#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bal yapmayan arı misali.

çalışkanlıgı,formasının hakkını vermesi,galatasarayın çocuğu olması falan gayet güzel yalnız önce ki sayfalarda da arkadaşlar güzel ifade etmiş daha efektik,daha sonuca yönelik işler yapması lazım..

gelişim gösterdiğini emrenin görebiliyoruz,bu gelişiminin devam etmesi;efektif işler yapacak olgunluğa,pratik zekaya ulaşabilmesi içinde mutlaka oynamalı..bu sene oynayacagımız maç sayısını da düşünürsek rahatlıkla kadroda olup,maçlarda oynayacaktır..

gelişime devam,yürüyedur emre..

kim ne derse desin ben emreden pek ümitli değilim geçen sezonda 3-4 maç dışında pek bir katkısı yoktu bu sezonda öyle olacak gibi sanki

ne alaka? aslan gibi çocuk topunu oynuyor her yere basıyor,ne bekliyorsunuz messimi?

her hareketi ofsayt filan daha gencecik çocuk altyapıdan buralara gelmiş herşeyini ortaya koyarken sizin gibi düşünenler yüzünden türk futbolunda önemli oyuncular kaybolup gidiyor.20 yaşında aydın terimin elinde olsaydı aydın şimdi avrupadaydı,bizler çok çabuk kaybetmeyi seven bir milletiz,siz öyle düşünmeye devam edin biz emre ve emre gibi,semih gibi oyuncuların arkasında durmaya devam edeceğiz..tıpkı imparator gibi..

Emreyle Semihi aynı kefeye koymak benim gözümde Cristiano Ronaldoyla Hüseyin Cimşiri aynı kefeye koymak gib bişe.. 50 tane Emre 1 tane Semih etmez.. Buna verilen şans altyapımızdaki herhangi bi gence verilse eminim daha fazla verim alırdık. Sırf genç diye burnumuzla mı izleyelim maçı?

emreye güvenmeyen o zaman altyapı kurumunun kapısına kilit vursun,nede olsa ordan gelenler fener ortamı gibi asılıp gidiyor.

bende tam tersi daha umutluyum emreden,dahada iyi olacak emre..

ilk yarının en iyisiydi. elmandere al da at dedi ilk yarı,yendi asisti... sol kanatta oynamamalı zaten.selçuk ve melonun önü asıl yeri.

Emre Çolak'ı en fazla eleştirenlerden biriydim, olmaz bu çocuktan derdim hep. Fakat Şu an Emre Çolak'taki gelişimi ve takıma katkısını görmezden gelmek art niyettir. Fatih Terim ondan tam anlamıyla bir çift yönlü orta saha oyuncusu yaratıyor. Sadece kafasını iyi kullanamıyor bazen ve saç baş yoldurabiliyor.

Özgüveni, sürekli hareket halinde olması ve top istemesi, isabetli pas yüzdesi, presi, diğer oyuncularla anlaşması, adam eksiltebilmesi vs... Çok önemli özellikleri var.

bilmiyorum da bence cok zor bunlan. Hic direk katkisi yok, bos hava gibi al pas ver pas gibi, yani bir tehlike olusturmuyor

Emre Çolak niye bu kadar sert eleştiriliyor. Geliştiriyor kendini ben mi yanlış görüyorum. Fizik olarak daha iyi.

Fena oynamadı ya abartmayın gayet iyiydi bence.. Maçtan önce ısınırken 30 metreden bir 90'a çaktığı top vardı inanılmaz vuruyor topa.

Bu çocuğa fizik kazandırtıp ön libero oynatmak gerek. Pasları falan etkili ama mevkisinde daha çok skora katkı yapması gerekiyor ama yapamıyor.

sahanın en iyilerindendi bu maçta emre yi eleştirenleri anlamak güç, formayı kolay kolay vermeyecek gibi.

Emre colak'ın hic katkısı yok mu :confused: hangi emre colak bu ? bizim bildigimiz emre colak mı ? hepimizin ortak ?

hayatımda boyle mantıksız boyle lakayıt acıklamalar gormemisem, macları biraz tikatli izleyelim pldz.

emre çolak bu maç özellikle ilk yarı gayet iyiydi neden bu kadar eleştirildiğini anlamış değilim

eyw. bazen şut tercihlerinde sıkıntı var ama genel olarak bana çok büyük ümit veriyor 10 numara topçu olucağına inancım tam bunun için de çok fazla beklememize gerek kalmıcak bence

devam böyle aslan parçası ;)

İlk yarıda oynadığı topu beğendim. Kenardan güzel ortalar yaptı, Elmander'e çok güzel bir ara pası bıraktı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt