#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

1 - Emre pres yapmasını bilmiyor

2 -Pas yapmasını bilmiyor

3- Çalım atmasını bilmiyor

Bu maçın en kötü adamı gözümde. Orta sahada sayısız pozisyonda adamın önüne geçip pres yapacağına arkasına geçiyor rakipte elini kolunu sallaya sallaya geçiyor bizim sahaya. Maçın başındaki 2 ortaya kanmayın. Engin bile daha iyiydi kırmızı görmesine rağmen.

Ben çok beğendim bugün.Ortaları hele çok güzel.Topları gol bölgesine kesiyor.

Attığı şut da çok iyiydi gol olabilirdi.Mert iyi çıkardı.Bence iyi oynadı.

ya abi o kadar aktif görünüyor, o kadar caliskan görünüyor ama sonuc ne diye bakiyorsun, bosa giden paslar, sacma sapan sutlar

biraz daha effektif ol be abicim ya

gecen sene 30 mac oynamis, sadece 1 asisti var

böyle olmaz abi

iyi oyniyor gibi görünüyor ama sonuc ne diye bakiyorsun, zarari oluyor, brak faydasini

ama olacak, bu cocuk olacak, güveniyorum, yeterki daha cok istesin, daha cok calissin.

adamın ilk yarı en az 3 asisti yendi be kacırdılar hep alda at dedi resmen .. sonra bal yapmayan arı diyosunuz adama bence cok iyi oynadı macta

bu eleman 1. yarı çok iyi oynuyor sonra maç içinde kayboluyor. bir culio yada emrebelözoğlu gibi fizik yapabilirse ilerde çok sağlam bir kozumuz olacaktır.

Fiziğini zaten geliştirmesi lazım ona birsey demiyorumda oyunu hala olgun değil. İyi oynuyor fakat tercihleri cok yanlıs. Yinede cok calıştığı taktirde yeni E.Belözoğlu olur ve Avrupa'nın elit takımlarında oynar.

Emre de her geçen gün gelişme gözle görüşür bi şekilde devam ediyor. Evet futbolunu olgunlaştırması lazım ama bunuda kadro da sürekli yer bulması ile gerçekleştirebilir.

Seni hiç sevemedim süt oğlan, her hareketin ofsayt.. Bozuk saat misali arada bişeler oluyo ama Galatasaray için yetmez..

Çok iyiydi.Hatta ilk yarı takımın en iyilerindendi.Müthiş bir oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.Şu haliyle bile rotasyonun en önemli ismi.21 yaşında yani yolun çok başında.Herkes Arda-Semih değil,onlar istisna.Yıllar içinde tecrübe edinip geliştiricek oyununu ve oyun görüşünü.Ayakları yere daha sağlam bu yıl.

Maça iyi başladı ama sonra birdenbire yok oldu sahanın içinde.

Bu sorun var Emre'de. Fiziksel olarak düşüyor mu acaba..

Seni hiç sevemedim süt oğlan, her hareketin ofsayt.. Bozuk saat misali arada bişeler oluyo ama Galatasaray için yetmez..

Yavaş yavaş mı? Atı alan Üsküdar´ı geçmiş bile hocam‚ biz ortasahaya transfer gelsin de daha etkili olalım diye beklerken adamlar yedekleriyle de takır takır top oynuyor.

Daha Melo´su Burak´ı Amrabat´ı falanı filanı var. Daha yeniyetme Emre Çolak´taki özgüveni görmüyor musun?

Sadece Kuyt ile gurur duydum. Onun dışında alayının yüzüne bakmazdım ben hoca olsam.

antu.com

renkdas maalesef antucular görüyor sen göremiyorsun

acidim vallah
:D

Kaleyi her gördüğünde kaleye asılmayı bırak artık. Topu araya bırak, dibine falan gir ki asist yönünü de görelim..

ne alaka? aslan gibi çocuk topunu oynuyor her yere basıyor,ne bekliyorsunuz messimi?

her hareketi ofsayt filan daha gencecik çocuk altyapıdan buralara gelmiş herşeyini ortaya koyarken sizin gibi düşünenler yüzünden türk futbolunda önemli oyuncular kaybolup gidiyor.20 yaşında aydın terimin elinde olsaydı aydın şimdi avrupadaydı,bizler çok çabuk kaybetmeyi seven bir milletiz,siz öyle düşünmeye devam edin biz emre ve emre gibi,semih gibi oyuncuların arkasında durmaya devam edeceğiz..tıpkı imparator gibi..

emreyi beğeniyorum çünki o formasındaki arması için ruhunu ortaya koyuyo.2 şut attı denk getiremedi diye afaroz ediyoruz çocuğu ama atınca vay nasıl sol ayakdı diye başlıklar açıyoruz videolar ekliyoruz.her gün futbolunun üstüne koyuyor,bir özgüven geliyor,terimde bunu destekliyor şansını dene diyor.böyle tansiyonu yüksek maçlarda kendi şansını deneycek elbette.fenerin sağ tarafını otoban etti bu çocuk siz hangi maçı izlediniz?bu sezon bakın görün nerelere geliyor,hangi avrupa klüplerinden transfer teklifi alıyor bu çocuk,ondan sonra sizler gidip bu avrupa klüplerinin aklı yok der 3-5 kuruşa satılsın dersiniz.kimse görmüyor ama bu çocuğun frikik konusundada çok yeteneği var,o anlamdada şans verilmeli emreye.yahu geçmiş senelerde gelen giden adamlara bakın emreden çok fazlalarımı vardı?jo,elano,pancu vs emre en azından özveriyle oynuyor..bize forma için savaşan adam lazım para için değil,terimde bunu biliyo desteliyo gençleri tebrik ediyorum kendisini,boşuna imparator demiyoruz nihayetinde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt