#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Dün kanattan ziyade ortasahanın ortasında oynadı.Bir kere Selçuk'la ya da Melo'yla yanyana denenmeli.Oyunu kurması çok iyi.

Bence dün en iyi maçlarından birini oynadı.

Bu çocuğu kanatlarda öldürmemek lazım.

Bu cocuk biraz zorlarsa muthis bir merkez orta saha olabilir.

Oyuna girdiğinde bi canlılı verdi ara pas denemeleri şut vuruşu.. 1 2 senede takımın değişmez ismi olabilir.. Sol ayağı inanılmaz derecede..

Hem ayakları cok kuvvetli, hem de kıvrak. Üstelik henüz çok genç olmasına rağmen kaka tarzında çok iyi "bitirici pas"lar atıyor. Bence Fizik olarak daha düşük olsa da mental olarak Arda'nın bile ötesinde.

bu adam su an fenerde veya besiktasda oynasa,medya emreyi coktan barcaya,bayern münihe transfer etmisdi.

ve bizim taraftarda kadayi yerdi.ligin en iyi yerli oyuncusu emre,selcuk cok pasif kaliyor vs.. gibi yazilari okurduk su an.

Fiziğini güçlendirmediği sürece Aydın Yılmaz v2 olur.

katılmıyorum :)

bence emrenin tarzının fizikle bir ilgisi yok. daha çok mental, oyun bilgisi, oyun görüşü ve liderlik gibi yeteneklere odaklanırsa efsane olur.

ortasaha oynayacağını varsayıyorum tabi ki.

katılmıyorum :)

bence emrenin tarzının fizikle bir ilgisi yok. daha çok mental, oyun bilgisi, oyun görüşü ve liderlik gibi yeteneklere odaklanırsa efsane olur.

ortasaha oynayacağını varsayıyorum tabi ki.

Dokunsan düşecek kadar kötü fiziği.

Semih'in de öyle,fizik şart aga.

Yetenekli ama biraz daha pişmesi lazım. Şuan Gs'ın sol kanadı için yeterli değil bence...

Emre colak kanat oyuncusu degilki. Hagi tarzi bi oyuncu. Forvet arkasinda gezinen,zaman zaman kanatlara inerken orta yapan. Ofansif orta saha oyuncusu. Biz inatla adami kanat oynatiyoruz,mecburuz. Emrenin fizige ihtiyaci yok ofansif oynarken. Ama kanat oldugu icin eziliyor ve oyundan cabuk dusuyor.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Cikana kadar fena degildi aslinad da, sezon genelinde Engin'le beraber skora katkilari cok az. Bir takimin normalde kanat oyuncularindan alacagi skor katkisini orta saha oyuncularimizdan aliyoruz. Ekstra isler yapamiyor ikisi de, seneye özellikle CL'de, sadece görevini yapan degil, ekstra isler yapip, takim etkisiz oynadiginda da skor üretebilen bir oyuncu lazim oraya. Play-off'larda daha fazlasini yapar umarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt