#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Lan manyak maden böyle muhteşem bir özelliğin var niye kullanmıyorsun.

Allah seni özene bezene yaratmış kullan bunu ne olur.

dünkü oyununa şaşıranlar görüyorum . bu adam zaten böyle bir adam . belli ediyordu kendini kaç zamandır . daha pratik olması lazım bu adam tecrübelendikçe efsaneleşicek

Offf sonunda Emre için bu lafları duymak acaip mutlu etti beni. Ama haklılık payınız çok. Fatih Hoca' yı mı bekliyordum Emre. Allah nazarlardan saklasın kardeşim. Biraz daha geliştirirsen kendini kıyaslanacağın kişi Hagi' den başkası olmaz Türkiye' de. Pasların, şutların, adam eksiltmelerin hepsi çok iyi.

istatislige bagladın ya adamın oyun stilini ..

o yüzden de dün 3 asist yaptı . neyze ok

Ben diyorum Emre her zaman böyle oynamıyor sen diyorsun her zaman böyle bu adam.

Herhalde farklı maçları izliyoruz adam bu zamana kadar oynadığı maçlarda atmadığı pasları dü tek maçta attı neyin kafasındasın sen ?

Kendi oyuncumuza sahip çıkmıyoruz ya şu adam Tr liginde herhangi bir takımda olacak 5-6 M'dan açılır kapısı, adam mükemmel yetenekli ve kanat adamı değil bir kere, göbekte oynaması lazım.

Ben diyorum Emre her zaman böyle oynamıyor sen diyorsun her zaman böyle bu adam.

Herhalde farklı maçları izliyoruz adam bu zamana kadar oynadığı maçlarda atmadığı pasları dü tek maçta attı neyin kafasındasın sen ?

evet kitlelerimiz farklı . bu adamın olayı bu diyorum . böyle oynadı diye şaşırmamk sadece oh çekmek lazım . a2lerden beri buur adam . ince adamdır .bunu diyoruz . bu maçta kendini gösterdi diye böyle şaşkınlıkların olması şaşırıtıcı diyoruz.

her maçta genele degil oyuncuya baksan , ince izlesen anlardın arkadaşım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt