#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Kanatta resmen hem Emre'yi hemde kulübede oturan Riera'yı harcıyoruz.

Nerde o pokemon sergen ?

Hafta boyunca Emre Emre dedi nazar değdirdi adama.

totem yaptım ya :( ama kanada hapsolmuş ,yerinde oynamayan bi emreden ben hiçbişey beklemem,sizde beklemeyin.bu adam kanat oyuncusu değil.

Krampon secimindenmi gücsüzlügündenmi bilmiyorum ama ayakta duramadın aslan ama top ayagına yakısıyor dahada iyi olacaksın inanıyoruz sana

iki posyonda rikardo kuarejmanin aklini aliverdi

Cok calısması lazım Emre'nin. Yetenekli ama kanat oynayamaz; adam gecemiyor. Ortada oynayamaz; fizik olarak yetersiz.

Kanatta da oynar. İllaha adam geçmesine lüzum yok, zira ortaları çok iyi. Ayakta durabilmeli her halükarda tabi. Bugünkü gibi yerlerde sürünmemeli.

birebirde etkisiz. fuleli bir oyuncu degil. bu sene böyle gecer de, bu cocuk bu takimda 11 oynayamaz. ama iyi bir rotasyon oyuncusu olur.

Geçen sene adama topla çok oynuyor, çok çalıma gidiyor diye eleştiriyorduk. Bu sene akıl dolu paslar vermeye başladı ama herif bu sefer çalım atmayı unuttu. Beşiktaş maçının başında İsmail ile karşı karşıya kaldığı bir pozisyon vardı, günün kötü ismini ekarte edip geçeceğine gitti, topu kalablığın üstüne sürdü, İsmail'e tökezleyip güzelim pozisyonun içine etti. Ne bileyim ben kendisinde topu sağ çekepi İso'tan kurtulması beklerdim ama hakketten adam geçme özelliğini kaybetmiş. Neyse canı sağolsun.

Maçın genelinde beğenmesemde gene de mücadele etti. :tiphat:

çok iyi iki yönlü orta saha olur. becerileri var hücum anlamında ama çok büyük yetenekleri yok.

ayağını iyi kullanabiliyor. oyunun yönünü değiştirebiliyor. top saklayabiliyor top kapabiliyor. pasları iyi.

emreden selçuk inan olur hagi tarzı olmaz. Fiziğini gücünü defansif zekasını geliştirebilirse harbiden kral gibi bi orta alan oyuncumuz olur.

emre belozogluda böyleydi. önünde dünyanın en yaratıcı oyuncularından biri oynuyordu arkasında ise yılların defansif orta sahası tecrübeli suat. İkisinin karışımı oldu. çok yaratıcı değil çokta defansif değil.

emre çolakı gözlemlediğim kadar bunun için daha uygunmuş gibi geliyor.

emre belozogluda böyleydi. önünde dünyanın en yaratıcı oyuncularından biri oynuyordu arkasında ise yılların defansif orta sahası tecrübeli suat. İkisinin karışımı oldu. çok yaratıcı değil çokta defansif değil.

emre çolakı gözlemlediğim kadar bunun için daha uygunmuş gibi geliyor.

Takımda Beckenbauer generaller çok var ve oldukça rahatlar. Durum böyle olunca birileri mecburen hamallık yapmak zorunda kalıyor.

Sag ayakla vuracakti o pozisyonda, sag ayagina hic guvenmedigi icin sola cekmeye calisincada adamlar ustune hemen geldi.

Penalti varmiydi?

Bence hakem verse, hic kimse neden verdi diyemezdi.

O pozisyonda bence sol ayağıyla sağ tarafa doğru çalım atmayı denemeliydi.Sol taraf zaten zibil gibi adam kaynıyordu, o tarafa çektikten sonra adamı geçse bile sonrasında önü kapatılırdı diğer oyuncular tarafından, her neyse bunlar birer tecrübe olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt