#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Formaya saygisi yok. Böyle kötü perforamans gösterirsen sana italyanlar elbette forma vermez. iki mac oynayip biraktin yine!

Maç temposu kazanmak kolay değil adam kaç maç yedek bekledi sonra üst üste oynamaya başladı.

Elbette yorulacaktı bir süre sonra o da bu maça denk geldi. Kondisyonu kazandıkça kaldığı yerden devam eder.

Bidaki macda yine oynamalı. Bir macda kötü oynadı diye kesik yememeli kesinlikle.
Kulağını cekecekdir hocalarımız.

O simdi cok övdügünüz Burak da berbatti ilk yari. Genelde bütün takim rezaletti ilk yarida, Emre'ye fazla yüklenmemek lazim.

İlk yarı iyi oynayan oyuncu yoktu takımda. O nedenle ilk yarıdaki performansını baz alarak leş, düşüşe geçti, formaya sagısı yok gibi genellemeler yapmak çok doğru olmaz. Belki oyundan alınmasa daha farklı bir performans koyabilirdi ortaya. Onun dışında sağ kanat yerine Selçuk'un pozisyonunda değerlendirebilsek çok daha iyi bir Emre izleriz diye düşünüyorum.

Sürekli kanatta oynarsa faydalanacağımızı düşünmüyorum.Orta sahada oynamalı.Bazı maçlarda kanat olarak kullanılabilir.

Her zaman icin boyleydi zaten futbolu 2 hafta oynar 3.su yok.
Gectigimiz haftalarda da belirtmistim bunu

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi daha da forma vermezler

selçuk ağabeyi dökülse de oynamaya devam eder tabi(selçuk şuan dökülüyor demiyorum)

İlk yarı herkes kötüydü sadece o değil... 2. yarı kalsaydı toparlardı oda bence yüklenmemek yada vazgeçmemek lazım...

Melo ya da Selçuk kesilip Emre orada oynalıydı bugün. Sağ tarafta ise Bruma olmalıydı.

Bugün mü kötüydün be Emre.

Ne zaman sorumluluk verilebilecek, kuru fasülyeden altyapı oyunculuğundan çıkacak bilinmiyor.

ilk yarı herkes kötüydü,bişey diyemem o yüzden.bunun dışında oynamaya devam etmeli.

Bugün sahanın en kötü ilk yarı performansı gösteren 2-3 oyuncusundan biriydi.

Ama beklediğim bir durumdu.

Emre'nin kariyeri böyle gelişiyor. Ama kesilmemeli ve oynatılmalı.

Ben istikrarı yakalayacağını düşünüyorum.

Çünkü yetenek olarak kadromuzda ki en yetenekli yerli oyuncu. İddia ediyorum bu ligde ki yerliler arasında da yukarılarda yer alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt