#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

Başlamışınız hemen Xavilere filan..

Fizik oynamaya başladıkça gelişebilecek birşey. Bir arkadaşın da dediği gibi öncelikle düzgün süre almaya, devamlı olmaya çalışmalı Emre.

Bu yaştaki bir oyuncuya birden çok yükleme yapmak doğru olmaz. Biraz zamana bırakmak lazım, şans tanımak lazım.

Arda da ilk oynamaya başladığı zamanlarda çok zayıftı ancak şimdi yıkılmıyor maşallah. :)

Arda'nın Mleda Boleslav maçına benzetmeler var. Evet, benzer yönler var ancak Arda Boleslav maçında insiyatif kullanmıştı, bir bakıma takımı sırtlamaya başlamıştı.

Emre dün iyiydi ancak henüz böyle birşey göremedik. Emre'nin potansiyelinin farkındayım ve güveniyorum ancak iki maç arasındaki en büyük fark bu olsa gerek.

YouTube - EmreColak@Dbl36

Emre Çolak'ın dün ayagına her gelen topun videosunu yapmışlar.

8.21'e dikkat çekmek istiyorum Baros olsa mükemmel bir asis yapmış olacaktı :)

1780barbell.jpg

Şu dikkatimi çekti, Aydın filan gol atınca sanki çok büyük futbolcuymuş gibi seviniyor havaları var, bu çocukta o tür durumlar yok, gol atınca nasıl seviniyor, tabi daha ilk resmi maçı olması diyebilirsiniz.

Oyun stili River Plate deki Buonanottaya cok benzettim,

1-2 seneye ligin anasini aglatir :)

Çok güzel olmuş kardeşim eline sağlık. A2 maçlarındanda görüntüler koyabilirdin aslında. Yada sene başındaki hazırlık kampından.

Gökhan öztürk vardı bide antepe gitti oynuyormu o?

Emre,semih kaya ve berkin kesinlikle iyi yerlere gelicekler Serdar eylikte gelebilir..

Emre Çolak, 10 numaralı formayı giymeyi sevdiğini, ancak son ana kadar gözünün Emre Belözoğlu'nun 5 numarasında olduğunu da itiraf ediyor. Belözoğlu'nun F.Bahçe'ye transferini içine sindiremediğini söyleyen Emre Çolak, "Emre abiyi çok beğenirdim, ama o Fenerbahçe'ye gitti. Bu hareketiyle benim gözümde de bitti. Bundan ...sonra 5 numaralı formayı verseler bile giymem. Emre Belözoğlu'ndan soğudum" diyor...

Veledin teki Facebook'tan hayran sayfası açmış gelen-geçeni kandırıyor,dalga geçiyo milletler :)

üyelerimize duyrulur :)

Gökhan öztürk kiralık mı gitti yoksa bonservisiylemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt