#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #37 Emre Çolak

kim bilir kim hem ne yapcan dövecen mi ? Belli ki toptan anlamıyor

emre gayet iyi vurdu. Helal olsun cesaretine. Sanki yüzde yüzlük gol poziyonu vardı da,vurmasa gol olacaktı

Ne dövmesi ? Aklımızda olsun ki ilerde bu konuyu hatırlayalım.

" Kim olursa olsun o forma için ter dökene küfür edilemez "

Romantik ? Yazdıklarım ? Alaka ?

Kim olursa olsun o forma için ter dökene küfür edilemez "

Anca laf olsun torba dolsun Hic etmedinmi? Bugun topal pas hatası yapınca servet adamını kacırınca falan etmedinmi hic? Bırakın bu işleri süslü püslü lafları

O adamı gördüm macı izlerken onu savunmak anlamında demiyorum o ayrı o anlık bi tepkidir icgüdüsel olarak ama söyle gercekci olmayan seyler yazmayın suraya

Kim olursa olsun o forma için ter dökene küfür edilemez "

Anca laf olsun torba dolsun Hic etmedinmi? Bugun topal pas hatası yapınca servet adamını kacırınca falan etmedinmi hic? Bırakın bu işleri süslü püslü lafları

O adamı gördüm macı izlerken onu savunmak anlamında demiyorum o ayrı o anlık bi tepkidir icgüdüsel olarak ama söyle gercekci olmayan seyler yazmayın suraya

Buraya yazdıklarım beni bağlar,benim görüşümdür.küfürse o adamınki kadar ileri gitmez,gitmemeli.Hele ki o kişi yetkililerden biriyse.Küfretmediği yakını kalmadı gibi görünüyor. (o kişi de Protokolde olduğuna göre yetkilidir ).

Edilmez değil,Edilemez.

Buraya yazdıklarım beni bağlar,benim görüşümdür.küfürse o adamınki kadar ileri gitmez,gitmemeli.Hele ki o kişi yetkililerden biriyse.Küfretmediği yakını kalmadı gibi görünüyor. (o kişi de Protokolde olduğuna göre yetkilidir ).

Edilmez değil,Edilemez.

Yazdıgın gibi dediklerin seni baglar. Benim icin Samimi bir ifade degildir.

Genç çocuk. Böyle yanlış tercihler yapa yapa olgunlaşacak. Çok iyi olacak kanımca. Geleceğimize benim desteğim tamdır. Yürüyedur aslan parçası.

Küfür filan hoş şeyler değil ama dün beni çıldırttı kendisi.

18 yaşında bir oyuncunun oyuna girmesi neden anormal ? Eğer bu oyuncudan gelecek adına çok fazla beklenti içindeysek bu yaşlarda oynamayacaksa ne zaman oynayacak ?

Bence Rijkaard dogrusunu yapti.

Mac 2-0ken Emre Colaki soktu.

Düsünsenize,18 Yasindasiniz ve Galatasarayda mac 2-0 yenik durumdayken,Rijkaard gibi büyük bir hoca size güvenip,takimin en önemli silahlarindan birini cikararak,sahaya sürüyor.

Hem Hocaya güveniniz artar,hemde kendinize güveniniz artar.

Hep fark atacagimiz maclarda sokarsak,zor durumlara hic alisamaz gencler.Zor durumdada sokacanki,gelecekte o zor maclardada Performansini üst düzey göstermesini bilsin!

Düsünsenize,18 Yasindasiniz ve Galatasarayda mac 2-0 yenik durumdayken,Rijkaard gibi büyük bir hoca size güvenip,takimin en önemli silahlarindan birini cikararak,sahaya sürüyor.

Hep fark atacagimiz maclarda sokarsak,zor durumlara hic alisamaz gencler.Zor durumdada sokacanki,gelecekte o zor maclardada Performansini üst düzey göstermesini bilsin!

Çok haklısın. :ka21:

Yetenekli bir oyuncu, ilerde bize büyük faydasi olacak insallah.

Yalniz hep merak etmisimdir, bizim altyapidan neden hep ufak tefek adamlar cikiyor (bazi istisnalar disinda).Yeterince danone falan yemiyormu bunlar. Yoksa Floryada gelisimi engelleyen radyasyon falan mi var acaba:D

Yetenekli bir oyuncu, ilerde bize büyük faydasi olacak insallah.

Yalniz hep merak etmisimdir, bizim altyapidan neden hep ufak tefek adamlar cikiyor (bazi istisnalar disinda).Yeterince danone falan yemiyormu bunlar. Yoksa Floryada gelisimi engelleyen radyasyon falan mi var acaba:D

en büyük problemimiz bu iste onun icin dünya yildizi cikaramiyoruz kendi ülkemizden. arda formunda olursa yurtdisinda tutunabilecek dünyaca tanilmis yildiz olabilme kapasitesinde.

aydin mesela cok gücsüz,emre colak, serdar eylik vs.

altyapilarda daha cok teknik ve taktik anlayisi agir basiyordu ama

bu sene degisti ve akademi dedigimiz yeni altyapi formati

herseyi önemsiyor. mesela cocuklarin ingilizce ögrenmesi ve iyi konusmasi,

taktik dersi, teknik kapasite, fizik güc vs.

Katılıyorum.

bence oyuna girmesi hataydıı. bir tane olumu top kullanamadı eskişehir macında. gençleri kazanalım derken dikkat edin sampiyonluk gitmesin. yetenekli bir cocuk ama bu mac oun macı değildi. keita her seye rağmrn oyunda kalmalıydı.

Bu sene 3 takıma acayip uyuz oldum.. Kayseriye eskişehire antalyaya.. Bu 3 takımla oynadığımız maçlarda da umutlarımız emrenin ayaklarında eridi.. Antalya maçında necatinin 2. golünde kaybettiği top, kayseri maçında son dakikalarda kaleye yuvarlayamadığı o bomboş pozisyon ve eskişehir maçında hiç olmadık yerde kewellvari bi şut çekmeye çalışması ve güzelim atağı bitirmesi... İyi futbolcu olacak belki ama işte... Attığı gollerde gereksiz gollerdi.. Kısacası fayda konusunda pek hoşnut değilim emreden... İnşallah kendini geliştirir; her topu aldığında top sanki ardanınmış gibi sadece topu ona atması gerektiği saçmalığına son verir ve :gs: ıma faydalı olur

Eskişehir gibi kritik bir deplasmanda oyuna girmesi anormal-ki Keita çıkıyor oyundan :eek:

Yani ne biliyim 2-0,3-0 önde olsakta oyuna girse tamam diyecemde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt