Samet Aslan
Cezalı
- 24 Ocak 2012
- 906
- 1
- 838
Cevap: #52 Emre Çolak
Semih Kaya gibi geliştiremedin be Emre...
Semih Kaya gibi geliştiremedin be Emre...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin neyine hay arkadaş.. 50 kg'lık adamsın kalk at gibi kızlarla takıl az biraz enerjinde oraya gitsin.. Yakında 30 kg olur bu çocuk..
![]()

o değilde emre tam apaçi gibi giyiniyor .. o kıyafet nedir la? paran gitte adam gibi alışveriş yap kıro![]()
Kızın bacağı emre'nin tüm vücut kadar...

Seneye düzenli oynayacağı ve mümkünse gece hayatının çok az olduğu bir şehirin takımına kiralık gönderilmeli...
Hiç alakası yok..Biz kendimizi kandırıyoruz bu adamda iş yok.. Ronaldo,Nani falan alemin kralını yapıyor ama adamlar yetenekli işte Allah vergisi...Emre Çolak isterse cemaat evinde kalsın bir cacık olmaz..
Adamlar tek yetenekli degil, Ronaldo cok profesyonel bir adam, antremanlara gec kalmayan, ekstra kurs yapan bir adam, NAni dedi ye zamaninda, ben Ronaldo yu örnek aliyorum, cünkü cok saglam calisiyor, ben iyim le gecinmiyor filan.
Sergen de yeteneklydi, ne oldu ?
Hiç alakası yok..Biz kendimizi kandırıyoruz bu adamda iş yok.. Ronaldo,Nani falan alemin kralını yapıyor ama adamlar yetenekli işte Allah vergisi...Emre Çolak isterse cemaat evinde kalsın bir cacık olmaz..
Reis bazı futbolcular vardır ki, geç parlıyor yada kendini geç buluyor. Örneğin Burak Yılmaz. 3 sene evvel biri Burak Yılmaz Türkiye'nin en iyi golcüsü olacak, CL'de en fazla gol atan oyunculardan biri olacak deselerdi, inanırmıydın? Şahsen ben inanmazdım. Cacık olmaz diyorduk bir çoğumuz. Emre Çolak'a gelince, şu anki performansı ile takımda görmeye tahammül edemediğim biri. Ama şu gerçekte var ki, Emre Çolak gerçek mevkisinde oynamıyor. Bu adam kanat oyuncusu değil. İstese de olamaz. Çünkü kanat oyuncusunda olması gereken nerdeyse hiçbir özelliği yok.
Reis bazı futbolcular vardır ki, geç parlıyor yada kendini geç buluyor. Örneğin Burak Yılmaz. 3 sene evvel biri Burak Yılmaz Türkiye'nin en iyi golcüsü olacak, CL'de en fazla gol atan oyunculardan biri olacak deselerdi, inanırmıydın? Şahsen ben inanmazdım. Cacık olmaz diyorduk bir çoğumuz. Emre Çolak'a gelince, şu anki performansı ile takımda görmeye tahammül edemediğim biri. Ama şu gerçekte var ki, Emre Çolak gerçek mevkisinde oynamıyor. Bu adam kanat oyuncusu değil. İstese de olamaz. Çünkü kanat oyuncusunda olması gereken nerdeyse hiçbir özelliği yok.