#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç sevmezdim fakat bu sezon ki performansı ile Yasin'le beraber takımın en efektif oynayan Türk oyuncusu.Ara ara Yasin'e yapılan adaletsizlikler bu çocuğa sürekli yapılıyor.Tamam saygısızlık yaptı verin cezasını da şu Hamza Hoca'ya da biriniz dur desin artık.

yarın git hocana bi çiçek al,elini öp özür dile,daha da hırslan böyle adama nasıl yamuk yaptım diye ve haftaya 11'e gir golünü at şampiyonluğu getir.

İlk golü yedirdi, penaltıda sıvayamadı.

Olcan ve Umut'la ileride neler yapabilirdi ki? Bir tek Pandev vardi oda garibim mac yapmadan sezonu bitirdi zaten.

Dürüst olalım ki penaltı atacak bi oyuncu değil. FM'de bile penaltıcıların "soğukkanlılık" özelliğinin önemi belirtiliyor, Emre'de soğukkanlılık yok. Balta, Dzemaili yahut Yasin atmalıydı. Hatta Semih veya Koray bile atabilirdi.

Oyununa edecek lafım yok. 4-1'lik avantajımızın olduğu bi maçta kimseden yüksek performans bekleyemeyeceğimiz belliydi zaten.

Gereksiz hareketleriyle bazen top kaybedip pozisyon veriyoruz. Gerek yok vur birine gitsin orada, ilk değil bu yaptığı.

Ön tarafta Umut ile oynayan hic bir oyuncuya laf atmam ben arkadas. Ya benim yanimda böyle bir "futbolcu" olsa ben kafayi yerim, moralim yerin dibine girer her mac. Adam duvardan da odundan da daha beter.

10 kisi oynasak Umutun yoklugunu fark etmezsin bile o kadar vahim durum yani.

11181847_959726717419357_3688808504073251323_n.jpg

Her alanda öz güvenli.Liselerde Öz güvene Giriş dersi vermeli.Şaka maka son yaptıkları haricinde bu sene şampiyonluğu en çok hakeden futbolculardan doyasıya eğlensin aslan.

Şopar olsa da kraldır kendisi.300 dk 1 gol ortalaması tutturan orta saha kolay bulunmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt