#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Fb maçı son maçıydı Emre'nin. Kötü mü oynadı? Hayır! Belki maça ısınması zaman aldı. Oynadıkça vitesi büyüttü, kenara alındığı anda optimum fayda sağlıyordu. Heryere koşması ile rakibe direkt müdehaleleri biraz çakılı ve rakibe uzak oynayan iki önliberomuz Melo ve Selçuk'u dengeliyordu. Son maçıydı diyorum, çünkü Emre'nin çıkmakta nazlanmasını Terim affetmez bence, en az 5 maç takıma almaz. Böylece son 3 maçın gizli kahramanının takıma katkısından mahrum kalmış oluruz. Aydın mı dediniz? Aydın amatör lig topçusu.

virus musun

Son maçıydı diyorum, çünkü Emre'nin çıkmakta nazlanmasını Terim affetmez bence, en az 5 maç takıma almaz.

big_grin.gif

Ya nasıl bir hareket yaptı ben maçı tam izlemedim, ne yaptı ki?

Şurda yazılanları okuyorum dakikalardır. Çıkarken nazlanmasını hatırlamaya çalışıyorum ama hatırlamıyorum. Ancak siz maçı nasıl izlediniz bilmiyorum ama benim gördüğüm şey ona pas atıldığı anda topa bakmadığı için kaybettiğinde Selçuk' un ona gösterdiği tepkiye verdiği karşılıktır. Maç içerisinde heleki fener maçında kadıköyde 2-1 yenik durumdayken olan bu olaylar gayet normal olaylar. Maç sonrasında da Emre' nin sevincini gördük. Fatih hoca böylesine riskleri göze alarak kazandığı genç yeteneğini tek maçta harcamaz. Hele hele sizin dediğiniz olayların gerçek hikayesi buyken hiç harcamaz. Aksine Fatih hoca maçlarda böçylesine hırslanan oyuncuları daha çok sever.

Bu çocuğu harcatmasınlar. Bu çocuk gerçekten iyi yetenek. Olumlu işler yapıyor.

Emre'yle Semih gayet şımarmadan gidiyorlar medyanın uydurduklarına, paranoyalarına inanmayın Galatasaray çok iyi yerlere gelicek.. Bizde ardalar emreler semihler bitmez!! yarin sivas maçında okan'ı mertan'ı berkin'ı yine gösterecektir İmparator! onlarda seneye inşAllah!

Belki Selçuk'a tepki göstermiş olabilir. Ama gördüğüm kadarıyla tabela kalktığı anda kamera Emre'ye yöneldi biraz tepkiliydi ama öyle çirkin tepkilerden değil hayal kırıklığı, burukluk gibi. Melo onu teselli ediyordu boşver üzülme gibisinden. Yoksa bencillik, ben davasından değil, o anda tam ısınmıştı ve optimum şekilde oynuyordu, futbolaşkı ile oynuyordu. En çok gol pozisyonunu 1. yarıda yakaladık. Bu pozisyonların önünün açılmasında Emre Çolak kilit rolü oynamıştır. Belki gollük pozisyon hazırlamadı ama bunu yapanların önünü açıyor, çünkü Emre klasında bir futbolcunun varlığı rakip orta sahayı ciddi rahatsız ediyor. Öyle Aydın'ı adam edelim, Rierayı boşuna almadık triplerine girmeye hiç gerek yok. Bu takım ilk yarı çatır çatır futbol oynadı hemde güzel verkaçlar yaparak, son an şanssızlıkları ve tutuklukları vardı o kadar, bu takım tüm Galatasaray camiasının eseri, istikrarın güzel birşey olduğunu da tekrar görmeye başladık. Özellikle futbol aşkı ile oynayan gelecek için ümit veren klas gençlerimizi küstürmemiz, futbol aşklarını söndürmememiz çok önemli, ama maalesef bazı arkadaşlar en ufak hataları bile büyütüyorlar.

Belki Selçuk'a tepki göstermiş olabilir. Ama gördüğüm kadarıyla tabela kalktığı anda kamera Emre'ye yöneldi biraz tepkiliydi ama öyle çirkin tepkilerden değil hayal kırıklığı, burukluk gibi. Melo onu teselli ediyordu boşver üzülme gibisinden. Yoksa bencillik, ben davasından değil, o anda tam ısınmıştı ve optimum şekilde oynuyordu, futbolaşkı ile oynuyordu. En çok gol pozisyonunu 1. yarıda yakaladık. Bu pozisyonların önünün açılmasında Emre Çolak kilit rolü oynamıştır. Belki gollük pozisyon hazırlamadı ama bunu yapanların önünü açıyor, çünkü Emre klasında bir futbolcunun varlığı rakip orta sahayı ciddi rahatsız ediyor. Öyle Aydın'ı adam edelim, Rierayı boşuna almadık triplerine girmeye hiç gerek yok. Bu takım ilk yarı çatır çatır futbol oynadı hemde güzel verkaçlar yaparak, son an şanssızlıkları ve tutuklukları vardı o kadar, bu takım tüm Galatasaray camiasının eseri, istikrarın güzel birşey olduğunu da tekrar görmeye başladık. Özellikle futbol aşkı ile oynayan gelecek için ümit veren klas gençlerimizi küstürmemiz, futbol aşklarını söndürmememiz çok önemli, ama maalesef bazı arkadaşlar en ufak hataları bile büyütüyorlar.

sabri gibi mustesna kreatif bi oyuncunun eksikliğini yaşadık bence renk daş değil mi??

yahu hocaya degil

fener topcusuna hareket yapti

büyütmeyin renkdaslar

basinin oynu

Yok büyütmüyorumda burda büyütenler, olmuş maalesef, onlar yüzünden ortalık galeyana geliyor, maçı izlememiş olanlar merak ediyor haliyle,

saçma sapan bir şekilde konuşan virüsler var forumda.

Oyuna sonradan girince daha iyi işler yapıyor.

Sonradan girmesiyle pek alakası yok bugün yerinde oynadı ve iyi işler yapmaya çalıştı.

1 maç kötü oynadı diye Riera'yı oynatmak yok artık. Bu maçta Fatih Terim'de bunu kesin olarak kafasına sokmuştur diye umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt