#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçine Silva kaçmış gibi devamlı oynasın bu adam,yalnız konuşmasın.

Lobisizlik ve vicdansiz saldiran taraftar neredeyse futbol hayatini bitirecekken sonunda kendisini taniyan bir teknik adam gelip oynatmaya basladi. Aslinda hic düsünmeden 5 yildir ilk 11 de oynaticaka bir futbolcuydu.
Bu yoruma imzami atarm bu forumda bu adam amatör lige layık görülmüştü ama neler yaptığı ortada

Devamlılığı sağlaması için daha oynaması lazım.
İyi oyununu sürdürmesi hem kendisi hem kulüp için çok önemli.

yerli Isco

Selçuk abisi gibi olacagini zannettim ama çocuk sadece futbolla ugrasiyor gibi. Hamza hocayi tebrik etmek lazim.

Abartmayın 5 yıl falan 11'e yazılmazdı. Terim'in ilk senesinde ve son haftalarda iyiydi bugün de çok iyiydi ama hala geliştirmesi gereken yönleri var. Hemen gömüp hemen yüceltiyorsunuz oyuncuları.

Son düzenleme:
Emre'den %100 faydalanacak bir hoca zor bulunur, 2-3 hafta sonra bozabilir, istikrarli olmasi önemli.

Hep dedim bu adam çok yetenekli İngiliz olsa bi Wilshere İspanyol olsa bi İsco seviyesini çok rahat zorlar diye.En kötü hallerinde savundum sorunu sadece mentaldi fizik filan sorunu yok çok fazla, artık burdan düşme hem kendin bunun için uğraş hem de biz taraftar olarak arkasında duralım gidip Emrenin çeyregi etmeyecek adamlara 5-10 milyon saçmayalım kendi oyuncumuza sahip olalım.

Emre Çolak'ın potansiyeline her zaman inanmış biri olarak, artan performansı en çok beni memnun ediyor.

Umarım böyle devam eder, üzerine de koyar.

Yetenek zaten var, karar mekanizması da olgunlaştıysa tam aradığımız karakter bir oyuncu kazanmış olacağız.

Emre artık bir zahmet sürdür bu oyunu.

Sürekli iyi oynamasına gerek yok.2-3 maç iyi oynasın 1 maç kötü oynasın sonra 2 maç iyi oynasın

En çok Emre için 'Maaşalaah!' sarfettim yine. Aslında merkezde oynamaya daha uygun bir oyun tarzına sahip olduğunu düşünüyorum ama Sneijder bile kanada yakın oynarken, Emre' nin de ihtiyaca binaen kanatta kullanılmasını anlayabiliyorum; Olcan durumunu bir sorgulamalı bence!...

En çok merkez orta saha mevkii için mutluyum, hem Selçuk hem Emre yeniden kazanılmış oldu, aman nazarımız değmesin...

Umarım böyle devam eder yoksa nasıl biri olduğunu herkes biliyordur artık (1 maç iyi, 10 maç kötü)

Sağlamsa Lassa

Oynatılmıştır ama burda demek istenen şey. Toplamda 10 maç oynasa sadece birinde iyi oynuyordu umarım bu değişir.

Sağlamsa Lassa

Inşallah ama kabul edelim ki mac ritmini olmayan oyuncudan o 10 macda iyi olmasını beklemekde haksızlık olur biraz. 1 mac oynatılıyordu sonra 3-4 hafta piyasada yokdu veya son dakikalarda şans veriliyordu.
10 mac peş peş oynatıldığında bence kötü oynadığı mac sayısı 2-3 geçmez emrede . Bu oranda fena değil. 10 da 10 ...+ yaparsa iyi oyun olarak... Türkiyede ne işi var bunun demeye başlarım

Inşallah ama kabul edelim ki mac ritmini olmayan oyuncudan o 10 macda iyi olmasını beklemekde haksızlık olur biraz. 1 mac oynatılıyordu sonra 3-4 hafta piyasada yokdu veya son dakikalarda şans veriliyordu.
10 mac peş peş oynatıldığında bence kötü oynadığı mac sayısı 2-3 geçmez emrede . Bu oranda fena değil. 10 da 10 ...+ yaparsa iyi oyun olarak... Türkiyede ne işi var bunun demeye başlarım
Emre üst üste 3 maçı ilk defa bu hafta oynadı galiba. Fatih Terim 3. dönem ilk senesinde zaten makina gibi bir takım vardı herkes iyi oynuyordu.

Sağlamsa Lassa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt