#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

B_c1b4fd8b55db173fc35b7b203052bcaf.jpg

oha muhteşem resim

dünki maçta aradık bence. Riera dan daha çok top tutabiliyor daha iyi pas özelliği var ve sürekli farklı yerlede oluyor sol kanada sıkışıp kalmıyor.

ayrıca enginide çok olumlu etkiliyor. çünki engin, riera nedeniyle sol kanada hiç gidemiyor ama emre olunca kimin nerede oynadığı belli olmuyor bu da rakibi dengesizleştiriyor.

Ibretlik resim, Imparator'a karsi ne kadar saygi gosterdigini gosteren bir fotograf. Hani olur ya babanla dertlesirsin ama bir turlu gozune bakamazsin, aynen oyle olmus :)

4kjh5.jpg

Emre:Hocam ne zaman gidecek bu kuş forumdan:(

Fatih Hoca:Yakında evlat...Yakında...

Emre' siz maç kazanamayız. Emre gibi bir kalitenin orta sahadaki varlığı, rakip orta sahasını bocalatıyor. Fatih hoca son fb maçı kadrosunu bozmamalı. Emre-Engin, Melo, Selçuk orta sahada bulunmalı. Riera ve Aydınlı Beşiktaş maçında şansla maçı kazandık. Riera ve Aydınlı kadro fb'ye karşı kaybedebilir.

Baktım bir kasvet çökmüş foruma, bir olumsuzluk noluyor diyorum Emre Okan mesaj yazmış meğerse..Geldin mi gene :f

Emre' siz maç kazanamayız. Emre gibi bir kalitenin orta sahadaki varlığı, rakip orta sahasını bocalatıyor. Fatih hoca son fb maçı kadrosunu bozmamalı. Emre-Engin, Melo, Selçuk orta sahada bulunmalı. Riera ve Aydınlı Beşiktaş maçında şansla maçı kazandık. Riera ve Aydınlı kadro fb'ye karşı kaybedebilir.

Önceki konuda yazmıştım şimdi emin oldum :o sen cidden dünkü maçı izlememişsin. Kazandık ya la?

Önceki konuda yazmıştım şimdi emin oldum :o sen cidden dünkü maçı izlememişsin. Kazandık ya la?

Engin-Emre'li takımla fb' yi ezmiştik. Aydın-Rieralı takımlar yaralı sorunlu bjk'yi zar zor yendik. İstatistikler bile Beşiktaş' tan yana idi. Sadece %42 top bizde kaldı. Mantıklı düşünün, Aydın ve Riera için şampiyonluktan olabiliriz.

Engin-Emre'li takımla fb' yi ezmiştik. Aydın-Rieralı takımlar yaralı sorunlu bjk'yi zar zor yendik. İstatistikler bile Beşiktaş' tan yana idi. Sadece %42 top bizde kaldı. Mantıklı düşünün, Aydın ve Riera için şampiyonluktan olabiliriz.

Kimse illa ki Aydın ve Riera oynasın istemiyor ki sürekli? Bu mantığı anlayamadım ben :o Emre cezalı olmasa Emre oynardı zaten dün

dun biri golun asistini yaptı, biri gol attı¿

dun biri golun asistini yaptı, biri gol attı¿

Yinede fb'yi ezdiğimiz kadroyu bozmaya değmez. O şutu 100 defa atsa 1 defa gol olur anca. Aydın bir anti Lincolndür. Dakik estetik paslar yerine, 'salla belki tutar' ortalar yapıyor. Onun yerine Necati ve Elmander'in verkaçlarını, paslaşmalarını tercih ederim. Asıl Galatasaray oyunu budur, dan dun değil. Aydın sağda vız vız gitsin orta sahayı rakibe hediye mi edelim, çok saçma bir tercih.

Emre o bahsettiğin maçta sahanın en kötü oyuncularından biriydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt