#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

eos400d.jpg

Nikonun reklam CEO'su gormesin.. ihraci alirsin sil cabuk!

vasatin biraz üstünde oynasan yeter..

bugün patla emre

su bam özlemi cekenlere inat

Emre Baros'un istediği pasları atabilecek tipte bir oyuncu olduğu için bugün 11'de yer alıyor olabilir.

Rezilleri oynadı yine.

Kötü kötü kötü..

2-3 gundur ne yapiyon ?

Ergen kizlarin twitlerini RT et sen..

Emre çok kötü ama yerine girenler daha kötü Riera ve Sabri. Aydın'ın da iyi olacağını düşünmüyorum. El mahkum

Emre ve riera diyorum ve sol kanatlarımız bunlara emanet diyorum

Şahsiyetsiz futbol oynayanların bu takımda işi OLMAMALI

2 gol attigi mac disinda hicbir katkisi yok maalesef. Kesinlikle Galatasaray kalitesinde bir adam degil. Riera'yi bu kadar kullansaydi eminim cok daha verimli oynardi su zamana kadar.

Emre Çolak biraz Eboue'den örnek alsın gerektiğinde dikine oynasın, hemen yanındakine pas verip sorumluluktan kaçmasın. Korkunun ecele faydası yok, hata yapmayayım derken daha çok hata yapıyor. Ama şu gerçekte var, Trabzonspor (4-2) ve bugünkü maçlarda gördük. Emre çıkınca rakibe orta sahayı hediye ediyoruz.

bu adamin icine ettigi pozisyonlardan utaniyorum, diger arkadaslarin emegine yazik oluyor

bu kadar basit, bu kadar kolay icine edilmemeli pozisyonlarin

skora olan katkisi sifir, yine lafim olmadim ama bu kadar pozisyon öldürmeye hakki yok.

2 gol attigi mac disinda hicbir katkisi yok maalesef. Kesinlikle Galatasaray kalitesinde bir adam degil. Riera'yi bu kadar kullansaydi eminim cok daha verimli oynardi su zamana kadar.

Rieranın Bugün yediğimiz ilk goldeki umursuz tavrı tek kelime ile şahsiyetsizlik

Oyuna gireli 10 dakka olmayan bir adam eğer biraz bile koşmuyorsa o adamın galatasarayın sınırlarına dahil yaklaşmaması lazım

KARIKÖY'de ... Emre kesinlikle oynamalı...

Emre-Selçuk-Engin-Melo pas trafiğini inanılmaz yapıyorlar deplasmanlarda....

İlk maçı hatırlayın..

kadıköy'de daha dengeli bir oyun oynayacağımız için bize ayağına gelen topu olumlu kullanacak,savunma anlamında da sürekli pres yapacak adam lazım,sol kanat içinde şimdilik emre'den daha iyi bu işi yapabilecek biri yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt