#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetenekli ama kendisini futbola vermiyor, çok laubali. Eğer kendine çeki düzen verirse seneye iyi işler yapar.

Tam bir yeteneksiz. Kadro kalabalığı dışında bişey yaptığı yok. Tüm sezon saç baş yoldurttu tribünde. Satıp yer açmak lazım kadroda.

Bu kötü haberi ilk benden duyun istedim,bu transfer döneminde sözleşmesi 4 yıl uzatılacak.
Ücretine zam yapılarak yeni ücreti 800bin,1milyon,1.2m,1.4m olacak.

Tabi bu şahsi fikrim-düşüncem kaynak vs yok.

Gerçi emre şunu dese hocamıza kabul ettirir zaten hoca etmezse döver zaten,burakla birlikte.
Emre: Denge Hocam jem 700 alıyor 2 katını isterim
Hoca:tmm evladımız .

Son düzenleme:
Deportivo ilgileniyormuş Emre ile. Kiralamak için yoklama yapıyorlarmış.

Emre'den gram umudum yok. 2009 yılından beri 4-5 maç "İniesta" gibi oynuyor sonra ortadan kayboluyor. Emre artık 24-25 yaşında böyle devam etmez. Kiralık olarak yabancı bir takıma gidip fizik ve mental olarak gelişmeli.

DRXVMO.jpg

Kaptan Emre..

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Muhtemelen 26 yasinda falan patlama yasar.

Caner,Burak,Selcuk,Topal,Umut bunlar bütün 26-27 civari patlama yasadi.

Yavaş yavaş takımın as oyuncusu olmaya başlasa çok iyi olur,Selçuktan süreyi devralmaya başlamalı artık,Fiziğini güçlendirip,tecrübelenmeli ve o tekniğini,oyun görüşünü ve kalitesini dinamizmini donanıp çok önemli bir oyuncu haline gelmeli.Takımın orta sahadaki geleceği olarak görüyorum şahsen.

Ulan çakma Jesse Pinkman.............

Senelerdir zerre geliştiremedi vücudunu çelimsiz herif! Anca karı kızla takılsın. Anca çıkıp Aydın, "Sabri abiler bu camianın evlatları" diye avukatlık yapsın.

Emrenin sorunu misyonunun ve vizyonunun Avrupa-Gelişmek olmamasıdır.Maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt