#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

devam genç adam devam...

her ne kadar senden hoşlanmasamda üzerine koyarak ilerlemeni görmezden gelemem.

Eğer Şampiyonlar Liginde böyle oynarsak.Emreyi elimizde zor tutarız.

215675_458918780795662_1220499695_n.jpg

özetleri sakin kafa ile tekrar izledim, dün effektif degil diye elestirmistim biraz ama bugun bakiyorum, elmandere orta acmis, gol olmasi lazim, elmander atamamis

elmandere ara pas atmis, net gol olmasi lazim, elmander kaciriyor

kendiside bir tane golü kaciriyor, kaleci cikartiyor daha dogrusu

ilk yarid abaya iyi isler yapmis, elmander atsa 2 tane asisti varmis

böyle devam

Açıkcası ben bu maç beğenmedim Emre'yi.Hazırlık maçlarında gayet iyiydi.Bana göre Amrabat'tan formayı alamaz.

özetleri sakin kafa ile tekrar izledim, dün effektif degil diye elestirmistim biraz ama bugun bakiyorum, elmandere orta acmis, gol olmasi lazim, elmander atamamis

elmandere ara pas atmis, net gol olmasi lazim, elmander kaciriyor

kendiside bir tane golü kaciriyor, kaleci cikartiyor daha dogrusu

ilk yarid abaya iyi isler yapmis, elmander atsa 2 tane asisti varmis

böyle devam

günaydin salman gardas

dün aksam sana emre hakkindaki yorumundan dolaya baya kizmistim

maca bakmadi mi diye:asd:

Emre'yi bir kere parlattı Fatih Terim, tekrar forma alamayıp sönmesinden korkuyorum.

Gecen sezon ki Emre'den eser yok. Gecen sezon al gulum ver gulum baska birsey yoktu. Basindan ne gecti bu yaz bilmiyorum ama cok iyi seyler olmus. Adam dikine oynuyor, deniyor, korkmuyor, teknigini konusturuyor. Budur iste, Galatasaray'in evladi boyle oynamali.

her yerden sut deniyo denyo hamit'le umut bosken bile 4e 3 geldigimizde bile ebesinin seyinden sut denedi

onun disinda iyi:coffee:

vizyonunu geliştirip oyununu geliştirirse çok degerli olur. gelişme bariz.saçma pas hataları dışında top kaybetmiyor

Umarim perfomansini daha'da artar formayi kaptirmaz amrabata. Alt yapidan cikan oyuncularimizi izlemesi daha zevkli, daha canla basla oynuyorlar. Emreyi yeni gelen nordine tercih ederim.

Umarim perfomansini daha'da artar formayi kaptirmaz amrabata. Alt yapidan cikan oyuncularimizi izlemesi daha zevkli, daha canla basla oynuyorlar. Emreyi yeni gelen nordine tercih ederim.

10 tane Emre'ye değişmem Amrabat'ı. Paftan geldi diye alıp baş tacı yapamam yani körü körüne. Hala kendini ispatlayamadı.

Gecen sezon ki Emre'den eser yok. Gecen sezon al gulum ver gulum baska birsey yoktu. Basindan ne gecti bu yaz bilmiyorum ama cok iyi seyler olmus. Adam dikine oynuyor, deniyor, korkmuyor, teknigini konusturuyor. Budur iste, Galatasaray'in evladi boyle oynamali.

Galiba Mete şöyle bir zihniyet var genel olarak. Bir oyuncu yetenekli olup da hemen A takıma çıktığı sezon patlama yapacak illa ki. Bu her zaman gerçekleşmiyor ki. Ben geçen sezon bile diyordum ''Bu adamı seneye bir de görelim bakalım geçen sezonki Emre'den eser var mı?'' diye. Bu sene Emre 25 maçı görsün -ki çok rahat görecektir- bir sonraki sezon tam anlamıyla zımba gibi olur. Hacı seni eleştirmedim yanlış anlama:)

Galiba Mete şöyle bir zihniyet var genel olarak. Bir oyuncu yetenekli olup da hemen A takıma çıktığı sezon patlama yapacak illa ki. Bu her zaman gerçekleşmiyor ki. Ben geçen sezon bile diyordum ''Bu adamı seneye bir de görelim bakalım geçen sezonki Emre'den eser var mı?'' diye. Bu sene Emre 25 maçı görsün -ki çok rahat görecektir- bir sonraki sezon tam anlamıyla zımba gibi olur. Hacı seni eleştirmedim yanlış anlama:)

Yoo ben kendim icin bir ozelestiri yapmistim. Bazen erken patlayan oyunculari 2-3 sene A takimda kaldiginda 28 yasina gelmis ve hala bir baltaya sap olamamis gibi goruyoruz. Halbuki bakiyosun 20-21 hala.

Ama Emre'de %100 gelisme var. Hem fiziken hem mentalen.

Yaz aşkı falan diyodu twitter'da.. Buldu galiba :)

10 tane Emre'ye değişmem Amrabat'ı. Paftan geldi diye alıp baş tacı yapamam yani körü körüne. Hala kendini ispatlayamadı.

Amrabat neyapmiski bu zamana kadar, kendini cokmu ispatladi sanki ? Büyük takimda oynamak baska anadolu takiminda oynamak baska kayserisporda yaptiklari ölcü olamaz, yüzlerce topcu var öyle kücük takimlarda cosan büyük takimlarda ezilen. Amrabatin sonuda öyle olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt