#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeri sağ açık değil geçen hafta gol attı ama baska sahada yokdu.

ama mesele sadece iyi oynayıp iyi paslar atıp atmaması değil.

Bu çocukda mantalite sorunu var.
Çok çabuk şımarıp çok çabuk havaya giriyor.

ilk formayı aldıgı maç deli kosdu her yere basdı hırslı istekli idi.

Ama şimdi yine artis artis çalım denemeleri % 100 gollük asist atma çabaları
Ve en önemlisi geri dönme adama basma savunma sıfır.

Hiç dönmedi neredeyse geri.

Olmaz. Bu kadar çabuk şımarılmaz.
Hamza hoca en az 2 hafta çeksin yedeğe aklı başına gelsin.

Zamanında Terim, bir maçta iki gol birden attı diye sizler gibi düşünüp ısrarla üst üste oynatmıştı. 10 maç sonra o golleri tesadüfen attığını anlayıp kesti.

Bence ısrar etmemek lazım.

Tipik emre işte, 2 hafta çok iyi oynar sonra düşüşe geçer ve oynatmakta ısrar edilirse saç baş yoldurur ve yedeğe çekilir. Adamın yazgısı bu yapacak birşey yok.

İlkyarı takım komple kötüydü o oyunda bile pasları ile öne çıktı.

Silip atmak olmaz. Emre'ye güveniyoruz.

ilk yarı en iyilerdendi,yine kanata 2-3 temiz pas çıkarmıştı,ergenliğinden çıkarıldı.

Melo cezali.haftaya Emre ortada Bruma sagda oynar.

4-4-2'nin merkezinde oynadıgında nasıl performans gösterecek ? bunu merak ediyorum. Haftaya Melo'nun yerine merkezde oynar insallah. Daha iyi değerlendiririz yani. Cünkü ısrar ile merkez oynatılması gerektigini düsünüyorum, kanatta bariz sırıtıyor.

Medcezir'de Yaman'in vurulmasi performansina yansidi, uzuntuden oyniyamadi cocuk.

4-4-2'nin merkezinde oynadıgında nasıl performans gösterecek ? bunu merak ediyorum. Haftaya Melo'nun yerine merkezde oynar insallah. Daha iyi değerlendiririz yani. Cünkü ısrar ile merkez oynatılması gerektigini düsünüyorum, kanatta bariz sırıtıyor.

__________Melo Emre
XXX _______Sneijder_____ XXX
_____________XXX

Keşke bunu denesek...kanımca cok başarılı olur.

bu cocuk kanatta oynamaz yahu anlamiyorum bruma ne yapti da kesildi takimdan.
ne güzel oynadi kesik yedi. kanat ile oynancaksa bi zahmet bruma veya yasin veya olcan oynasin.
emre sneijder kanat oynamaz. sneijderi kesmek zor ama kanatta oynayacaksada faydasi yok
ayni emre gibi.

İki maçta poposu tavana değmiş cacık bile olmaz bu adamdan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Her zaman ayni terane. 2 mac iyi oynasa kendini bi bok saniyor triplere giriyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

O çektiği saçma şut "Ben oldum" demek işte. Ondan sonra artık ne yapsa boş. Yabancı sınırı kalkana kadar rotasyon oyuncusu olur sonra da ver elini Antalyaspor.

her sene aynı şekilde çıkış yakalıyo
her sene savunmadan top çıkarırken dün yaptığı gibi pas hataları yapıp formayı kaybediyo

kanatta oynayınca zaten sneijder gibi kaybediyoruz onuda
haftaya melo cezalıymış birde orada izleyelim bakalım

göbekte oynasa aynı katkıyı verecekti ama kenarda olunca katkı sağlayamadı. dünkü oyun emre bruma gibi oyuncular için uygun değildi zaten . hamit değişikliği dogruydu . emreyi tekrar kazanmamız lazım . 11-12 deki gibi şampiyonlukta büyük rol oynar

klasik emre tıpkı aydın gibi senede 4-5 maç patlama yapar herkes küllerinden doğdu der sonra kimliğine döner.

Emre kanatta oynamazsa nerde oynar? bu fizikle orta alanda döverler kanatta en azından çalım atar,içeri kat eder vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt