#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Adam net arkasindan yukleniyor hakem bozuntusu faulu gormuyorsa o napsin? Birakin ya icip icip buraya yorum yazmayin..

Alkol kullanmıyorum, Yeşilaycıyım. O pozisyonda da faul falan yoktu. Semih üç maçtır kötü oynuyor, kabul etseniz de etmesiniz de. Evet, iki kulelerden çok daha iyi stoper ama mutlaka kendini geliştirmeli.

alt yapidan takima giren herkes buyuk yildiz olmak zorunda degil

yararli oyuncular lazim bize turk

su an cok yararsiz diyeyim o zaman.. hatta yararini gectim zarar veriyor.. zorlamanin manasi yok.. riera'nin su umut vermeyen hali bile emre'nin son haftalarda oynadigi oyundan iyi.. gol, asist falan gectim, bi tane adam akilli pasi yok..

sağda aydın solda nengin şeklinde başlamalı artık fatih hoca bariz form düşüklüğü var emre'De.

güveni geleceğine kendine dahada korkuyor al ver oyuncusu olmaya başladı

güven demek 30 metreden her şutu kaleye de vurmak değil ama dikine oynamaya çalışsa geriye gelip oyun kurmaya çalışssa daha faydalı oluyor

bu oyuncudan bir halt olmaz, bukadar havali bir oyuncu görmedim. Galatasaray formasi bukadar ucuz olmamali , bizim forumdan birini sahaya göndersek onun kadar mücadele eder.

semih genelde iyi oynuyor gibi gorunuyor ama 3 mactir cok fahis hatalar yaptigi da bir gercek... herseyi muthis yapiyormus gibi oversek gelisimini engelleriz..

bu gozler cuneyt tanman, bulent korkmaz, popescu, filipescu, song gibi defans oyuncularini da gordu.. semih'in daha 40 firin ekmek yemesi lazim.. ha umut var, ona lafim yok..

yedek oturup formanın ne kadar zor alındığını görmesi lazım

genelde alt yapidan gelen oyunculari cok severim ve onlara karsi hosgorum fazladir.. aydin'i mesela 6 yildir bekleneni vermemesine ragmen hic vazgecmeden ve sirtimi donmeden destekledim.. ama onda isik var.. saman alevi gibi ara ara parliyor, potansiyeli goruyorsun..

bu cocuk ise hakkatten adam olmaz.. surekli kendi etrafinda donmeler, gereksiz gereksiz hareketler, 3 metre yanindaki adama isabetli pas atamamalar, hadi o pasi atti diyelim, siddetini ayarlayamama... insan sut gibi pas atar mi arkadas? yada sert vermesi gerekirken hic ekmek yemiyormus gibi vurur mu topa?

bu cocukta bi dengesizlik var.. ben kafasinin basmadigindan supheleniyorum artik cunku cok sacma bir futbol oynuyor.. sonuca yonelik hic bir hareketi yok.. hasbel kader bi macta uzaktan vurdu bi gol atti hepsi o.. kisacasi emre colak kesinlikle su haliyle Galatasaray'in topcusu degil.. yedek bile olamaz benim gozumde.. bunlara kaldiysak sampiyonlar liginde isimiz zor..

adam oynadıkca tekniği köreliyor.

ilk oynadıgı maçlarda cok iyi paslar atıyodu şimdi pas atmayı unutmuş

adam oynadıkca tekniği köreliyor.

ilk oynadıgı maçlarda cok iyi paslar atıyodu şimdi pas atmayı unutmuş

Güç yüklemesi yapıldığından olsa gerek. Bir yandan fiziğini geliştirmek için yoğun programa maruz kalırken, bir yandan da her maça 11 başlıyor ve doğal olarak istediklerini yerine getiremiyor maç esnasında. Yaz kampında bu sorunu aşar sanıyorum ama acilen bir takıma kiralamamız gerek. Kiralarsak ve asıl mevkisinde oynarsa çok iyi olur. Çok yetenkli çocuk.

Acik goster kendini be Emre!Dun baya sinirlerimi gerdin!

:sgr: :sgr:

genelde alt yapidan gelen oyunculari cok severim ve onlara karsi hosgorum fazladir.. aydin'i mesela 6 yildir bekleneni vermemesine ragmen hic vazgecmeden ve sirtimi donmeden destekledim.. ama onda isik var.. saman alevi gibi ara ara parliyor, potansiyeli goruyorsun..

bu cocuk ise hakkatten adam olmaz.. surekli kendi etrafinda donmeler, gereksiz gereksiz hareketler, 3 metre yanindaki adama isabetli pas atamamalar, hadi o pasi atti diyelim, siddetini ayarlayamama... insan sut gibi pas atar mi arkadas? yada sert vermesi gerekirken hic ekmek yemiyormus gibi vurur mu topa?

bu cocukta bi dengesizlik var.. ben kafasinin basmadigindan supheleniyorum artik cunku cok sacma bir futbol oynuyor.. sonuca yonelik hic bir hareketi yok.. hasbel kader bi macta uzaktan vurdu bi gol atti hepsi o.. kisacasi emre colak kesinlikle su haliyle Galatasaray'in topcusu degil.. yedek bile olamaz benim gozumde.. bunlara kaldiysak sampiyonlar liginde isimiz zor..

hepsini gectim Reis dun maci fenerli bi arkadasla seyrediyorum onada dedim aynisini.. 3 mac gol atsin bu eleman, bak 3 mac arka arkaya.. havasindan yanina varilmaz, ben o isigii gordum bu cocukta.. Arda gibi olur demiyor bak Ardadan beter olur.. bunu dusundukce Arda sirin geliyor gozume..

Güç yüklemesi yapıldığından olsa gerek. Bir yandan fiziğini geliştirmek için yoğun programa maruz kalırken, bir yandan da her maça 11 başlıyor ve doğal olarak istediklerini yerine getiremiyor maç esnasında. Yaz kampında bu sorunu aşar sanıyorum ama acilen bir takıma kiralamamız gerek. Kiralarsak ve asıl mevkisinde oynarsa çok iyi olur. Çok yetenkli çocuk.

he 3 ayda teknigi koreldi cocugun

te allahim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bazen diyorumki bu forumda biyerde kamera var heralde

eos400d.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt