#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

Veledin teki Facebook'tan hayran sayfası açmış gelen-geçeni kandırıyor,dalga geçiyo milletler :)

üyelerimize duyrulur :)

facebook profil resmi arda'yla olan kisi gercek emre colak, kendiside yazdi oraya. inanip inanmamak size kalmis...

Çabuk bir oyuncu biraz iniestaya benzetiyorum.Arda kadar iyi olabilir..Berkinle birlikte çok güveniyorum kesinlikle değişmez oyuncularımız olacaklar..

Yıllarca menejerlik oyunlarında 1 sene kirayı verip, kira sözleşmesi bitince as takıma giren ve çok faydalı bir oyuncu olarak göze battı. İnşallah gerçekte de böyle olur. Altyapı meyvemizi yeriz.

Çil çil para verip Dos Santos'u alacağımıza Emre'yi takıma yerleştirsek yavaş yavaş çok daha iyi olmaz mı? Gio bu adamın önünü tıkar. Gio ile aynı tipte oyuncular anlamında demiyorum ama Arda gittikten sonra birilerini çıkarmak lazım alttan. Bu da ya Berkin olur ya da Emre görünüşe bakılırsa.

Çil çil para verip Dos Santos'u alacağımıza Emre'yi takıma yerleştirsek yavaş yavaş çok daha iyi olmaz mı? Gio bu adamın önünü tıkar. Gio ile aynı tipte oyuncular anlamında demiyorum ama Arda gittikten sonra birilerini çıkarmak lazım alttan. Bu da ya Berkin olur ya da Emre görünüşe bakılırsa.

Gio yu 2 sene sonra 15 de satarsın 20 ye de ;)

Barcelona kaça sattı peki o kadar iyiydi de? O kadar potansiyelli varsaydığımız futbolcuyu 6 milyon avroya sattı. Barcelona bu iş bilmiyor demek. Tottenham'a gitti orada da daha bir başarısını göremedik.

İşle Emre'yi, beynine gir bu adamın al sana 6 milyonluk yerli futbolcu, yabancı kadar yıllık da almaz, tribün de kendisinden birini orada görür. "Altyapıdan babam çıksa yerim"cilerden değilim ama neden Cumhur'dan neden Ufuk'tan değil de Emre'den beklentimiz var çünkü adamın kumaşı iyi belli ki. Pas vermeyi, topa hükmetmeyi biliyor. Aslına bakarsan yıldız topçu olmasını da beklemiyorum, A takıma yeterince katkı sağlasın artistliği bırakıp işine baksın yeter. Psikolojik olarak hazırlanması çok önemli bu yaştaki insanların.

Galatasaray'ın resmi kontratlı hiç bir oyuncusunun sosyal paylaşım sitelerinde , kendi adlarına hesabı yoktur.

Galatasaray'ın resmi kontratlı hiç bir oyuncusunun sosyal paylaşım sitelerinde , kendi adlarına hesabı yoktur.

Evet o zaman a2 takim oyuncularinin profilllerinin hepsi fake degil mi ?:rolleyes: Bazi seyleri bilip bilmeden konusuyorsunuz, a2 takimindaki neredeyse butun oyuncularin gercek facebook hesaplari var...

İlk lig maçına çıktı.Haydi hayırlı olsun.Umarım böyle devam edersin.

Emre'den futbolcu olmaz ama cok saglam guresci olur.

Geçen GS TV'de bir röportaj vardı hocası Emre hakkında önemli uyarılarda bulundu

Emre'nin daha çok takım için oynaması gerektiği, bazen fazlaca kendine oynadığını belirtti. Burada hocalarını ve Arda'yı dinlemesi gerektiğini GS'nin diğer tüm takımlardan çok farklı bir futbol oynadığını Rijkaard'ın ve Neeskens'in kendine oynayan değil takım için oynayan oyuncuları sevdiğini söyledi.

Sözlerini de Emre'nin söz dinleyen bir futbolcu olduğunu belirtti. Önemli eleştirilerdi bunlar, tamamı da Emre'nin iyiliği için söylenmiş...

Bir kaç yıl önce yeni yıldız adayı olarak gördüğümüz Cafercan Aksu Konyada oynuyor ama Konyaspor değil Konya Şeker Sporda hadi bizde oynayamıyor her hangi bir süperlig takımındada oynayamıyacak kapasitedemi bu çocuk?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt