#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Yoo ben kendim icin bir ozelestiri yapmistim. Bazen erken patlayan oyunculari 2-3 sene A takimda kaldiginda 28 yasina gelmis ve hala bir baltaya sap olamamis gibi goruyoruz. Halbuki bakiyosun 20-21 hala.

Ama Emre'de %100 gelisme var. Hem fiziken hem mentalen.

Kesinlikle. Aydın Yılmaz daha 24'ünde adam yeni yeni kıpırdanmaya başladı. Semih 20'sinde müthiş oynadı. Demek ki herkesin gelişim süreci farklı.:) Velhasıl kelam Emre Çolak bu seneki forma savaşından eğer kendine gereken süreleri kapabilirse hele ki bu oyuncularla beraber oynama fırsatını değerlendirebilirse müthiş bir ivme kazanabilir.

Kesinlikle. Aydın Yılmaz daha 24'ünde adam yeni yeni kıpırdanmaya başladı. Semih 20'sinde müthiş oynadı. Demek ki herkesin gelişim süreci farklı.:) Velhasıl kelam Emre Çolak bu seneki forma savaşından eğer kendine gereken süreleri kapabilirse hele ki bu oyuncularla beraber oynama fırsatını değerlendirebilirse müthiş bir ivme kazanabilir.

Elimizde bir ton forvet olmasaydi, Emre fovet arkasinda manyak bir 4-2-3-1 oynardi bu kadro aslinda.

Elimizde bir ton forvet olmasaydi, Emre fovet arkasinda manyak bir 4-2-3-1 oynardi bu kadro aslinda.

Bir başka doğru cümle. Emre'nin kanatlarda öldüğünü düşünüyorum. Asıl yeri forvet arkası ama işte üst düzey forvet sayımız fazla. Yedek bırakılacak adam değiller. Bu da onu kanatlarda oynamaya mecbur bırakıyor.

Daha önce Emre fizik olarak güçsüz diyenler lütfen yorum yapmasın. Futbol fizikle oynanmıyor beyler. Kondisyon, zeka ve teknikle oynanıyor.

bu herife nolmuş boyle

Olum biz boşuna çilek falan arıyoruz.

İlla ortasahayı üçleyeceksek Emre Çolak ile üçleyelim.

Harika oynadı ama ortada harika oynadı.

Xavi Hernandez kadar olmus.

ben övmücem bugün emreyi geçen yıldan beri bütün tepkilere rağmen savundum şimdi geldiği nokta ortada ben çok övdüm artık siz övün..

Allah nazarlardan korusun.. Süper oynadı süper. Maçın adamıydı.. :016:

Fena değildi bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt