#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melo'yu emre ve yekta ile yedekleyip. Selçuk'a alternatif olarakta umut'u görücez. sneijder'in alternatifide hajrovic olur. Orta saha sneijder hajrovic emre yekta selçuk umut melo ile en güçlü olduğumuz bölge oldu. bu bölgeye uzun dönem transfer yapılmamalı.

emreden olacak en son şey sneijder in yedeği olmak. o mevkide bizi sinirden deliye çevirebilir. çünkü hücumda oynayacak kadar akıllı bir oyuncu değil. ama bir suat kaya olabilir. emre de hala birşeyi gözardı ediyoruz bu adam yıllardır a takımda olmasına rağmen hala 22 yaşında. top tekniği oldukça iyi ve defansın önündeki top dağıtıcı olarak ben gayet başarılı olacağını düşünüyorum. çünkü bu mevkide olması gereken tüm özellikler var. fizik demeyin sakın size hemen xavi örneğini gösteririm. ama xavi deki futbol zekası da başka kimsede yok. emre bir xavi olamasa bile mentalitesini biraz daha geliştirirse bir suat kaya olabilir çok da iyi olur

Xavi'nin yanında Busquets oynuyor.Emre'yi defansın önünde kullanmak bu rakiplere karşı sıkıntı çıkarmayabilir ama ciddi baskı yediğimizde 15 dk.da golü yedirebilir yapacağı top kayıplarıyla.İşin defansif yönüne hiç girmiyorum ki o fizikle top da kapamaz zaten.Sneijder'in yerinde kullanılırsa vereceği zarar daha az olur, üstelik pozisyona da sokabilir takımı.Tabi şu fiziği ve mentalitesiyle anca yedek olur bu takımda orası ayrı.

Xavi'nin yanında Busquets oynuyor.Emre'yi defansın önünde kullanmak bu rakiplere karşı sıkıntı çıkarmayabilir ama ciddi baskı yediğimizde 15 dk.da golü yedirebilir yapacağı top kayıplarıyla.İşin defansif yönüne hiç girmiyorum ki o fizikle top da kapamaz zaten.Sneijder'in yerinde kullanılırsa vereceği zarar daha az olur, üstelik pozisyona da sokabilir takımı.Tabi şu fiziği ve mentalitesiyle anca yedek olur bu takımda orası ayrı.

valla emreden sneijdere alternatif de olmaz. çıldırtır insanı. şöyle düşünüyorumda.. en iyisi onu full defansif yada full hücumcu orta saha yerine xavi gibi merkez orta saha oyuncusu olarak kullanmak. pas dağıtan defansın önündeki yardımcı oyuncu rolünde oynaması en mantıklısı gibi geliyor. tabi ki yanında melo gibi bir oyuncu şart.

valla emreden sneijdere alternatif de olmaz. çıldırtır insanı. şöyle düşünüyorumda.. en iyisi onu full defansif yada full hücumcu orta saha yerine xavi gibi merkez orta saha oyuncusu olarak kullanmak. pas dağıtan defansın önündeki yardımcı oyuncu rolünde oynaması en mantıklısı gibi geliyor. tabi ki yanında melo gibi bir oyuncu şart.

Melo-Emre denenebilir aslında, özellikle kupada.Ama yedek kulübesinde de oturacak olsa güçlenmesi şart oğlu şart.

emre nin ortasahada ki en büyük sorunu ikili mucadeleye girip top çalamıyor. top çalmaya çaliştigı bütün pozisyonlar faul oluyor. emre illa göbekte oynayacaksa muhahkak yanında melo oynamalı selcuk bile kurtarmıyor cok yumuşak kalıyor ortasaha. ortasahada üçlü oynarsak melo ile selcuk onun fiziki acıgını kapatır.

4-3-1-2 de ortada

------------melo-----

selcuk--------------emre----

---------wesley-------

cok teknik ve dengeli bi ortasaha olur ancak beklerin cok iyi olması lazım.:(

Umut dururken emre cıktı

Taktık degıstı hop sag tarafa taktik degistı hop ön liberoya taktık degıstı sola tarafa

Oda yetmedi oyundan cıktı

Top bizdeyken baya iyiydi rakipteyken kötüydü.

Ama orta sahada topu çalıp drogbayı pozisyona sokması güzeldi.

Nerdeyse 3 sezondur oynamasına rağmen gram gelişme yok. Fatih Terim'in ilk geldiği sezon dışında hep vasat kaldı. Ne gol atabiliyor, ne asist yapıyor. Defansif desen tırt. Ne özelliği var anlamadım. Bu maç için konuşmuyorum. Genel konuşuyorum.

İlginç bir şekilde bayağı iyiydi, neden oyundan çıkarıldığını anlamadım. Böyle devam edecekse Selçuk'un yerine koyalım hemen.

oynamaya devam etmeli,selçukta yedeğe çekilip umut gündoğan kadroya girmeli.

Emre Çolak Galatasaray alt yapısından çıkmasaydı sizce şuandaki ve son 2 sezondaki gol asist istatistiğiyle Galatasaray'a transfer olabilirmiydi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt