#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanar döner pohpohcu zihniyet dolusmus yine bütün basliklara..ulan biraz tutarli olun!!
gecen sezon yerin dibine soktugunuz adamlara utanmadan methiyeler düzmek neyin kafasi arkadas..
gecen sezon yekta diye yirtinanlar bu sezon adama demedikleri laf kalmadi..iki haftaya kalmaz bu vitamsizide yine yerin dibine sokarsiniz..

furkan melo kadar katkı verir şu takıma 1 dk bile süre almaması skandal oyunu 2 yönlüde oynayan dinamik tekniği iyi pres gücü yüksek çabuk başka adam varmı orta sahada ?

yanar döner pohpohcu zihniyet dolusmus yine bütün basliklara..ulan biraz tutarli olun!!
gecen sezon yerin dibine soktugunuz adamlara utanmadan methiyeler düzmek neyin kafasi arkadas..
gecen sezon yekta diye yirtinanlar bu sezon adama demedikleri laf kalmadi..iki haftaya kalmaz bu vitamsizide yine yerin dibine sokarsiniz..

gökan böyle genele hitap yerine , geçen sene kim yerin dibine sokmuş bu sene övmeye başlamış yazman gerekir.

bu tip cümle yapılarının, bir sonraki giydirme laf sokma aşağılama cümlesi için destek oluşturmaktan başka bir amacı yok.

burası forum övülürde yerilirde, her kes aynı düşü ceye sahip olmak zorunda değil. performans değişikliği kişilerin görüşlerini değiştirebilir, fakat sabit ve aşağılayıcı laflar üretenler kendileri ile çelişmemek için saygısızlıklarına devam ederler.

Fena degildi, en azindan topu olumlu kullanabilir, teknigi iyi ve oyun görüsü fena degil. Kesinlike Ilk 11'de oynamasi lazim.

Yeteneksiz degil, kendisini gelistirme kapasitesi var, fakat yeteneklerini iyi kullanmasi ilk 11e girmek için, sürekli çalismasi lazim

Fiziksel anlamda daha hala facia.

Arda gibi bir kaç sezon Avrupa'da oynarsa eminim ki daha iyi olacak

Biraz guven verilmesi lazim emre´ye ve mac ritmi olsun daha iyi seyler yapicagina inaniyorum

Özgüveni var bence.

Her faulde kullanan adamın dibine gelip pas alıyor.
Selçuk efendi gibi top almamak için saklanmıyor.

Emre büyük yetenek.
Galatasaray taraftarının Oğuzhan'a methiyeler düzerken Emre'yi yerle bir etmesini anlamıyorum.Kullanmamız lazım Emre'yi.

Galatasaray'ın iki kanadından birinde pekala süre alabilecek oyuncu. Üstelik kadroda Sneijder'in dilinden anlayacak nadir oyunculardan bir tanesi. 2011'de sol kanatta hep orta sahaya deplase olan bir oyun anlayışı vardı. Özellikle defanstan top çıkardığımız anlarda Selçuk ve Melo'ya yaklaşıp top alıyordu. Bu da dar alanda hakimiyeti yüksek bir oyuncu olduğundan göbekte oynayan iki orta saha oyuncumuza da ileri koşu yapma imkanı tanıyordu. İleri yapılan bu koşular da cevap buluyor hem rakip savunma organizasyonu bozuluyor hem de futbolcuların üretkenlikleri artıyordu.

Olcan-Sneijder-Emre üclüsü is yapabilir.Herkes les cöp derken de söyledik Emre Colak takıma katiyen,mutlak suretle monte edilmelidir.Abdurrahim hocam duy sesimizi.

yetenek var . top ayagına yakısıyor. çok kolay adam geçiyor.

Ama kafa sıfır. Sanki her maça halı sahada oynuyormus havasıyla çıkıyor.

Topu alacak tutacak dönecek geri çekecek..

Tek top dikine oynamayı öğrendiği an GS da milli takımında yıldızı olur. Ama bunun için ek idman yapması gerekir yapar mı ? Asla kaç trilyon para alıyor ne gerek var karı kızla gezmek varken

yetenek var . top ayagına yakısıyor. çok kolay adam geçiyor.

Ama kafa sıfır. Sanki her maça halı sahada oynuyormus havasıyla çıkıyor.

Topu alacak tutacak dönecek geri çekecek..

Tek top dikine oynamayı öğrendiği an GS da milli takımında yıldızı olur. Ama bunun için ek idman yapması gerekir yapar mı ? Asla kaç trilyon para alıyor ne gerek var karı kızla gezmek varken

Hah işte bu konuda yanılıyorsunuz dostum.
Emre A2 takımı maçlarından tutun da, tatillerde Florya'da çalışmasına kadar oldukça istekli bir görüntü sergiliyor. Ancak futbolcu dediğin oynamakla, üstelik sadece oynamakla değil uygun ortamda oynamakla gelişir. Şimdi Galatasaray'a Neymar'ı, James Rodriguez'i getirin koyun. Her sene futbolları gerilemezse ben de hiç bir şey bilmiyorum demektir.

Biz geldiği günden beri milim kıpırdanmayan Bruma gördük. Eminim sıradan bir Alman takımına transfer olsa şimdi tüm gözler üzerindeydi.
Çünkü ne kadar çalışırsa çalışsın bir futbolcunun gelişebileceği ortam yok şu anda Galatasaray'da. Gelişir de geliştiğini sahaya yansıtamaz.
Galatasaray önce yıldızlarını oynatmayı becersin, hepsi dibe vurmuş halde. Biz söve duralım. Selçuk, Burak, Hamit... Bunlar iyi futbolcular. Fakat şu an bulundukları nokta gerçekten hayret verici.
Oyuncuya bu şekilde bir yaklaşım ile üretken bir kulüp olmamız mümkün değil.
Emre Çolak'ı suçlamadan önce Türk futbolu kaç yıldız çıkarmış, yıldız adaylarının başına ne gelmiş buna bakmak lazım.
Bazen öyle adamlar olur ki yeteneklerini bizim futbol altyapımız bile yok edemez. Örnek veriyorum. Türk futbolundan bir Sergen Yalçın geçti. Bu adamın futbola Beşiktaş değil de Bayern Münih, Arsenal, Feyanord, Barcelona alt yapılarında başladığını düşünebiliyor musunuz?
Kolay olan hatayı Emre'ye yüklemek.
Zor olan gerçek hatanın nerede olduğunu görmek.

Hah işte bu konuda yanılıyorsunuz dostum.
Emre A2 takımı maçlarından tutun da, tatillerde Florya'da çalışmasına kadar oldukça istekli bir görüntü sergiliyor. Ancak futbolcu dediğin oynamakla, üstelik sadece oynamakla değil uygun ortamda oynamakla gelişir. Şimdi Galatasaray'a Neymar'ı, James Rodriguez'i getirin koyun. Her sene futbolları gerilemezse ben de hiç bir şey bilmiyorum demektir.

Biz geldiği günden beri milim kıpırdanmayan Bruma gördük. Eminim sıradan bir Alman takımına transfer olsa şimdi tüm gözler üzerindeydi.
Çünkü ne kadar çalışırsa çalışsın bir futbolcunun gelişebileceği ortam yok şu anda Galatasaray'da. Gelişir de geliştiğini sahaya yansıtamaz.
Galatasaray önce yıldızlarını oynatmayı becersin, hepsi dibe vurmuş halde. Biz söve duralım. Selçuk, Burak, Hamit... Bunlar iyi futbolcular. Fakat şu an bulundukları nokta gerçekten hayret verici.
Oyuncuya bu şekilde bir yaklaşım ile üretken bir kulüp olmamız mümkün değil.
Emre Çolak'ı suçlamadan önce Türk futbolu kaç yıldız çıkarmış, yıldız adaylarının başına ne gelmiş buna bakmak lazım.
Bazen öyle adamlar olur ki yeteneklerini bizim futbol altyapımız bile yok edemez. Örnek veriyorum. Türk futbolundan bir Sergen Yalçın geçti. Bu adamın futbola Beşiktaş değil de Bayern Münih, Arsenal, Feyanord, Barcelona alt yapılarında başladığını düşünebiliyor musunuz?
Kolay olan hatayı Emre'ye yüklemek.
Zor olan gerçek hatanın nerede olduğunu görmek.

Yanılmıyorum dostum.
GS ın FT ile ileride elmander necati varken şampiyon oldugu seneyi hatırla .
Emre döktürüyordu goller atıyordu.

Sonra ne oldu hatırlıyormusun ?
Boy boy magazin haberleri çıkdı.
Şu şarkıcıyla burda basıldı . Bilmem neyle aşk yaşıyor diye..

Parayı ve şöhreti gördü sanırım aileside iyi yönlendirmedi ve o çocuk o günden sonra bitti.

Ayrıca hiç öyle idmandan sonra çalısıyor falan deme hangi hoca oldugunu hatırlamıyorum birisi yazmısdı Drogba bile bu yasında idmandan sonra 2 saat özel çalısıyor bizim gençler idman biter bitmez koşarak kaçıyorlar diye...

Sorun ortam olmaması falan değil.
Sorun kafada hocam..

İdealin olacak. Bir amacın olacak...

Bizim gençlerimizde idealler hayaller yok..
Hepsinin amacı parayı vurayım 3 5 karı götüreyim yeter.

Emre istese gelişmek için önünde Drogba var Sneijder var Allah için daha ne yapacak Galatasaray ?
Sneijder e dese Drogbaya dese hayır mı diyecekler ?

Sneijder bu ya Şamp. ligi kaldırmış. DK finali görmüş adam.
Sor sana nerde tek pas yapacağını nerde şut çekeceği nerde nasıl vuracağını ve duracağını anlatsın...

Ama yok o işde bizim gençlerde.
Çünkü hedef para.
En iyi parayıda zaten Türkiye liginde alıosun..

E GS da oynuosun ünlüsün Kızlarda akıyor resmen.
Daha ne gerek var ?

o yüzden ortam yok muhabbetleri falan palavradan bahaneden öte gitmez..

Ben 20 yasında Sneijder ve Drogba ile aynı sahada oynama imkanım olacak. Ve futbolda bu kadar potansiyelim olacak. Kramponlarını temizlerim yemin ediyorum onların kramponlarını...

Ben bu yüzden kulüplerde psikolog olması taraftarıyım. Bir yaşam koçu olucak gençlerin. Ve Her kulüpte gençlere uygulanacak çok katı kurallar olacak.

Manchester United da oldugu gibi..

David Moyes geçenlerde açıkladı Man. UTD da 22 yada 23 yasıydı sanırım doldurmadan lüks araba kullanman yasakmış. Helal olsun.
Getireceksin bize de böyle kurallar...

Ben Her zaman şuna inanıyorum.

Bizim ülkemizde Dünya kupası kaldıracak potansiyel var. İnanılmaz yetenekli gençlerimiz var.
Ama çalışmıyorlar.
İstediklerine çok erken ulaşıyorlar. Büyük Hayalleri yok.

Bir salih bir emre çolak.Bir Enes Ünal.

Kim bilir daha neler var. Ama parayı görünce olay bitiyor.

Emre Çolak'ın alemlerde aktığı çaktırmadan Sinan Engin'de söyledi.

Yanılmıyorum dostum.
GS ın FT ile ileride elmander necati varken şampiyon oldugu seneyi hatırla .
Emre döktürüyordu goller atıyordu.

Sonra ne oldu hatırlıyormusun ?
Boy boy magazin haberleri çıkdı.
Şu şarkıcıyla burda basıldı . Bilmem neyle aşk yaşıyor diye..

Parayı ve şöhreti gördü sanırım aileside iyi yönlendirmedi ve o çocuk o günden sonra bitti.

Ayrıca hiç öyle idmandan sonra çalısıyor falan deme hangi hoca oldugunu hatırlamıyorum birisi yazmısdı Drogba bile bu yasında idmandan sonra 2 saat özel çalısıyor bizim gençler idman biter bitmez koşarak kaçıyorlar diye...

Sorun ortam olmaması falan değil.
Sorun kafada hocam..

İdealin olacak. Bir amacın olacak...

Bizim gençlerimizde idealler hayaller yok..
Hepsinin amacı parayı vurayım 3 5 karı götüreyim yeter.

Emre istese gelişmek için önünde Drogba var Sneijder var Allah için daha ne yapacak Galatasaray ?
Sneijder e dese Drogbaya dese hayır mı diyecekler ?

Sneijder bu ya Şamp. ligi kaldırmış. DK finali görmüş adam.
Sor sana nerde tek pas yapacağını nerde şut çekeceği nerde nasıl vuracağını ve duracağını anlatsın...

Ama yok o işde bizim gençlerde.
Çünkü hedef para.
En iyi parayıda zaten Türkiye liginde alıosun..

E GS da oynuosun ünlüsün Kızlarda akıyor resmen.
Daha ne gerek var ?

o yüzden ortam yok muhabbetleri falan palavradan bahaneden öte gitmez..

Ben 20 yasında Sneijder ve Drogba ile aynı sahada oynama imkanım olacak. Ve futbolda bu kadar potansiyelim olacak. Kramponlarını temizlerim yemin ediyorum onların kramponlarını...

Ben bu yüzden kulüplerde psikolog olması taraftarıyım. Bir yaşam koçu olucak gençlerin. Ve Her kulüpte gençlere uygulanacak çok katı kurallar olacak.

Manchester United da oldugu gibi..

David Moyes geçenlerde açıkladı Man. UTD da 22 yada 23 yasıydı sanırım doldurmadan lüks araba kullanman yasakmış. Helal olsun.
Getireceksin bize de böyle kurallar...

Ben Her zaman şuna inanıyorum.

Bizim ülkemizde Dünya kupası kaldıracak potansiyel var. İnanılmaz yetenekli gençlerimiz var.
Ama çalışmıyorlar.
İstediklerine çok erken ulaşıyorlar. Büyük Hayalleri yok.

Bir salih bir emre çolak.Bir Enes Ünal.

Kim bilir daha neler var. Ama parayı görünce olay bitiyor.

Peki bu anlattıkların tümden sistemin sorunu değil midir?
Senede 1 milyon eu'yu beğenmez hale ne getirdi bizim genç futbolcuları?
Fenerbahçe'ye bakıyoruz takımı fazla çalıştırıyor diye kazan kaldırıp teknik direktör kovduracak hale getiren şey ne futbolcuları?
Fakat şunu da söylemek lazım, Emre Çolak eğer Beşiktaş'ta olsa, Trabzonspor'da olsa bana göre şu an ağzımızın suyunun aktığı bir yıldız oyuncuydu. Hala ısrarcıyım. Uygun futbol ortamı içerisinde bu çocuk çok daha iyi olabilir. En son Kasımpaşa maçı'nda gördük. Aldığı her topu geriye oynayan Selçuk, zor pozisyonda kendisine gelen geri pasta saçmalayan Semih Kaya'yı ileriye vursana diye azarladı. Demezler mi e be adam bi topu da sen ileri oyna diye? Kaç maçtır form seviyesinde dibi görmüş onca futbolcuya rağmen ilk 11 çıkamayan Emre nasıl gelişecek?

Onun dışında tüm Avrupa'da futbolcuların sosyal hayatları, sınırlı ölçüde gece hayatları vardır. Adam sporcu. Sana bana göre katır gibi güçlü. Parası var, populer. Ne yani evde oturup tespih mi çekecek? Galatasaray'a nasıl bir medya saldırısı olduğu ortada. Kimse merak etmesin hiç bir galatasaraylı oyuncu sınırı aşamaz. Dakkasında manşet olurlar. Eğlenceleri vardır fakat belirli sınırlar dahilindedir bu.

Peki bu anlattıkların tümden sistemin sorunu değil midir?
Senede 1 milyon eu'yu beğenmez hale ne getirdi bizim genç futbolcuları?
Fenerbahçe'ye bakıyoruz takımı fazla çalıştırıyor diye kazan kaldırıp teknik direktör kovduracak hale getiren şey ne futbolcuları?
Fakat şunu da söylemek lazım, Emre Çolak eğer Beşiktaş'ta olsa, Trabzonspor'da olsa bana göre şu an ağzımızın suyunun aktığı bir yıldız oyuncuydu. Hala ısrarcıyım. Uygun futbol ortamı içerisinde bu çocuk çok daha iyi olabilir. En son Kasımpaşa maçı'nda gördük. Aldığı her topu geriye oynayan Selçuk, zor pozisyonda kendisine gelen geri pasta saçmalayan Semih Kaya'yı ileriye vursana diye azarladı. Demezler mi e be adam bi topu da sen ileri oyna diye? Kaç maçtır form seviyesinde dibi görmüş onca futbolcuya rağmen ilk 11 çıkamayan Emre nasıl gelişecek?

Onun dışında tüm Avrupa'da futbolcuların sosyal hayatları, sınırlı ölçüde gece hayatları vardır. Adam sporcu. Sana bana göre katır gibi güçlü. Parası var, populer. Ne yani evde oturup tespih mi çekecek? Galatasaray'a nasıl bir medya saldırısı olduğu ortada. Kimse merak etmesin hiç bir galatasaraylı oyuncu sınırı aşamaz. Dakkasında manşet olurlar. Eğlenceleri vardır fakat belirli sınırlar dahilindedir bu.
Emre Çolak Galatasaray'da olmasa çoktan Ptt 1. ligin yolunu tutmuştu. Yatıp kalkıp bir daha yatıp G.saray çiftliğinde ibadet edebiliyor olduğuna şükretsin.

Özgüveni var bence.

Her faulde kullanan adamın dibine gelip pas alıyor.
Selçuk efendi gibi top almamak için saklanmıyor.

Emre büyük yetenek.
Galatasaray taraftarının Oğuzhan'a methiyeler düzerken Emre'yi yerle bir etmesini anlamıyorum.Kullanmamız lazım Emre'yi.
Bejekede olsa banko oynar emre bayıla bayıla izleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt