#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Ben Emre'ye hala çok güveniyorum,tekniğini ve bitmeyen hırsımı ben çok seviyorum.Fiziğini bir miktar daha geliştirse daha göze hoş gelen bir oyun sergileyecek.Bu kadar kolay harcanmaz Emre.Yapmayın ya.:)

Alper ile takasta kullanmak saçmalık olur.Emre iyi değil ama henüz genç.Verilecekse de kiralık olmalı.

Yekta Kurtuluş+ Emre Çolak(kiralık)+ 4.5 Milyon Euro =Alper Potuk

Yekta o kadar da yabana atılacak performans göstermiyor tamam çok çok iyi değil ama iyi bir yedek Galatasaray 'ı kaldırır çok yabana atmışsın renkdaş:SS:

Adamlar ne yapacaklar Aydın 'ı ? Bir türlü patlama yapamadı , bal yapmayan arı misali , Eskişehir 'in de işine yaramaz , hadi 6 çok da 5 milyon kesin isterler 4 'e felan bırakmazlar yerli oyuncuların piyasası kontenjan ve diğer durumlar (Amrabat,Topuz) nedeniyle çok olmasada arttı bir de Alper 'den bahsediyoruz yani şu an en gözde oyuncu o.

Adamlar ne yapacaklar Aydın 'ı ? Bir türlü patlama yapamadı , bal yapmayan arı misali , Eskişehir 'in de işine yaramaz , hadi 6 çok da 5 milyon kesin isterler 4 'e felan bırakmazlar yerli oyuncuların piyasası kontenjan ve diğer durumlar (Amrabat,Topuz) nedeniyle çok olmasada arttı bir de Alper 'den bahsediyoruz yani şu an en gözde oyuncu o.

Aydin orada banko oynar fener macinda sag kanatlari ruh gibiydi, bi ataklari yoktu, sag taraflari cok zayif

Bana gelmediğin gün, güldüğüm gündür gülüm :o

20121211-212706_istanbul194.jpg

sercan yıldırım denen teknocunun bozdugu futbolcu.bu adam disko nedir bilmezdi. sercan'la takilmaya basladiktan sonra diskolardan cikmaz oldu. ondan sonra da performansi hizla asagiya indi.aslında emre çolak bize iyi bir ders oldu.türk futbolcusunun esas sorununun zeka olduğunu gösterdi.milletin alay ettiği sabri bile deli oynamaya başlayıp beğeni toplarken kendisine verilen şansları değerlendiremeyip dikiş tutturamadı.

Kimisi sadece tribünde takımını izlemek isteyen biri olmak ister nasip olmaz kimisi o takımda oynayan birisi olur kıymeti olmaz.

sercan yıldırım denen teknocunun bozdugu futbolcu.bu adam disko nedir bilmezdi. sercan'la takilmaya basladiktan sonra diskolardan cikmaz oldu. ondan sonra da performansi hizla asagiya indi.aslında emre çolak bize iyi bir ders oldu.türk futbolcusunun esas sorununun zeka olduğunu gösterdi.milletin alay ettiği sabri bile deli oynamaya başlayıp beğeni toplarken kendisine verilen şansları değerlendiremeyip dikiş tutturamadı.

O resimleri sezon öncesi ve devre arasinda Twitter hesabinda görünce tamamen sildim gözümden. Futboluna yorum yapmamiza gerek yok. tek sansi alt yapimizdan cikmasi ve bir iki macta 3.sinif takimlara 1-2 güzel gol atmis olmasi yoksa Aydindan ne fark var? ikiside 40-50 maclik bir sezonda anca 1-2 iyi mac, 2-3 tane de idare eden bir performansla bedava kontrat uzatiyorlar... Az önce licktv de Eboue'nin 21 quiz programini izledim... Aydina kibar bir sekilde cok tembel ve calismiyordu gectigimiz sezon dedi. Düsününün yani futbol hayatinin yarisi gecmis daha yeni basliyor calismaya. Emre Colak'in da ekstra calistigina hic inanmiyorum.

Kadroda kalacaktir Emre. Herkesi de yollayacak degiliz. Bi kac alternatife de ihtiyacimiz var sonucta.

1. ahah emreile ilgili bi haber olunca tüm renktaslar yoruma yardırıyo :D

valla yalanını falan bilmem haberi olması bile güzel emreyi cok seviyodum siz elestirdiniz hep sonra bi baktım haklısınız arkadaslar :D

muhtemelen menajeri Alanya maçının özetini izlettirdi valencia'ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt