#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptığı nankörlüktür. Hamza hocayı beğenin ve ya beğenmeyin ama gerçek şu ki, Emre'yi yeniden Emre yaptı. Fatih Terim'den sonra sürünüyordu resmen. Çoğu maçta kadroya bile giremiyordu. Şimdi 2 gol, 2 asist yaptın diye adam mı oldun lan. Ha özür dilemiş falan o ayrı. Öyle bir görüntü vermemeliydi. En azından şu dönemde.

Abartmamak lazim, sampiyonluk yolundayiz böyle dandik seyler ile ugrasamayiz simdi.

Sampiyonluk gelsin sonra Hamza caksin bir tane Emre'ye. Gecen de yazmistim bu Emre ancak dayak ile adam olur.

hocana saygısızlık etme sıçtırtma babanın şarap çanağına,nokunma'yı hazard yaptırdınız tabii değişçen.

Yaptigi hıyarlık ama benim yerime Olcan girse ben de bozulurdum.

iN5i

Adam gibi oynasaydın çıkmazdın emre bey

Son düzenleme:
Demirkol iyi giydiriyor şu an ntv sporda :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Özrü kabahatinden büyük. Terbiyesiz herif sen kimsin? Terim gibi sülaleni sıradan geçirmesi mi lazım önünce kuzu kesilmen için?

Türk millet'i olarak olaylari o kadar abartmayi seviyoruz ki. Olur böyle seyler, kaldi ki sekil yanlis olsa da tepki verme olayinda Emre sonuna kadar hakli. Her mac banko oynamayi hakediyor ama sürekli yedek ve Umut/Olcan gibi yeteneksizlerin oynamasini seyrediyor. Haksizlik yapiliyor bu cocuga.

6-7 yıldır takımda kendine bir şekilde yer buluyor ama yılda en fazla 5 maç oynuyor. Hemen ben oldum havasına giriyor..

Övüyoruz hemen batırıyor. Ergenlikten çıkmadı bir türlü.

Pirelli buna şans bile vermiyordu; klasik şimarık yerli oyuncu.

Bu cocugun disipline ihtiyaci var. Yoksa kanka sknti

Sent from my HTC One

Ben kesinlikle haksızlık yapıldığını düşünmüyorum kendisine.Tam olarak aynı yaştayız Galatasaray gibi bir takımda oynuyor üstüne birde gayet güzel para alıyor kusura bakmasında onun yerinde olmak isteyen milyonlarca insan var bu ülkede Allah akıl vermiş yetenek vermiş kullanmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt