#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Böyle pasları görmeyi özlemiştik(Türk futbolcudan), Emre ye bu yüzden teşekkür etmemiz lazım, ben artık top Emre'de iken heyecanlanıyorum.

Kaç maç kredisi var bilmiyorum ama en az 3 maç üst üste kötü oynarsa M. Sarp muamelesi görüp yedeğe çekileceği aşikar. Bu tür oyuncuları oynatarak kazanacağımıza tam olarak ne kadar inanıyoruz; zamanla göreceğiz.

Bu çocuk seneye takımın 10 numara pozisyonunda oynar, şutlarını ve firiklerini geliştirmesi yeterli.

Şımarmadıktan sonra geleceğin parlak.Allahtan Fatih Terime denk geldin.

Bu adamı 2 senede kral yapar Fatih Hoca. Fiziken güçlenecek, topsuz oyun ve liderlik vasıflarını geliştirecek, Arda-Shaqiri karışımı üst düzey topçu olur.

Mersin maçında verdiği paslar muazzamdı.Yine söylüyorum kanat yokluğunda kanatlarda oynayabilir ama bu elemanın asıl yeri orta saha.Paslarıyla maçı çok kolay hale getirebilir, forvetleri çok kolay pozisyona sokabilir.

Burda biri "Emre bi anadolu kulübde oynasa 5-10 Milyon isterler" yazdigini gördüm gecen.

Anadolu takimlarini gectim,Fenerde böyle oyuncu olsa yine "Barcelona ve Real Madrid Emreyi izlemeye geldiler" felan derlerdi,degerini en az 15 Milyon olurdu vs.

Gökhan Gönül gibi bi adami dünyanin sayili sag beklerin arasina katan camia Emreyi su an Xaviden daha üstün görür.

Verilen şansı hiç iyi değerlendiremedi.

Yerine alınacak oyuncuya formayı verir.Ama bakın Semih'e,Engin'e zor verir formayı.

Sene sonu bir takıma kiralanmalı diye düşünüyorum.

:o her maç değişen düşünceler...emrenin kanat oyuncusu olmadığına herkes hem fikir olduğuna göre,ortasahadaki etkinliğini gördüğünüze göre lütfen artık ona göre değerlendirin...gerisi boş..

su sistemde anca kanat oynar. 4-3-3 de belki sag ic oynayabilir. 10 numara oynayacak cevre kontrolü yok su anda.

--------Melo------

--Selcuk----Emre-

acaba bu sekilde oynasak Emre icin daha iyi olmaz mi ama acaba iki yonlude oynayabilir mi

Sadece ayaklariyla degil aklıyla oynuyor.

Ayrıca Fatih Hocadanda azar yemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt