#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Emre oyuna girdiği ya da gireceğini hissettiğim an istemsiz bir korku sarıyor içimi. Bu korkunun adı; gol yedirme korkusu. Aman şimdi gereksiz bir faul yapar da rakibe duran top şansı doğurur, o top da gider gol olur vs. Böyle şeyler düşündürüyorsa bize oturup düşünmeli.

Senin neyine hay arkadaş.. 50 kg'lık adamsın kalk at gibi kızlarla takıl az biraz enerjinde oraya gitsin.. Yakında 30 kg olur bu çocuk..

emre-colak-kadin-54242_501.jpg

Seneye düzenli oynayacağı ve mümkünse gece hayatının çok az olduğu bir şehirin takımına kiralık gönderilmeli...

Seneye düzenli oynayacağı ve mümkünse gece hayatının çok az olduğu bir şehirin takımına kiralık gönderilmeli...

Hiç alakası yok..Biz kendimizi kandırıyoruz bu adamda iş yok.. Ronaldo,Nani falan alemin kralını yapıyor ama adamlar yetenekli işte Allah vergisi...Emre Çolak isterse cemaat evinde kalsın bir cacık olmaz..

Yanında ki kız istese bizim emreyi eşşek sudan gelinceye kadar döver :o

Hiç alakası yok..Biz kendimizi kandırıyoruz bu adamda iş yok.. Ronaldo,Nani falan alemin kralını yapıyor ama adamlar yetenekli işte Allah vergisi...Emre Çolak isterse cemaat evinde kalsın bir cacık olmaz..

Adamlar tek yetenekli degil, Ronaldo cok profesyonel bir adam, antremanlara gec kalmayan, ekstra kurs yapan bir adam, NAni dedi ye zamaninda, ben Ronaldo yu örnek aliyorum, cünkü cok saglam calisiyor, ben iyim le gecinmiyor filan.

Sergen de yeteneklydi, ne oldu ?

Ynt: #52 Emre Çolak

Yanındakı Drogba nın manitasımı?

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

Adamlar tek yetenekli degil, Ronaldo cok profesyonel bir adam, antremanlara gec kalmayan, ekstra kurs yapan bir adam, NAni dedi ye zamaninda, ben Ronaldo yu örnek aliyorum, cünkü cok saglam calisiyor, ben iyim le gecinmiyor filan.

Sergen de yeteneklydi, ne oldu ?

ibrahimovic dedi ya messi dogal yetenek ronaldo çalışmanın ürünü :)

Reis bazı futbolcular vardır ki, geç parlıyor yada kendini geç buluyor. Örneğin Burak Yılmaz. 3 sene evvel biri Burak Yılmaz Türkiye'nin en iyi golcüsü olacak, CL'de en fazla gol atan oyunculardan biri olacak deselerdi, inanırmıydın? Şahsen ben inanmazdım. Cacık olmaz diyorduk bir çoğumuz. Emre Çolak'a gelince, şu anki performansı ile takımda görmeye tahammül edemediğim biri. Ama şu gerçekte var ki, Emre Çolak gerçek mevkisinde oynamıyor. Bu adam kanat oyuncusu değil. İstese de olamaz. Çünkü kanat oyuncusunda olması gereken nerdeyse hiçbir özelliği yok.

Reis bazı futbolcular vardır ki, geç parlıyor yada kendini geç buluyor. Örneğin Burak Yılmaz. 3 sene evvel biri Burak Yılmaz Türkiye'nin en iyi golcüsü olacak, CL'de en fazla gol atan oyunculardan biri olacak deselerdi, inanırmıydın? Şahsen ben inanmazdım. Cacık olmaz diyorduk bir çoğumuz. Emre Çolak'a gelince, şu anki performansı ile takımda görmeye tahammül edemediğim biri. Ama şu gerçekte var ki, Emre Çolak gerçek mevkisinde oynamıyor. Bu adam kanat oyuncusu değil. İstese de olamaz. Çünkü kanat oyuncusunda olması gereken nerdeyse hiçbir özelliği yok.

Burak i begenmezdim, ama Burak Futbola hep saygi duyordu, elinden en iyisini yapmaya calisiyordu, fenerde az at gibi kosmadi her mac

geçen maç 5. orta saha olarak girip kaç kritik top kaptırdı.Şu haliyle ne orta saha olur ondan ne de kanat.Bence de çalışması lazım

burak çalıştı kendını geliştirdi emre kendını tarladakı domates sanıyor galiba güneşi yiyince gelişecek :D

Emre formsuz değil şu anda en kaliteli futbolcularımızdan biri. Bu çocuk kendi yerinde hiç oynatılmadı sonra hep yedek bırakıldı, küfür edildi. Diğer yanda bunu kıskanan fenerliler buna internette çok yüklendiler, buna bizim taraftardan bazıları da alet oldu, Sabri olayında olduğu gibi. En çok siyahi bir kadın modelle fotoğrafı çıktı diye adı çıktı, sanki dedikodusu yapılan iyi mahalle kızı, yapılan resmen ırkçılık. Bir şey bu kadar abartılmaz. Günün birinde sizde biriyle fotoğraf çektirisiniz, sonradan travesti gay falan çıkar, gülme komşuna gelir başına demişler. Emre' nin tek eksiği psikolojik destek almaması, yerinde oynatılmaması ve ilk 11'de oynatılmamasıdır. Gençlerimize sahip çıkalım, özellikle yetenekli olanlara.

Emre Çolak'ın oyun zekasında bir anormallik var bence mevkii ile alakası yok.. Karabük maçında müsait pozsiyonda vurmayıp pas vermeye çalışması ve akabinde kalemizde gol tehlikesi yaşanmasının mevkii ile alakası yok... FM oynayanlar bilir bu adamın Decisions'ı 20 üzerinden 1 ya da 2'dir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt