#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #37 Emre Çolak

Bitmiş Ayhan yada kanser edici Barış ve Sarp yerine Emre oynasa kötü mü olur ? Bence fiziği biraz gelişmiş olsa şu takımda banko oynardı .

Oynayacak zaten. Çok beklememize gerek yok Emre Çolak'ı orta sahamızın banko isimleri arasında saymak için.

5183_1198941932738_1204226548

Türk altyapısının nerde eksik olduğu açıkça anlaşılıyor bu resimde.

Geçen sene Morinho 17 yaşındaki santosu C.ronaldo karşısına koymuştu

Emrenin kondisyonu 90 dakikayı kaldırır mı bilmiyorum ancak elanonun yokluğunda ayhanın yerine bu çocuk oynamalı ayhan hem yavaş hem pas konusunda oldukça düşük yüzdeli tek fazlası emreden defansa daha çok yardım etmesi ancak bizim bu mevki için önceliğimiz topu hızlı ve doğru oyuna sokan oyuncu bunun için elanodan sonraki en iyi alternatif emre gibi me geliyor

belki 1 sene daha kiralarız :D

Haldun baba çözer o işi

kiralamanın fayda sağlayacağı tipte bi futbolcu değil emre çolak. inşallah kiralanmaz. aydın ve serdar eylikten durumu çok farklı.

Seneye bol bol oyanayacak. Arda olmayınca ona gün doğacak. Bir de alt yapıdan forvet gelirse çok iyi olur. Malum seneye Jo olmayacak. (Çok pahalı, Başkan hayatta o kadar çok para harcamaz)

Arda'yı yolladın. Jo'yu bıraktın. Yönetimle bir bağlantın var herhalde. Yoksa İspanya'dan bakınca daha mı farklı gözüküyor?

Arda'yı yolladın. Jo'yu bıraktın. Yönetimle bir bağlantın var herhalde. Yoksa İspanya'dan bakınca daha mı farklı gözüküyor?

ihtimal dahilinde olan şeyler. özellikle Jo nun garantisi yok, adamın sözleşmesi 4 aylık, biz tutmak istesek bile adam gitmek isteyebilir.

Arda konusu ayrı bir sorun, sürekli yurtdışına gidip-gitmeyeceği yönünde haberler çıkıyor. Bu tip spekülasyonlar hem kulübe hem Arda ya zarar veririyor aslında, gider mi kalır mı belli olmaz ama ne yapacağının keinleşmesi en hayırlısı olur. Açıkcası ben gitmesinden yanayım

Ah be emre o ne heyecan öyle alışamadın mı daha a takımla maçlara çıkmaya

bir daha böyle fırsatlar zor gelir baros ve kewell dönünce a2 ye dönersin

Emre Colagin fizigi burdaki (Almanyadaki) 14 yasindaki cocuklar dan kötü. bu cocuklar hem yanlis besleniyor hem de agirlik salonuna ayak basmiyorlar. abicim. agirlik kaldirinca agirlasmaszin. 2 yildir agirlik calisiyorum. Benchpress de 50 kg dan 100kg kadar ciktim ama aldigim kilo 2. 68 kilo ile 100 kilo bench press yapacak güce ulastim. zor degil bunlar. tek yapman gereken haftada 3 kere o salona girip adam gibi calismak. yok abi yok. antrenman bitti hooop eve playstation oynamaya. sonra " abi bize sans verilmiyor". gececeksiniz bunlari cocuklar. Almanyadan gelen gurbetci oyuncularin hep türkiye deki oyunculardan 2 kat fizikli ve kuvvetli olmasi tesadüf mü yani??? oda türk, buda türk. ama adam orda spor kültürünü almis. Türkiye de maalesef yok bu. sadece teknik olarak günümüz futbolunda hic bir nane yiyemezsin. bu gidisle Emre hic bir yere varamaz.

Bugün beni gelecek adına çok mutlu eden birşey yaptı Emre.

Son dakikalarda attığı şut....

Kaleyi bulmasada çok sevindim.öyle bir deplasmanda kendinde o cesareti ve güveni o genç yaşta bulabilmesi güzel,umutlandırıcı bir davranış.

Arkadaşlar bugün o şuttan sonra Emre Çolak'a küfürler savuranın ismini bilen varmı ? Tugay'ın tam önünde oturan hani.

arkadaşlar bugün o şuttan sonra emre çolak'a küfürler savuranın ismini bilen varmı ? Tugay'ın tam önünde oturan hani.

kim bilir kim hem ne yapcan dövecen mi ? Belli ki toptan anlamıyor

emre gayet iyi vurdu. Helal olsun cesaretine. Sanki yüzde yüzlük gol poziyonu vardı da,vurmasa gol olacaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt