Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Bu övgüler için yakında sizi pişman eder. Merak etmeyin 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Çolak Galatasaray alt yapısından çıkmasaydı sizce şuandaki ve son 2 sezondaki gol asist istatistiğiyle Galatasaray'a transfer olabilirmiydi ?
Bu övgüler için yakında sizi pişman eder. Merak etmeyin![]()
Emre Çolak Galatasaray alt yapısından çıkmasaydı sizce şuandaki ve son 2 sezondaki gol asist istatistiğiyle Galatasaray'a transfer olabilirmiydi ?
Her şey gol asist değil. Emrede ciddi kalitesi var oyun acmasını biliyor. Top yyağına yakışıyor. Pas istasyonunda etkili oyuncu. Eksikleri tabikide var hele fiziki acıdan ama türkiyede faza bu kaliteli oyuncular yok bence. Devamlsüre alsın gerisi kendiliğinden gelir. Cocuk topcu deditirtiyor. Sabır gîstermek gerekir.
bu sefer öyle olacağını sanmıyorum.bence semihin 2012 de yaptığını yapacak bu sezon.değerlenecek.
Başka bir takımda olsa ciddi anlamda ağzımız açık izleyeceğimizi düşünüyorum.
Şu adamı pişmesi için anadoluya vermeyen hocalar utansın
Yani sonuçta düşmanım değil yararı Galatasaray'a, keşke olsa! Da karakter olarak değişmedikçe sanmıyorum.
ben öyle hissediyorum,bu çocuk bu sezon iyi olacak![]()
O gol ve asist'ler olmadan maçı kazan o zaman kardeşim madem herşey gol asist değilse bu adam görevi gereği gol atıp asist yapması gerekiyor.Top ayağına yakışmasa zaten sahada işi ne gitsin inşaatta çalışsın. 3 senedir sabır gösteriyoruz sırf alt yapımızdan çıktılar diye kimseye gösterilmeyen sabır gösteriliyor şans veriliyor bu adamlara zaten.
Eee sorun ne peki? Emre ile birknci senende kadıköy şampionluğu yaşamışın. Gecen sene de az oynatıldı ama yine şampion olmuşun. Meloda bir ton asist yapıyor sanki. Yadaah vah nasıl alamadık alper potuk kac tane asist ve golü var acaba ? Yada emre b? Golde yada asiste atı emre bu arada az cok.
Şampiyonluğu emre sayesindemi yaşadık yahu ? O sezon Melo-Selçuk ikilisinin 25 golü bulunuyordu orta sahada oynayan emrenin kaç golü vardı aynı sezon ? Alper bu sezon devamlı forma şansı bulamadı ve Fenerbahçedeki ilk sezonu Emre A takımdaki 4.sezonunu yaşıyor
He tabi. Bir futbol takımı 2oyucu ile oynanıyor zaten. Emre ve engin af edersin eşekler gibi koşdu press yaptılar faydslı oldur. Bizde genel sorun bu zaten maalesef. Gol atan yaptı her şeyi denilir .
Koşucak yani hammal adam her zaman bulursun dostum. Hürriyet yada Bekir Ozan onlarıda koysan onlarda koşar köpek gibi Gaatasaray'da bir Barış Özbek vardı bilirmisin ? Onun koştuğu kadar takımda koşan adam yoktu ama kapasitede belliydi. Gol asist yapmak için beceri gerekiyor Emrede bu beceri var ama kullanamıyor çalışmıyor şutlarını ortalarını bir türlü geliştiremiyor adam. Sabır sabır derken şampiyonluk gidiyor
Suat kaya yı bilirmisin? Başkada bir şey demekde istemiyorum bu konu ilgili. Fikrine saygılıyım yinede. Barış özbek ile kıyaslaman ama küfür gibi olmuş biraz