#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #37 Emre Çolak

Benim bu cocuktan hic umidim yok aydin gibi bunada yeni arda dediler ama fizik denen bisey yok cocukta sonu bence aydindan daha kotu gozukuyor cafercan gibi bir bankasya liginde bir takima gider

düzenli oynatılsa şimdi kesin gitsin denilecek oyuncu idi malesef..

mevcut fiziği ile bir şey olmaz heleki bu direncsiz kadroda hiç bir şey olmaz..

Biraz soğukkanlılık +fizik+tecrübe bu takımda yeri banko

Emre Çolak o fiziği ile anca top toplar maalesef.Çok body yapıp yemek yemesi lazım.Fitness yaıp sürekli koşması lazım.Yoksa parlayamadan söner.

Orta okul çoçuğu fiziğiyle pek bir şey olcağını sanmıyorum

Emre Çolak o fiziği ile anca top toplar maalesef.Çok body yapıp yemek yemesi lazım.Fitness yaıp sürekli koşması lazım.Yoksa parlayamadan söner.

Biraz metabolizmaylada ilgili bu hemen spor salonunda ağırlık çalış heman gibi ol değil.Önce kas olması için hafif kilo alman lazım ama bazı bünyeler ne yerse yesin bi deri bi kemik gibidir. :)

Sayın Rijkaard biz Arda ile Çolak'ı yanyana oynarken göremiyecekmiyiz. Çolak üç Elano eder ama Elano orta sahada kır gezisine çıkıyor ama katlanıyorsunuz. Alın deha futbolunuzu cebinize koyun sayın Rijkaard.yentenekli genç futbolcu düşmanı Rijkaard.

Sahada yalnız olmadığını, birilerinin söylemesi gerek..

çok iyi oynuyor. kendine çok güveniyor beleşoğlunun ilk çıktığı dönemlere benzetiyorum.kaderi benzemesin de :)

Kendine cok güvenmesi, kaleyi ukazkatn görmeyi calismasi, pas verdikten sonra hemen bosa kacmasi ve pas istemesi, pas yapma yetenegi olmasi... Yetenekli cocuk gercekten, insAllah bencil bir tip degildir...

Bu akşam fazla bireysel oynadı yorumunu yapmak onun için doğal olacaktır. Ancak takımın genel durumundan etkilendiğini ve rakip kalecinin sakatlığından yararlanmayı düşündüğünü varsayarsak hata yaptığını söylemek zor olacak.

Aceleye gerek yok yavaş yavaş olacak birden şişirip birden büyütmeye gerek yok.Fakat çok değerli bir oyuncu !

Çok bireysel oynadı. Şut çektiği pozisyonları daha iyi kullanabilirdi. Ama yine de kalitesini ortaya koydu.

Özgüveni yerinde, bir genç oyuncuda olması gereken en önemli özellik bu. Panik yapmıyor topu ayağına alınca. Zaten fark attığımız için daha fazla şut denedi, arapasları da fena değildi.

Elano gibi bi şut ustası bile maçlarda kısıtlı sayıda şut çekerken.. Tam pozisyonunu bulmadan vurmazken emreye ne oluyor anlamadım.. Kaç pozisyonu heba etti.. İşin cıkını çıkardı.. Kulağı şimdi çekildi çekildi, ilerde çeksen de bişe olmaz.. Sabrinin kulağını zamanında çekmeyenler yüzünden bugün şutlar taca gidiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt