#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Andone'yi çoğu kişi istemedi.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben istiyordum aslında o adamda potansiyel görmüştüm, oyun stilinin bizim takıma cuk oturabileceği hissi oluşmuştu. Sanırım Euro 2016'da Romanya milli takımıyla pek dikkat çekmediği / vasat görüldüğü için çoğu kişi pek sıcak değildi transferine.

Pek beğenmem Emreyi, ebedi yetenek diye.. Ama bu asist mükemmel olmuş, topun çime sekmesi bile tam dozunda. Öyle ya da böyle iyi top oynuyor İspanyada, umarım daha çok topçu yollarız yurt dışına. Özellikle İspanyaya giden iyi isim yapıyor.. Tayfun Korkut, Nihat Kahveci, Malum oyuncu, vs...

Hem çok kızdığım hem de yine de sevdiğim biriydi Emre.

Giderej hayatının rn doğru kararını verdi hem de La Liga gibi kendine göre biçilmiş kaftan olan bir lige.

Keşke daha önce 18-19 yaşında gitseydi belki Ardayı konuşacağımıza Emre yi konuşurduk. Emrr saf yetenek olarak Arda dan çok daha iyi bir futbolcu bana kalırsa ama mentak olarak cok zayıftı bizdeki sürecinde.

Hâlâ pek emin değilim bu konuda kafası 100% akıllandı mı diye.

1-2 seneye bir iki tık daha iyi takıma sıçrama yapar diyordum ama böyle giderse sezon sonuna Villareal vs gibi bir takıma gidebilir.

Türkiye liginden ispanyaya gidenler başarılı oluyor ama ordan buraya gelenlerde tam tersi enteresan

Çok iyi top atmış vala kafa rahat olunca istediğin lig de oynarsın ispanyası italyası ing yok bence

Vitaminsiz kendini aştı. Öyleyse vitamin önemli... :D

Ülkemizde disiplin denen şeyin olmadığının en güzel kanıtı aslında bunlar... Türkiye'de spordan başka herşeye odaklanıyorlar.

harika bir asist tebrikler emreye umarım böyle devam eder

Gerçekten çok çok severdim Çolak'ı keşke geride dönebilse

Ama bizdeyken çokda canımı sıkardı yeteneği oyun görüşü var ama ne kendini geliştirebildi ne fiziğini ne mentalitesini

Tabi La Liga çok farklı bir ortam adamın kafası rahattır en azından

Beyinsiz cocuk 21-22 yaslarindayken tam gelismenin zirve yapacagi yerde herkes gidip gelismen gerektigini soylemisti ama kari kiz hevesi yuzunden ke dine yazik ettin.

Cok buyuk futbolcu olacak yetenek vardi hala var ama daha cok zorlamasi gerek, umarim daha basarili olur.

Sneijderin gidişinden sonra geri dönmesini isterim. 10 numara ve kaptanlığın verilmesi şartıyla.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Orda oynamazsa kovulacağını biliyor ama biz de yatıyordu kimse inkar edemez

ayrıca çöp

578053d5e6b3b460ec7e1940881380d1.jpg

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam her maç asist yapıyor helal olsun.

Sabri'den daha sevimli olduğu kesin.

b5acd018795957afcf43e1fcaf2fc16c.png

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt