#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bugün içeriye kestiği toplar çok iyidi..1-2 seneye Arda gibi topçu olur..

Ben de beğenmiyorum, koşuyor çabalıyor sağolsun ama sonuç göremiyorum, bir güzel pas atsa 2 dakika sonra saçmaca bir top kaybediyor, istikrar göremiyorum.

İyi bir yedek
.

Aklını daha fazla kullanması lazım. 4'e 3 kontraatak yakalamışız kaleye şut çekiyor. Onun dışında mücadelesi, oyunun içinde olması pozitif yanları hep.

TAMAM alexin attgı ilk gol baldı ama emre çolak sırtını dönmese gol olurmuydu. top seni öldürmez. topa srtını dönersen golü yersin. bunlar ayrıntı ama herşey burda gizli.

Açıkçası ben çok beğeniyorum. Bu arada çizgide olmayacak, kesinlikle çift yönlü ortaya sahaya doğru kaymalı..

Aklını daha fazla kullanması lazım. 4'e 3 kontraatak yakalamışız kaleye şut çekiyor. Onun dışında mücadelesi, oyunun içinde olması pozitif yanları hep.

bunu hey yapıyor hocam hala kaleye nerede vurulur nerde pas verilir öğrenemedi.fiziksel zayıflığından çok mental eksikliği gelişimine engel.şu haliyle yekta ve amrabattan daha iyi değil.

"Bireysel olarak ön plana kim cikar?" sorusuna cevap vermek zor olsa gerek bu mac icin. Söyle soralim; "Takim olarak ön plana kim cikar?" ki cevap net "GALATASARAY". Iste önemli olanda bu degil mi? Iste bu noktada Emre de bu takimin bir parcasi olarak, bu aksam icin yere-göge sigdirilmasa da sövülecek kadar da degildir.

Velhasil; herkese oldugu kadar sana da helal olsun cocuk!

Not: 'X8'i ayrica degerlendirmek lazim.

Bence Umut Bulut'tan sonra maçın adamıydı Emre Çolak maçın çok önemli bir bölümü ataklarımızı Emre Çolak yönlendirdi.

Bu yaşta bu yetenek helal olsun çok daha iyi işler yapacak.

Takıma kim girerse girsin bu çocuğun takımdan kesilmesine asla rağzı değilim. Pas trafiğine katkısı müthiş. Ve bu sezon oyununu çok geliştirecek.

Bu çocuğa fizik kazandırtıp ön libero oynatmak gerek. Pasları falan etkili ama mevkisinde daha çok skora katkı yapması gerekiyor ama yapamıyor.

Elmander kaleciyle karşı karşıya kaçırmasaydı skora da katkı yapmış olacaktı. Daha net bir gol pozisyonu yaratılabilir mi? Bence zor...

Kesinlikle diğer oyunculara göre ilginç bir biçimde arka planda kalıyor Emre. İnanılmaz geliştirdi kendini, çok iyi bir performans da gösteriyor ama diğer oyuncu başlıklarında tüm oyuncular göklere çıkarılırken, bu başlığa çok az yorum var. Böyle devam Emre. :yenieek:

Ah bi 10 numara oynasada izlesek.. Türkiyede Santraforu besleyebilecek nadir oyunculardan birisidir bence

Emre bu sezona çok iyi başladı formayı kolay kolay vermez.

Bu çocuğa fizik kazandırtıp ön libero oynatmak gerek. Pasları falan etkili ama mevkisinde daha çok skora katkı yapması gerekiyor ama yapamıyor.

renkdas cocuk ilk yari 3 tane asist yapti

eger baska golcüler olsaydi atardi

gayet iyi

cerez parasina oynuyor

üstelik altyapidan daha bebe ve gelisime acik:yenieek:

:yenieek:

Emre çok iyi oynuyor böyle giderse çok daha iyi yerlere gelir. 1-2 seneye milli takımın değişilmez oyuncu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt