#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

yetenekli bir oyuncu fatih hoca yetenekli oyuncuları harcamaz ama forma mücadelesi kızıştı emre gibi bir futbolcuya her zaman güvenim var yeterki bu mücadelenin içinde olsun kopmasın dahada hırslansın

sol kanatta köreldi gitti

simdi sira snider de

akşama ilk 11 de ​mücdemi isterim kaynak sağlam

çok ağır eleştiriler alıyo. bence haketmiyo . iyi demiyorum ama çok genç böyle maçlarda skora göre son 30 dk falan oynamalı bence.

seneye kiralansın bence. altyapıdan gelen futbolculara karşı bi antipati oluşmaya başladı.

Emreyi belki de en çok eleştirenlerdenim ama Hamit bu haliyle oynatılıyorsa Emre de oynatılabilir...

çok ağır eleştiriler alıyo. bence haketmiyo . iyi demiyorum ama çok genç böyle maçlarda skora göre son 30 dk falan oynamalı bence.

seneye kiralansın bence. altyapıdan gelen futbolculara karşı bi antipati oluşmaya başladı.

Emre'yi destekleyenlerden biri de bendim ama oyuna sonradan girdiğinde bile abuk sabuk top oynuyor artık umudum yok denecek kadar az. Kiralanması en iyi yöntem olacaktır. Mentâl olarak biraz olgunlaşmalı da.

Fazla hazettiğim söylenemez ama kaybetmemek lazım bu çocuğu. Altyapının hali ortada, rahat 2 sene daha oyuncu çıkmaz. Bugün süre almalı iyi veya kötü.

Emre yetenekli orda suphe yok ama mental olarak hazir degil.Bi de Fatih Hoca gerekli gereksiz cok oynatti Emre'yi sonucta genc bi eleman cokus donemleri olabilir o donemlerde dinlendirmek lazimdi Emre'yi hoca taraftara atti cocugu.

Yoksa ben hala Emre'den cok umutluyum kanat degilde Sneijder'in yedegi olarak forvet-arkasi oynamali ondan biseyler kapmali iyice izlemeli,feyz almali.Bence yetenek potansiyeli olarak Arda'dan daha potansiyelli ama gelisim sart..

Emre yetenekli orda suphe yok ama mental olarak hazir degil.Bi de Fatih Hoca gerekli gereksiz cok oynatti Emre'yi sonucta genc bi eleman cokus donemleri olabilir o donemlerde dinlendirmek lazimdi Emre'yi hoca taraftara atti cocugu.

Yoksa ben hala Emre'den cok umutluyum kanat degilde Sneijder'in yedegi olarak forvet-arkasi oynamali ondan biseyler kapmali iyice izlemeli,feyz almali.Bence yetenek potansiyeli olarak Arda'dan daha potansiyelli ama gelisim sart..

herkes emreye kziziyor ama sneijder sol kanatta oynadimi auuuuuvvvv.

aynisi emre icinde gecerli adam forvet arkasi sol kanat degil.

bu gidisle sneijderi de ayni kader bekliyor demin ligtvde dizilisi söylediler

yine sol kanat.

herkes emreye kziziyor ama sneijder sol kanatta oynadimi auuuuuvvvv.

aynisi emre icinde gecerli adam forvet arkasi sol kanat degil.

bu gidisle sneijderi de ayni kader bekliyor demin ligtvde dizilisi söylediler

yine sol kanat.

Aynen renktas Sol kanatta hapis oluyorlar resmen.Yani gorduk ne kadar yetenekli bi Sneijder olsan da yerinde olmadigin zaman siritiyorsun sahada.Emre kanat filan olmaz tum aciyi arkasina alip oynayabilir pas alir verir,top tutar,araya birakir,sut ceker v.s kanata sirtini verip is yapamaz.Ayni seylerin fazlasi Sneijder icinde gecerli umarim dizilis yanlistir:o

Hamit'in yerine oynatılsa Hamit'ten daha fazla iş yapacağını düşünüyorum.

emre kadroya alınmaz oldu takım seriye bağladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt