin bence güçlenmesi dışında pek bir eksiği yok.

Dar alanda ayagin disiyla o paslarina hayran kaliyorum.

Çok temiz bileklere sahip. Baros'a yapmış olduğu asistte çok iyiydi. Ayrıca çok sağlam ortalar yapabiliyor.

Çok iyi oynuyor gerçektende. Bugun yaptığı asist orta değil pastı resmen.

Oyunun yönünü değiştiren pasları atmasıda iyi oluyor, şutlarıda yerinde,defansada yardım etmeye başlamış, çabukluğu, çevikliğide iyi.

Gerçekten yüksek potansiyeli var Emrenin bence güçlenmesi dışında pek bir eksiği yok.

oyunun yönünü değiştirme konusunda biraz çalışması lazım. selçuk seviyesine ulaşırsa rakip takımların başı döner :)

bugun bir kac pozisyonda tupu ayagindan cok acti, kaybetti

ayrica daha cok topu alip, rakibin üstüne gitsin istiyorum bu cocuk, rakip panik yapiyor, calim aticak, sut mu ekecek, pas mi verecek kestiremiyor cunku

bugun bir kac pozisyonda tupu ayagindan cok acti, kaybetti

ayrica daha cok topu alip, rakibin üstüne gitsin istiyorum bu cocuk, rakip panik yapiyor, calim aticak, sut mu ekecek, pas mi verecek kestiremiyor cunku

Şimdilik fazla üstelemiyor hata yapıcak diye çekinceleri var bence zamanla bunlarıda yaparsa zaten Arda'ya göre daha iyi topa vuran ve hızlı kereta.

toplara cok iyi vuruyor onu bos birakmaya gelmez turk futbolunda boyle oyuncular cok az var selcuk inanda oyle

Daha önce yazdigim gibi; bu adamin ayagindaki 'feeling'/his hic kimsede yok takimda, Selcuk'ta dahil. Futbol icin dogmus. Artik hersey kendi elinde.

Yildiz futbolcularla kiyaslamak istemem ancak söyle bir durum var;

Fatih Terim ne tipte oyuncu olmasini istiyorsa Çolak'in, o tipte oyuncu olur..

Kuvvetlense ve defansini gelistirse, yerli Modriç olabilir.

Iniesta bir zamanlar Ispanya milli takiminda sol taraf'ta oynuyordu, içeri kat ederek, sol'dan oyun kuruyordu (442 oynuyorlardi o zamanlar)

Yerli Iniesta olabilir, hem kanat'ta hem orta'da oynayabilecek tipte oyuncu

Ve benzettigim diger isim ise Sneijder, forvet arkasi'nda gördügüm zaman stilini en çok Sneijder'a benzetiyorum. Sneijder'in büyük özelligi ise 2 ayagla da müthis sut çekebilmesi, Çolak'da sag hiç yok, ama gelistirebilir. Sutlarini daha da gelistirmesi lazim. Selçuk'tan birseyler kapmasi lazim.

Umarim beklentileri karsilar.

Ama Semih ile birlikte kazanilmis 2. genç Terim tarafindan diyebiliriz.

Ne orta açtı beh ona orta diyen günah işler adam resmen barosun kafasına şut çekti.

Bu çocuğun tek sorunu olgunlaşabilmesidir, inşallah bu konuda SELÇUK İNAN'ı örnek alır.

Emre ve Semih'in her maça çıktıklarında çok seviniyorum..

Onlar bizim kardeşimiz..

Altyapımızın meyveleri..

Bravo çocuklar sınırsız krediniz var..

Formanın hakkını verin yeter..

Bence de dünkü maçta en iyi oynayan 3 oyuncudan birisiydi.

9 lig maci ve 3 kupa maci ve 1 avrupa ligi ön eleme maci var.kac dakika oynadigini tam bilmiyorum.

2 sezondur oynamasi gerekiyor diyenlerdenim nekadar tekpi aldigmizi forumlarda iyi hatirliyorum.

bu sezonun basinda bile birsey olmaz deniyordu. demekki bizimde bildiklerimiz var.

o saydgiin 9 lig macindan kactane mac 90 dakika cikiti veya arka arkaya oynadi.

simdiki verlilen sans ozaman verilseydi ayni hesapa varmis olurduk !

neyse uzatmayalim, hepimiz sevincli olalim alt yapimizdan böyle oyuncular cikartdigimiz icin.

Baros'a yaptığı orta zeka, teknik karışımı bir koku veriyor.

bazen altyapıdaki gibi ..ki o zaman forvet arkası oynuyodu ,basıp çalımı giderdi. dün bikaç kezbunu yapmak istedi .artık diğer maçlara kısmet : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt