#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Aferim oglum. Arada bir yaptigi sacmaliklari mac eksigine veriyorum. Ama genel olarak iyiydi.

İlk defa Emre girdikten sonra maçı kazandık galiba bu sezon. Fena da değildi. Hala saçmalıkları var ama Burak'a yapmaya çalıştığı orta gibi.

Emre Yekta'dan çok daha iyiydi. Ancak 5. Sınıf futbolcunun vereceği pasları bile veremeyişi Galatasaray kadrosunda yer almaması gerektiğini bir kez daha gösterdi. Bir insan bu kadar mı yerinde sayar?

Oyuna girince bir ara Televizyonu kapatmayı düşündüm. Ataklarımızı gereksiz ortalarla çarçur etti.

bu sistemde sneijder şart yekta çabalıyor ama o pozisyonda yapamıyor emre bile ofansif anlamda daha iyi iş yaptı yektadan

bi insan özetlerde bile sinir edilebilir mi. aha işte ediyor :mad:

Bence son şansını kullanamadı, artık süresiz gönderilmeli. Transferinden bir kaç kuruş elimize geçerse ilk defa faydası olur.

Bugün gene kötüydu ama Yekta daha kötüydü.

Ben başka maçı mı izledim ama kaç adam var bugün Emre'den daha kötü ama bir kere mimlenmiş adam...

Hamit´in 1 senedir yapamadigini yapti.

Eksikleri varmi ? O kadar cok eksikleri varki bizde ilk 11 oynayamaz. Ama Hamit´den daha iyi.

İyi oynarken bile taraftarı çileden çıkarabilme özelliğine sahip ender yeteneklerden..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt