- 20 Haziran 2011
- 60.942
- 69.347
- 4.758
Golü yazmis yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İvedilikle cop kutusuna tasinilmasi gereken 1 postÇöp olduğu gerçeğini değiştirmiyr.
360 reis
İvediklikle cop kutusuna tasinilmasi gereken 1 post
Vallah bilmiyorum nerden aklima esti ama is yerinde nedense aklima takildi bizim Emre.
Hani klise bir baba sözü vardir ya "hem severim hem döverim". Iste benim Emre'ye karsi düsüncem de aynen böyle hem seviyorum hem de uyuz oluyorum agzini burnunu kirmak istiyorum. Sadede gelince ben Emre'nin eger iyi calisir ve nihayet biraz olgunlasmayi becerirse Ispanya'da cok sevilecegini ve hatta daha büyük bir takima transfer olabilecegini düsünüyorum.
Iste hersey Emre'de bitiyor. Bence hala bu ülkenin en yetenekli futbolcusu Emre. Yurt disinda yetisenler ile kiyaslamiyorum sadece bizim ülkemizde egitim alanlara bakinca Emre hala en yeteneklisi, cünkü Emre Avrupa'da büyümüs olsaydi daha baska yerlerde olabilirdi. Gelelim en büyük sorununa mental zayiflik. Bir de 25 yasina geldi hala su ergenligi üstünden atamadi, biraz olgunlasabilse keske.
Umarim Ispanya'da adam gibi calisir topunu düsünür de ergen ergen kari kiz pesinde kosmaz "guapa" "mamacita" falan diye. 25 yasinda olmasina ragmen hala gec degil, bence cok daha erken Avrupa'ya gitmeliydi. Akli olan her yerli futbolcu imkani buldugu an Avrupa'ya gitmeli bence, para mara göz boyuyor genc yasta büyüklere kazmayi atinca kendilerini birakiyor cogu.
Bakalim Depor'da nasil bir performans sergileyecek cok merak ediyorum, sirf bu yüzden de her maclarini izlemeyi hedefliyorum oldugu kadar.