#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

Mütiş bir oyun zekası var

Arda'da böyle bir maçta tanıtmıştı kendini Mlada Boleslav'a 2 gol atmıştı :)

10zmn8k.jpg

Oyun zekası süper.. Biz biliyorduk zaten bunu o yüzden şimdi de Rijkaard bırakmaz bundan sonra ;)

arda'yı içine yediremeyen medya, emre'ye karşı şimdiden hazırlıklara başlıyacak.. bu çocuğu korumak lazım..

Tebrikler, Arda'yada helal olsun işte Galatasaray kaptanı olmak böyle bişeydir...

Bu çocuk rijkaardın elinde çok çok büyük futbolcu olacak ALLAH nazarlardan saklasın!!!

Güçlenmesi lazım kilo alması lazım kısaca fiziğini geliştirmeli...

Oyun zekası süper.. Biz biliyorduk zaten bunu o yüzden şimdi de Rijkaard bırakmaz bundan sonra ;)

Rijkaard'da biliyordu bence.Ben yine A2 de devam edicegini düşünüyorum.Neeskens,Rijkaard işini bilir.Nasıl sene başında bişey bildikleri için yolladılarsa.

O dönemde de hiçbir taraftar beklemiyordu Emre'nin A2 ye geri yollanıcağını.

Ilk golünü atarken çok duygulandım,sanki kardeşim gol attı:p,yeter ki şımarmasın,idmanlarda çok çalışsın,A2 maçlarında güzel performans göstersin,Rijkaard onu A takıma alarak ödullendirir.

Ben Bugün sahada İniesta'yı görür gibi olum Emre'yi izlerken.

Emre'nin bence A Takım kadrosuna taşınması gerekir. Orta sahada Ayhan'ı oynatacağımıza Emre'yi oynatalım. Geleceğimizi kurtarmış oluruz.

Kendisi Emre Belözoğlu'nu örnek alıyordu sanırım.

Emre dönüşlerin o kadar seriki anlamıyorum ne tarafa gideceğini. Birden hızlanman bunlar mükemmel özellikler. Topu alışı ayrı bir kalite. Arda ile çok iyi anlaşıyorlar. Çolak, Berkin, Arda, Uğur önemli maçlarda beraber ilk 11 de çıkarsınız umarım.

Aslanım Emre helal olsun sana çok büyük topçu olacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt