#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bu ne ya, son saniye olmuş rakibe verdi yine topu. Bir insan hiç mi akıllanmaz anlamıyorum.

hamit konusuna yazdiginizi saniyor olabilir misiniz

Türkiyenin en büyük kulübünde oynuyor sokağa çıkınca herkes sevgi gösteriyor şımardı kendini bir şey sanıyor bence yani yetenek var ama bir insan neden çalışmaz hiç mi geleceği düşünmez kendini yeterli görüyor belli ki bunu anadoluya yollamalıyız ki aklı başına gelsin orada parasını alamadan oynasın bakalım nasıl kıymet bilir o zaman.

Aslında ders çıkartması için pafa göndereceksin nasıl akıllanıyor.

Bir GAFİL olarak yazıyorum ki ,

bu emre çolak denen topçuyu beğenen arkadaşları takdir ediyorum .

Yekta'dan ehhh işte biraz daha iyidi..

ben şu az formda halimle o topu burak'ın önüne yerden yuvarlardım, bana kimse hikaye anlatmasın, bu arkadaş gs'nin futbolcusu o-la-maz. nokta.

Son şansıyıd belki ama fısssssssssssssssssssssssssssssssss....

Gerçekten savunma yapmayı hiç ama hiç bilmiyor.Gene attırıyordu rakibe.Ama çocukta yetenek var.Maç eksiği de var.Genede bi Yekta'dan güzel oynadı.Hamit'ten 5 gömlek iyi duruyor.Hemde kaliteli gömleklerden.:b5:

Kötüydü top saklasın diye sokuldu dusunce dogruydu ama yapamadı. Ebat olarak çok küçük ve dirençsiz. Tekniği var ama futbol zekası vasat ne yazık ki.

Girdiğinde takımı hareketlendiriyor çok hoşuma gitti Reira ile çok iyi anlaşıyorlar:005:

yine yediriyordu golü bu cocuk beni kalp den götürecek bi gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt