#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

10zmn8k.jpg

Ayağına top yakışıyor Fiziğini güçlendirmesi lazım yoksa baya zorluk çeker

Medya bitirmezse bu adamı taraftar fazla göklere çıkarmazsa çok iyi bir yetenek geliyor

Eğer fiziğini geliştirebilirse orta sahada en güvendiğimiz isim olabilir bir kaç sene içerisinde.

Ben daha çok Nuri Şahine benzettim mevki olarak, top kullanma kabiliyeti olarak..

Hep bu solaklarda bişey var anlamadım gitti :)

aferin devam et rijkaardın elinde şımaramıcagın için gelecegimizsin sen

Rijkaard'ın üzerinde durması gerek kesinlikle.

Emre Çolak gelecek sezondan itibaren Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın orta sahasında yerini alacaktır. Frank Rijkaard ve Johann Neeskens kendisi hakkında oldukça iyi düşüncelere sahipler, ve o'nu bu sezonda maç ve kondisyon eksiğini gidermesi için A2 de oynatacak, gelecek sezondan itibaren A takıma monte edecekler.

RÖPORTAJ : İLHAN SÖYLER (2008) - GALATASARAY'dan bir Emre gitti, bir Emre geliyor... Henüz 17 yaşında ama uluslararası tecrübesi bir hayli fazla. 5 yıldır sarı kırmızılı takımın alt yapısında forma giyen Emre Çolak, U17 ve U18 Milli Takımları'nın formasını 55 kez terletmeyi başardı. Henüz A takımda oynama şansı bulamayan Emre Çolak, futboluna oldukça güveniyor. Ve diyor ki: "Benim Lincoln'den ne eksiğim var. Arda ile çekişirim."

Futbola 11 yaşında Atışalanı takımında başlayan ve hocası Emin Tetikli tarafından keşfedilen Emre Çolak, ardından G.Saray alt yapısında Recep Yazıcı, Halim Fıçıcı ve Ahmet Keskinkılıç'ın elinden yoğrulmuş. Hocaları onun için, "O bizim baştacımız. G.Saray'ın gelecekteki en önemli yıldızlarından biri olacak" diyorlar.

Yeter ki, 'gel' desinler

1991 Ordu Mesudiye doğumlu olan Emre Çolak, Karadenizli olmanın hırsı ile hiçbir şeyden çekinmiyor. Oldukça iddialı açıklamalarda bulunan Emre'nin hedefleri de büyük. Bakın ne diyor genç yıldız adayı:

"Uluslararası tecrübem çok. Ben G.Saray A takımında oynayacak durumdayım. Kendimi gösterecek güvene sahibim. Yeter ki abilerim 'gel' desin. Hiçbir şeyden korkmuyorum. Benim gibi gençlere güvensinler.

Arda benim idolüm. Kendisiyle çekişirim. Onunla sık sık konuşuyorum. Her seferinde bana, 'Senin geçtiğin yollardan ben de geçtim. Neler çektiğini biliyorum. Sabırlı ol, sıra sana da gelecek' diyor.

Ben kendime çok güveniyorum. Takımın yıldızı olan Lincoln'den aşağı kalır yanım yok. Bana inananlar, 'Lincoln'ü geçersin' diyorlar. Onu zorlarım. Bana göre Lincoln'den fazlam var, eksiğim yok. Yeter ki, bana destek versinler."

Emre Belözoğlu benim için bitti

DAVUTPAŞA Lisesi'nde okuyan Emre Çolak, 10 numaralı formayı giymeyi sevdiğini, ancak son ana kadar gözünün Emre Belözoğlu'nun 5 numarasında olduğunu da itiraf ediyor. Belözoğlu'nun F.Bahçe'ye transferini içine sindiremediğini söyleyen Emre Çolak, "Emre abiyi çok beğenirdim, ama o Fenerbahçe'ye gitti. Bu hareketiyle benim gözümde de bitti. Bundan sonra 5 numaralı formayı verseler bile giymem. Emre Belözoğlu'ndan soğudum" diyor.

Futbol stilim Deco ve Nani'ye benziyor

EN verimli olduğu bölgenin forvet arkası ve orta saha olduğunu söyleyen Emre Çolak, kendisini Portekizli Deco ile Nani'ye benzetiyor. Ve şunları söylüyor: "Portekizli Ronaldo ile Brezilyalı Ronaldinho'yu çok beğeniyorum. Futbol yapım itibariyle Deco ile Nani'ye benziyorum. Beni ben yapacak olan güven, zaman ve ilişkiler olacak. Böylesine hızlı bir çıkış yaptıysam kendime olan güvenim sayesindedir."

İlk golüne çok sevindim :)

Ben 2 yıldır takip ediyorum Emre'yi. Hep söylerim ilk 11 de olmalı diye.. Çalım yeteneği çok iyi. Duran toplarda çok etkili.

Ve çok iyi bir Galatasaray'lı.

Eğer şımarmazsa 2 3 yıl sonra Türkiye'nin en iyi futbolcusu olcak. Bu lafımın altına imzamı atıyorum. ;)

Oyun içinde hırslı. Agresif oynadığı zaman daha bi etkili oluyor. Tek eksiği vücudu. Biraz vücudunu geliştirmesi gerek. Rijkaard'ın eline verilmeli bu çocuk. Rijkaard yıldız yaratmayı sever . ;)

Milan Baros'un yokluğunda kesinlikle takımda bulunması gereken bi topçu.

Ve benim düşünce Milan'la çok uyumlu olur.

Maç konusundaki yazımı aynen koyuyorum :) ;

Ve gelelim Emre Çolak'a. Elano'nun yanına adam arıyorduk, bulduğumuzu zannediyorum :) Biraz erken mi konuşuyoruz ne ama bu çocuk hakkaten çok çok yetenekli ve bizim aradığımız adam. Daha A takımda bile değil ama bugün izlediğim Emre, bizim aradığımız (Elano'nun yanına) adamdır. Tam takım oyuncusu. Pasları, tekniği felan süper. Hayran kaldım yani beklemiyordum bu kadar o yüzdendir belki ama top ayağına gelince çok rahat, hızlı oynuyor ve çok iyi paslar atıyor. Frikik golü de çok iyiydi, daha çok çok genç çok gelişir bu çocuk. Gol atınca 2 golü de çok sevindim gerçekten. Penaltı öncesi de Arda'nın ona penaltı kullandırtması süperdi. Ve bir gördüğüm artısı daha çok istekli yani ruhsuz değil çok istiyor formayı, gol attıktan sonra ağladı zannettim çok çok sevindi zaten. Rijkaard dönemine denk geldiği için çok şanslı. Fiziği tek eksiği, fiziğini geliştirirse eğer seneye transfere felan gerek kalmaz :) .

Ben Emrenin oyun stilini Rosicky'e benzettim

Süper oynadı böyle oynamaya devam ederse A takımda kalır ve sık sık izleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt