#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Drogba geldikten sonra sol açıkta değil de göbekte daha çok forma şansı bulacaktır... Artık yedek kalacağı garanti ...Göbekte Hamit,Melo,Selçuk,Sneijder varken Emre babayı alır..

takimimiza en buyuk hizmet bunu kovmaktir.. nereye giderse gitsin.. kiralik falan vermeye luzum yok.. kazara geri gelir falan..

bu cocugun sahada olmadigi her maci kazaniriz.. bu dingilin oldugu her mac sakat.. takimin butun pas ritminin icine ediyor...

Akhisar macinda super performans sergiledi reis, ayagina saglik.

Akhisar maçındaki performansı Schalke karşısında da bekliyoruz :yenieek:

prince-ul galata (talented boi)

oynucak insh

snider senin gibi fatih hocanin fantezisine kurban gitmek üzere

Salih Uçan'ı falan izleyip ne düşünüyor acaba ? Elin çocuğu 10 maç oynadı şimdi herkes adını zikrediyor oynadıkça üstüne koyuyor,ya ben futbola ihanet edermişcesine futbol oynuyorum oynadıkça kendimi bir şey sanıp her maç seviyemi düşürüyorum mu diyordur ? yoksa kuzey güney gibi dizileri falan izleyip twitterda kızlara yazılar mı yazıyordur ?

Tapkileri hiç kafana takma. Sana güveniyorum Cimbom'un çocuğu.

yanlış anlama kardeş kimseyide karalamak istemem ama askerde bir arkadaşım var emre ile aynı mahallede oturan zamanında.emreden de yaşça büyük.bana söylediği şey buda emre belözoğlu gibi ilerde feneve gider.burda fenevli çünkü demişti.çocuk yalan söyleyen bir tipte değil.yani cimbomun çocuğu diyorsun ya yarın birgün yalan olursa şaşırma diye söylüyorum.

bakın herkes bir açıdan değerlendirmiş.ancak maalesef daha önce hocaya yapılan şey burda emreye yapılıyor.eleştiri eleştiri eleştiri eyvallah eleştirimizi yapalım ama iş hakarete girerse biraz ayıp oluyor.gelelim emre konusuna.ben emrenin kendini geliştiremediğini düşünmüyorum.adam ilk defa 11 e eziklerin maçında çıktı ve o gün sahanın en iyisiydi.maymun etti adamları.ondan sonrada oynadığı çok iyi maçlar vardı.ancak elazığ maçın fatih terimin emreye sinirlenmiş halini zoom yapıp yapıp medya sürekli bunu gündemde tuttu.neymiş piç demiş.(tamam küfür kötü şey ama hangimiz kaçan bir pozisyonda anlık böyle bir tepki vermiyoruz kaldıki hocanın zaman zaman sinirlendiğinde küfür ettiğini bilmeyen yok.azize denilen şikeci "sikerim böyle fenevi" der.takıma söver medya işlemez.) hem hocayı yıpratmak hemde emreyi bitirmek adına iyi bi plandı.ve emre kanadına baktığımızda bununda tuttuğunu görüyoruz.diyeceksiniz ki idmanlarda maçlarda sanki ilk defa mı sövdü kendisinide bu kadar alındı.tabi ki değil ama o lafın zoom yapılıp milyonların gözüne sokulmasıyla beraber ortaya çıkan durumu kimseye izah edemezsiniz.sonuçta bu çocuğunda ailesi,akrabaları arkadaşları var.kalkıp biri neden sana piç dedi dese ne cevap verecek.satılmış medya herşeyi zamanında yapmasını o kadar güzel biliyor ki?bakın ne oldu ırkçı emre geri geldi en ufak birşey yazıldımı?yazılmaz çünkü medya denilen satılmışların alayı fenevli.olayları değerlendirirken her açıdan bakmak bizi doğruya götürür diye düşünüyorum.saygılarımla.

Schalke maçında sahada olmalı.. Ya sen sahada olmalısın yada Engin..

Çok iyi adam ya onsuz ne yaptığımızı gördük bence Emre Çolak sevmeyenler ağzının payını aldı renktaşlar :yenieek:

şınayder bu haliyle 11 de olucağına emre oynamalı alanya macında yaptıkları ortada daha faydalı olucağı kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt